2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@cokgizliissiz topuklu ayakkabı nasıl bir şey olacak sizin bot tarzı mı malum kış
-
@mülkiyeli45 hocam çizgi belirgin değil ve baskı değil,kumaşın kendinden.haliyle bembeyaz şekilde sırıtmıyor.kesimi de harikaydı ama emin olamadım.biraz daha fikir araştırması yapmam şart: )) chimada mülakat için çok iyi takımlar varmış.yarında bi oraya bakacağım.
-
@fb valla ben mülakatın olacağı binaya kadar botla giderim binaya girerken normal topuklu ayakkabıyı giyerim: ))) bot sanki olmaz gibi o esnada
-
@marjinalfaydali bende öyle düşünüyorum bot biraz kaba durur hanım hanımcık olmak lazım ️
-
@fb stiletto ideal olan kizlar.
-
@marjinalfaydali ben de kararsız kaldım güzel bi topuklu kısa bot olabilir
-
Ben kamu mezunuyum mülakatta banka konuları hariç alanında ilgili özellikle hukuk soruları sorulurmu onu merak ediyorum .cnku guy mulakatinda sürekli bana hukuk soruları sormuslardi.
-
@fb bende kibar bi bot almayı dşünüyordum kafam karıştı şuan
-
@mülkiyeli45 kizlar bot olur mu hic aman sakin.binaya girerken giyersiniz
-
Kızlar tesettürlü olanlarımz hep etekmı düşünüyo pantolan üstü diz üstü klasik bi tunik olmaz mı sizce?
-
@duranvarlık en iyisi ikisini de yanımıza almak artık orda duruma göre bakcaz
-
@mülkiyeli45 hocam bot düşünmeyin bence,kaba durur.binaya kadar botu giyin,binaya girmeden topukluları temiz temiz geçirin ayağınıza oh mis: ) ben geçen sene finansbankın mülakatına girmiştim.aralık ayıydı ve erzurumdayım düşünün: )) dediğim şekilde yaptım,tüm bayanlar aynı şekilde klasik topukluyla girmişti mülakata.
-
@svda92 hocam o daha çok guy vmy sgk gibi kamu kurumlarında geçerli olur zannımca.değilse de ben yandım..ekonometri mezunuyum.
-
Erkekler suan sayfayi hayretle izliyorla4 ve ne eyeliner cekmek ne stiletto ne ombre anlamsiz gozlerle bakiyorlar..kizlar anladi erkeklerin gözü yaşlı capsleri misali
-
@marjinalfaydali inş sormazlar yani ayriyetten hukuk çalışmak istemiyorum . Ama nedense soracaklarmis gibi bir his var içimde .
-
@maliyeci1 okuduğum kadarıyla bayanlar cekette giyebilirmiş sadece bluz ya da gömlek de.
yani olur sizinde ama bence ceketle aynı etkiyi birakmaz,silik kalabilir.diz hizasında ceket giyseniz pantolonla? -
@marjinalfaydali @duranvarlık tamam hocam sağolun öyle yaparım
-
@svda92 ben işletme mezunuyum ve şuan hukuk çalışıyorum hiç belli olmaz
-
@svda92 hocam kamu mezunlarını hukukta sıkıştırma gibi bir adeti var kamu kurumlarının ama halkbankta olacağını sanmıyorum fakat ilişiği sebebiyle kıymetli evrak,borçlar,icra iflasa bakın derim.bende notlarımdan bakacağım bu söylediklerime.
-
@duranvarlık birazdan linç gelebilir