2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@0626 geçen sene arkadaşlarım eğitime giderken belgeleri götürmüşlerdi ve sözleşmeyi eğitime başlarken imzalamışlardı. Güvenlik soruşturması formunu da arkadaşım işe başladığı şube de verdiğini söylemişti ama siz yine de teyit ettirin bilen arkadaşlra
-
@secret hocam dediginize gore mulakat sonuclari aciklandiktan sonra guvenlik sorusturmasi olacak emin misiniz yoksa tahmin mi
-
@caglarr ben eğitimdeyken mi diye sordum arkadaşıma güvenlik soruşturması için. Oda şubeye geçince şube de doldurup şube müdürüme teslim ettim dedi. Ama daha iyi bilen biri varsa ondan öğrenmek daha doğru olur .
-
@secret aslinda su amacla sordum eger kesin bir bilgi varsa bu konuda cok iyi olur cunku guvenlik sorusturmasi kazanmadan once ise en erken sonuclar nisan da aciklanir şayet degilse bu ay icinde aciklanir diye dusunuyorum.
-
@caglarr o konuda kesin bir bilgim yok açıkçası. Geçen sene arkadaşlarım sağlık raporu adli sicil kaydı bi kaç belge daha dedi ama tam anımsayamadım bunları sözleşmeye imza atarken teslim etmişler. Anne baba kardeş ve kendi bilgilerine ait bi güvenlik soruşturması formunuda şubede doldurup teslim etmişler. Şuan ki süreçte nasıl olur bilemem. Eğer ihtiyaç varsahemen iş başı yaptıracaklarsa sonra da olabilir güvenlik soruşturması
-
Arkadaşlar, mülakata girmeden önce odaların önünde kamera var mı, çıktıktan önce ya da sonra izleniyor muyuz, bizi içeri alan görevli bizim hakkımızda içeriye bilgi veriyorlar mı
-
@marshallkeyness Komisyonlar hakkında mı atıp tuttunuz yoksa
-
@pokerface yok o kadar kötü değil, soruları anlattım ve gözlerim doldu ve kızardı kötü olduğum her halimden belliydi
-
Bankaci olmak icin bukadar strese gerek yok.
-
@marshallkeyness İçerde neler konuşulduğunu ve nasıl geçtiğini yüzeysel olarak biz de paylaştık arkadaşlarımızda bunda anormal bir durum yok. Kimin ne konuştuğunu içeriye söylediklerini sanmıyorum boşuna gerilmeyin sakin olun
-
@haha boş yapmak için buraya yazmana da gerek yok.
-
@pokerface haklısınız sakin olmam gerekiyor, paranoyak olcam en sonunda
-
@marshallkeyness Fazla düşünmeyin zaten olmuş bitmiş bir süreç. Her şey olacağına varır deyip geçin. Hayırlısı artık
-
@mcancakar hayırlı olur inşallah
-
@economicsx sayfalardır sizin meslek hakkındaki kötülemelernizi okuyorum ve hala devam ediyorsunuz. İstediğinizi yazmakta tabi ki özgürsünüz ancak siz devam edin böyle kendinizi kandırmaya şeklindeki yaklaşımınız oldukça yanlış çünkü bu platformda şu anda bu mesleğe oldukça hevesli insanlar var. Belki bir çoğunun toleransı sizden daha yüksektir, sizden daha isteklidir ya da daha az seçeneği vardır ya da burada gerçekten mutlu olabilecek insanlar da vardır. Herkesin koşulları farklı, karakteri farklı ve siz düşüncelerinizi söylediniz bence artık yeterli isteyen istediği fikri edinmiştir. Hala burda kötülemeye devam etmek inatla burada bulunmak .. bilemiyorum.
-
@economicsx o kadar bankaya gittim hiç boyle seylerle karsilasmadim hatta aksine calisanlar musterilere baskin geliyodu nerdeyse. Birine gerizekali denicek de o calisan bir tepki vermeyecek? Diyorum ya hiç denk gelmedim banka calisanlarinin bu kadar sakin kaldigina. Hayirlisi daha da uzatmak istemedim :0
-
Arkadaşlar tercih ettiğiniz şehirde kaç kişinin mulakata girdiğini kestirebildiniz mi? Diyarbakır ve Hatay için 90'ar kişinin mulakatta olduğunu söylüyorlar mesela. 11,12 tane şubenin olduğu şehirler bunlar, buralara 30 kişi alirlarsa 1000 kişiyi 965 şubeye nasıl dagitacaklar merak ediyorum.
-
@marshallkeyness kamera vardı hatta ben laptop un ses kaydı dahi yaptığını düşünüyorum
-
@hdbekosa ben hiç kameraya dikkat etmedim. öyle girip çıkmışım demek ki
-
@mervey0 belki siz beni etiketleyerek hakkımda yazı yazdığınız için bana cevap hakki doğuyordur ne dersiniz