2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
arkadaşlar 3 yıldır banka çalışanıyım. mülakatlar bitti mi diye arama yaparken buraya denk geldim. bir arkadaşın yazdıkları üzerine benim de yazmam gerektiğini düşündüm. öncelikle arkadaşın bahsettiği çalışan insan profillerini ben çok az gördüm. yani şöyle söyliyim hata yaptığımda çalışma arkadaşlarım hep arkamda durdular ve suçlamadılar. bir arkadaşımdan yardım istediğinde eğer işi yoksa yardımcı olmam dediğini duymadım. müşteriyle tartışma illa ki olucaktır. ama hiç bir zaman ne kendim ne de iş arkadaşlarımın ezildiğini gördüm. bireysel veya kobi pazarlamacıların getirdiği her işlemi yapmak zorunda değilsiniz. ben çok kere bu işlemi yapmam dediğim ve yapmadığım oldu. bankacılık zor bir meslek. benim de çok kere isyan ettiğim olmuştur. arkadaşımın çalışma arkadaşları kötü diye bütün şubeleri öyle düşünmeyin. ayrıca bütün işlerin kendine göre bir zorluğu var. bu zorluk sizin stresi ve baskıyı kaldırıp kaldıramamanızla alakalı. kaldırmam diyosanız zorlanırsınız. şimdiden kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
-
@halk Allaha çok şükür banka içinden biri anlatmış durumu. Herkes herseyin farkında iyisiyle kötüsüyle kabulleniyoruz. Elene elene gına geldi artık bana. Şu an hiç kimse olumsuz birşey duymaya hazır değil. Sonuç bekliyoruz açıklansın burda yine bi istişare ederiz nasıl hal harekeet içinde olacağımız olumsuzlukları nasıl tolere edeceğimiz konusunda. Ben sakin biriyim yapı olarak tabi benimde sinirleceğim şeyler çıkabilir karşıma ama bu kadar da kendimi harap etmem Allah razı olsun açıklık getirdiğin için. İnşallah kazanır meslektaş oluruz
-
@secret dostum ben de bu yollardan geçtim. halinizi ve kafanızdali soru işaretlerini anlayabiliyorum. olur da kazanırsanız kafanıza takmayın olumsuz şeyleri. düzeltilmeyecek hata yok gibi. benim yaptığım hataların haddi hesabı yok. bu demek değildir ki dikkat etmeyin. ne kadar dikkatli olursan ol illa ki hata yapacaksınız. sadece kafanızda büyütmeyin çok fazla
-
@halk teşekkür ederiz yorumlarınız için içim ferahladi şuan
-
Geçen yıl uzmanlığı kazanmış biri olarak doğru bankadasınız arkadaşlar.
Sormak istediğiniz bir şeyler varsa yardımcı olabilirim
-
@prostatic açıklanma tarihi ile ilgili bize umut ışığı olabilecek bir söylenti var mı ? ben kime sorduysam birşeyler söylediler ama birşey çıkmadı tam net olarak
-
@prostatic Kardeş en çok merak ettiğim şey ? görevde yükselme uzman için nasıl oluyor? Uzman yardımcısı sonra uzman sonra kıdemli uzman nedir yani olay?
-
arkadaşlar şimdi mülakat açıklanınca oryantasyon eğitimine gideceksiniz. orada sizden isnilen evrakları verip sözleşme imzalayacaksınız. 5 günlük bir eğitim olmuştu bizimkisi sizin de aşağı yukarı öyle olur. şimdiden söyliyim hiç bir şey öğrenemezsiniz orada şubeye başladığınızda muhtemelen size işi öğreticek birini vericekler şube çalışanlarından. o size ekranları ve işlemlerin nasıl yapıldığını öğreticek. saat 9 da başlarsınız işe 12.30 öğle arası 13.30- 17.00 arası öğlenden sonraki mesai. 17.00'da kasa sayımı olur. kasanızın tutup tutmadığına bakarlar. kasa tutarsa yapılacak iş varsa yaparsınız yapılacak iş yoksa en erken 18.00 olmak şartıyla çıkarsınız. ilk zamanlar arşive gitmeniz de olası. arşiv düzenini öğrenmeniz lazım. o konuda da yardımcı olurlar şube çalışanları ve stajyerler. mesai saatleri içerisinde mola verebilirsiniz çok sık olmamak şartıyla. ilk 1 sene izin hakkınız yok. 1 sene dolduktan sonra izin hak ediyosunuz. aklıma gelenler bunlar merak ettikleriniz varsa elimden geldiğince yanıtlarım
-
içerde değil kapının önünde vardı. Ama Zemin katta yapılan mulakatta . Sonradan duydum bazı arkadaşları 18. katta mulakata aldıkları da olmuş.
