2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
arkadaslar ık arıyorum ulasamıyorum mulakatta ordakı gorevlı hepsı aynı anda acıklanır nısanın bası gıbı olur dıyordu acıklanma fakat once gıren arkadsalrıma ve bazı kısılere sorunca onlar istnabulun once acıklancanı hatta nısanda gorev bası olup marttın ortasına dogru acıklancgını belırtmıstı benım gıbı bir duyum alan varmı ıstanbulun daha once acıklancagı hakkında ?tarıhler hakkında?bu arada bukadar işşizliğin oldugu ortamda bazı seyleri pozitif görmek daha iyi olur bnce baslamadn kımsenın hevesını kırmaya gerek yok ,suan yerımızde olmak ısteeyen kac bin insan var
-
Şubenin çalışma arkadaşlarının etkili olduğuna ben de inanıyorum. Hepimizin bir işe ihtiyacı var. Ben birkaç sene özelde çalıştım. Yerleri bile paspasladim. Adamın özel telefonunun faturasını bile ödedim. Deyim yerindeyse it gibi çalıştım. Ne için? Asgari ücret alıp deneyim kazanayim diye. Ama olacak gibi değildi. Bence banka benim gibiler icin zor olmaz. Zorluğu var ama Allah iyi çalışma arkadaşlarıyla karşılaştırsin ne diyelim.
-
arkadaşlar herkesin derdi başka alakasız gelebilir belki ama 1 yıl çalışmadan evlenme durumunda kaç gün izin verirler ya da verirler mi ? temmuzda evleniyorum mülakatı geçersem acaba hiç izin vermezler mi diye korkuyorum .
-
@economicsx gereksiz konuşan birisi varsa o ben değilim. Mülakat sonuçlarını bekleyen insanlara gelip "bankacılık yapmayın işsiz kalın " demek gereksiz konuşmaktan öteye gitmeyecek bir hareket.
-
@merhuume http:// www. ozfinansis. org. tr/upload/tis%20halk%20bankas%C4%B1.pdf sayfa18
-
Son mülakatlar nasıl geçti. Girenler burda mı?
-
@merhuume normal şartlarda evlilik için izin 10 gün diye biliyorum.benimde evlilik durumum var ama 1 yıldan sonra gibi düşüneceğim sanırım arkadaşım 3 gün diye söyledi. İlla ki izin verirler. Nikahı bankada kıydırmazlar şube müdürü ile aran iyi olursa daha çok izin verebilirler. Çünkü arkadasıma şube müdürü elektrik su doğalgaz için bile 3 gün müsade vermiş evinin işlerini hallet diye. İnşalllah izin verirler
-
@secret 5 gün yazıyor sendikanın sitesinde 5 gün verseler yeter
-
@issiziktisatci tesekkürler
-
@secret 2 benim kimseye zıt gittiğim yok ben yaşadıklarımı anlattım. Asil siz benim her yazdığım şeye cevap vererek siz zit gidiyorsunuz benimle. Ve 2 cümlemle moraliniz bozuluyorsa en cok siz üzüleceksiniz demekki bankoda çalışırken. Dun bi müşteri sırf siz kobi musterisisiniz üst katta işlem yapmalısınız dedik diye "bilgisayarlara baka baka beyin kalmamış sizde "dedi mesela bunu nasıl karşılardınız merak ediyorum. Siz sırf o kişinin parasını ödüyorsunuz diye size küçümseyerek bakmalarina, incelemelerine, üstüne üstlük adam size hakaret etse bile sırf bankanın politikası boyle diye(müşteri HERZAMAN haklıdır adam size küfretsin seni buradan surdurucem dese bile) işlemi yapılır o adamın. Senin gururun kırılsın kimin umrundadir.
-
@economicsx bende banka çalışanıyım.söylediğin şeylere sonuna kadar katılıyorum ama işsizlik daha zor
-
@economicsx ben zamanında çağrı merkezinde çalıştım emin ol orada da farklı değil bu işler. Malesef bizim insanımız böyle. Bunlar bankacılığa mahsus şeyler değil. Nereye gitsen olabilecek şeyler.
