2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@prsnll-adayı-52 @hayal9 @marjinalfaydali Teşekkür ederim son bişey daha soracağım takım elbiseyi hangi markada bulabilirim ceketi tesettüre uygun olacak şekilde biraz uzun olmalı?
-
@keciburcu hocam kimlik mağazasında ben bugün gördüm uzundu bayağı.seçil,mine,armine gibi markalara bakın.vardır mutlaka.
-
En son maaş tartışıyorduk geri bi geldim kızlar WhatsApp grubu gibi yapmış buraları :)))
-
@keciburcu malesef fikrim yok o konuda ancak tesettür giyim için güzel mağazalar vardır mutlaka
-
Peki illa takım mi güzel olur. Farklı bi ceket ve farklı bu pantolon düşünüyorum ben. Yoksa takım daha mi asil
-
@prsnll-adayı-52 aslında şık olur ama mülakat için klasik takım daha risksiz bence
-
-
@fb bot olmaz asla katiyennn yağmur çamur olursa topukluları çantada götürür binada değiştiririm ️
-
@cokgizliissiz artık ben de öyle yapcam ama rahat bi topuklu
-
Benim de kahkullerim var..toplayım diyorum. kahkullu bankaci pek gormedim
-
Erkek arkadaşlar biz ne giyiyoruz:) ben lacivert takım altına kahve ya da siyah klasik ayakkabı yine koyu renklerde kravat düşündüm
-
Erkek arkadaşlar kusura bakmiyorsunuzdur. Değil mi
-
@prsnll-adayı-52 yok yok rahat olun
-
Ya arkadaşlar hepsi bu tarafa da. Bu mülakat aşaması yazılı sınavdan daha mi stresli olcak. yoksa bitek ben mi boyleyimm
-
@mcancakar, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Erkek arkadaşlar biz ne giyiyoruz:) ben lacivert takım altına kahve ya da siyah klasik ayakkabı yine koyu renklerde kravat düşündüm
Başka ne giyeceğiz? Tek derdimiz kravat rengi
-
@kamuguy bikac yoruma denk geldim calisanlar maasi yazmislardi istanbul ve dogu tazminati diye geciyodu
-
@prsnll-adayı-52 kesinlikle ben de öyleyim çok stres oldum
-
@prsnll-adayı-52 bende de stres var.düşünürken bile panik oluyorum orda nasıl olacak acaba...
-
Siyah takım kırmızı kravat olur mu acep yoksa kravat rengi başka mı olmalı?
-
@aksakrekabet biyerde okumuştum şu kırmızı kravat efsanesinden uzak durun diye sanırım tuğrul koçerin twitter sayfasında yayınlanan kitabın giriş kısmında yazıyordu bi okuyun hocam isterseniz