-
@zweigstefan Zemin kattaki mulakatlarda vardı köşe de ve sadece kapı önünü çekiyordu . ama başka katta mulakatta girenler olmuş onu bilemeyeceğim.
-
@halk güvenlik soruşturması belgesini şubede mi veriyoruz ?
Çift maaş tek maaş hangi aylarda ?
Acil bir durumda izin alabiliyor muyuz?
Mesai saatlere maaşa dahil oluyor mu?
Evlilik durumunda ilk sene ve diğer senelerdeki izin kaç gün ?
Teşekkür ederim :))) -
@secret açıklanma tarihini bilmiyorum ama bence 2 nisan gibi iş başı yapabilecek düzeye gelirsiniz
-
@prostatic teşekkür ederim şubeler kazandığımız belli olduğunda mı yoksa eğitimde mi belli oluyor ?
-
@hdbekosa, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@prostatic Kardeş en çok merak ettiğim şey ? görevde yükselme uzman için nasıl oluyor? Uzman yardımcısı sonra uzman sonra kıdemli uzman nedir yani olay?
önce uzman yardımcısı 3 yıl sonra tez yazarsınız kabul görürse uzman olursunuz.Uzman olduktan 3 yıl sonra kıdemli uzman.Kıdemli uzman olduktan 1 yıl sonra yönetmen olursunuz.Yönetmen demek müdür adayı demek.
Kariyer(müfettiş-iç kon-uzmanlık) gruplarında yükselme sınavı olmaz idari gruplarda(servis görevlisi-servis yetkilisi-yönetmen yrd-yönetmen)olur
-
@halk halkbankasında çalışan bir arkadaşıma mart sonunda yeni iş arkadaşlarınız gelicek demişler. Sizin kulağınıza gelen bir şey var mı acaba?
Güvenlik soruşturması nasıl oluyor? -
@secret şubede bişey vermiyosun. sözleşme imzalamaya giderken veriyosun ne verirsen. çift maaşlar 1-4-7-10 bu aylarda. acil durumdan kasıt nedir bilmiyorum ama verirler çok acil bişeyse. akşam 7'den sonra ve hafta sonu çalışırsanız (çok fazla çalışma olmaz hafta sonu) mesai yazar. evlilikte 5 gün diye biliyorum izini. anne veya baba olursanız da 5 gün.
-
@secret, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@prostatic teşekkür ederim şubeler kazandığımız belli olduğunda mı yoksa eğitimde mi belli oluyor ?
şubeler oryantasyon eğitimin son gününde belli olur.Mesela benim bulunduğum bölgenin bazı şubelerine direk kobiye alacaklar yeni gelenlerden.Servis görevlisi olup direk kobiden başlamak büyük avantaj kariyer yolu açısından
-
@83istanbul valla biz de bilmiyoruz ne zaman başlayacağınızı. güvenlik soruşturmasını ik yapar ve yine bizim bilgimiz olmaz
-
@halk mesela benim bir rahatsızlığım var. Hastaneye gitmem gerekiyor ara sıra o yüzden sormuştum acil durum diye çok teşekkür ederim bizi çift maaşa yetiştirmeye çalışıyorlar 1 nisanda şaka gibi maaş alırız inşallah
-
@prostatic içeriden bir uzman yardımcısına denk gelmek büyük bir şans oldu gerçekten. Maaşlar konusunda, eğer mümkünse en güncel rakamlarla, bizi aydınlatmanız mümkün müdür acaba?