-
@economicsx size son cevabımı veriyorum. Fazla fevrisiniz. Ve davranışlarınıza yansıtıyorsunuz. Herşey karşılıklı bu hayatta kimse kimseye durduk yerde söylediklerinizi yapmaz. Üzüleceğimi düşünmüyorum. Sizin söylediklerinizi yaşarım ya da yaşamam burası da belli değil ama hala anlayamadığım nokta şu ; bunca zorluğa katlanmak zorunda değilsiniz. Sizi orda zorla tutan da yok. Uslubunuzu biraz daha naif tutarsanız inanın size de kimse bu denli kötü yaklaşmaz. Burda olumsuz yönleri kibar dille anlatıp bilgi vermek yerine sınav sonucu açıklanmasına günler kala insanlara bankacı olmayın demek mi doğru. Ki sizin dediğiniz 2 cümle değil bu kadar kötülediğiniz bankadan hala maaş alıp burda konuşmanız. Öncelikle yaptığınız işe saygı duyun. Sizinle daha fazla tartışmaya gerek duymuyorum. Sizin beğenmediğiniz o konum için insanlar kaç aşamadan geçti siz gibi. Uzmanlık sınavından elenip servis görevlisi teklifini kabul etmişsiniz. Hala çalışıyorsunuz burda da durmadan karalama kampanyası yapıyorsunuz. Benim arkadaşım da çalışıyor aynı kurumda aynı işte gittim şubesine de gayet güleryüzlü arkadaşkm ve gayette normal işliyor o da öyle lüks bir semtte de değil. İnsanlara negatif enerji yaymak yerine biraz daha uysal biri olmayı deneyin. Ve rica edeceğim.olumsuz yönleri bu şekilde kötüleyici olarak değil geçerli sebeblere dayandırarak açıklayın. O zaman sizi daha iyi anlayacağım. Yok gerizekalı demiş yok başka. Sanki ilk defa mı gördünüz hayatınızda böyle şeyler az önc yukarda arkadaş anlatmış özelde yaşadıklarını. Daha kötü halde olmadığınıza şükredin. İşinizi sevin sevmiyorsanız da seveceğiniz işler için uğraşın. İyi günler dilerim umarım işinizi değiştirir ve en kısa sürede mutlu bir işe geçmenizi temenni ederim
-
@merhuume inşallah daha çok verirler. Bunlar için canını sıkma sen derdini izah edersin illa ki anlayış gösterirler. İnşallah kazanalım da 5 gün ne 20 günlük izin istersin
-
@merhuume hocam iş kanunu evlilik izni yazın cevaplarınızı bulacaksınız (3 gün )
-
@economicsx henüz işinden memnun olan birini görmedim. Söylediğiniz şeyleri göze alarak başvurdum. Eminim çoğu kişi de bunları göze almıştır. Her bankada çalışan da sizin yaşadıklarınızı yaşamıyordur.
Sizin calıştığınız yer de bu yaşadığınız olumsuzlukları daha da şiddetlendirmiş anladığım kadarıyla.
Guy,Vmy olup sizin bu yaşadıklarınızı yaşayanlar da tanıyorum. Hatta daha kötülerini yaşanları da biliyorum.
İşsizlik inanın daha zor. Hele bir de maddi bir destek yoksa işsizlik sefalet oluyor. İlanların olmadığı bu dönem için mülakatı geçenlere Allah'ın büyük bir lütfu olacak bu iş.
Şükredip, sabredip işi sevmeye calışmak lazım. Diğer türlü hayat çok çekilmez bir hal alabilir.
İnşallah daha iyi hissedeceğiniz kapılar açılır size. Kendinizi bu kadar yıpratmayın. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Sürçü lisan ettiysem affola. -
@merhuume 5 gün izin alabilirsin. Yıllık izinden sayılmıyor herhangi bir şart yok.
-
@has37 evet benşm arkadaşıma da istanbul önce açıklanabilir demiş ikcı
-
@secret siz fevri davranmayi bankoda ise başlayınca goreceksiniz zaten inşallah kazanırsınız da tatlı musterilerinize ayni tatlılıkla yaklasirsiniz
Beni fevri olmakla, musterilere oyle bisey yapmisim ki o da bana hakaret etmekte hakli kimse kimseye bisey yapmadıkça o lafları etmez diye laflar etmissiniz. Benim yazdıklarımda nerede fevrilik var merak ediyorum. bu size son lafim, sizinle tartışmaya gerek duymuyorum gibi cümleler kurup fevrilikle itham eden kim bidaha bi düşünün bence.
Ben yazdiklarimda özgürüm okumak istemiyorsan okumayiverirsiniz zor değil:) Ben de bi öneri de bulunmayin size olumsuzluklari gormemeye, bağlandığınız şeyleri yüceltmeye devam edin -
Kazananların evrak teslimi aşamasında herkes kendi bölge müdürlüğüne mi götürüyor yoksa yine genel müdürlüğe mi gidilmesi gerekecek evrak teslimine?