2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@friedman98 hocam servis görevlisi başlığında konuşulmuştu 2150 olacak diye keşke çalışan birileri tam bilgi verse
-
@meltem_90 inşallah öyle olur hocam
-
@mcancakar 68 aldı siz hocam
-
@mülkiyeli45 68.4 benim de kpss kasanlar belli olmuş
-
@luthor hayır net maaş
-
@mcancakar aynen öyle hocam
-
Halkban kazandik ama kotulemeye baslayanlar artmaya basladi dostlar simdi.Bunlara dikkat edelim.Bir is ne kadar kotu olabilir.İibfnin okudugu bolumle paralel olan bir alanda bankaciliktir.Ha bizimki gise diye biraz sikintili olabilir ama bimde kasiyer olmaktan kotu olamaz.
-
@zenginmemur aynen hocam nereye badimi cevirsem "zaten yapilacak is degil baska sinavlara odaklanalim" cilarla dolu...evet kpss A girdabina girmis biri icin belki cok cok iyi bir baslangic olmayabilir fakat kabul edelim ki 10 sene oncesinde yasamiyoruz(hani herkesin catir catir A dan atandigi,hic bir yer olmayinca en en kotu ihtimal bankaya kalinan o bereketli yillar).Su kriz doneminde bu is bile nimet..
Sahsen yapilan karalamalari(hakli olsalar bile) dogru bulmuyorum.hevesim kiriliyor..gercekten cok mu kotu bir yer olursa diyorum ister istemez... -
@marjinalfaydali insanlar kurum sınavlarının veya a kadrosu atamalarının ne kadar risk barındırdığından bihaber olabilir,evet çok çok iyi bir başlangıç olmayabilir ama birçok meslekten çok daha iyi bir başlangıç edinmiş olacağız,bu zorlu süreci hakkıyla kazananları tebrik ederim. mülakat kaynakları için fikir alışverişinde bulunalım hocam.
-
@cnsde Katılıyorum hocam.A grubunun ne yazıkki garantisi yok.Sınavdan istediğin kadar yüksek al,kurum sınavını geç farketmiyor mülakatta eleyebiliyorlar.O yüzden her ihtimali değerlendirmekte fayda var.Diyelim ki banka yapılacak iş değil işsiz olmak daha mı iyi anlamıyorum insanları.
-
Arkadaşlar kim ne derse desin takmayin. Insanin sadece istemesi önemli . Her iş zor. Istemeyen yapamaz zaten. Dünden beri eminim hepimizin ailesi gururlanmistir benimkiler gibi. Kazandığım için ailem gurur duyuyorsa benimle, ben de o mesleği yapmaktan şeref duyarim. Elbet zorluklari da vardir ama onlarla başa çıkabilecek kapasitede olduğumuzu düşünüyorum.
-
Toplamda 2. Banka için ise 1. Mülakat deneyimi için yerimizi alalım bizde
-
Ik ui arayan var mi
-
@zweigstefan mülakat kitabı ıcın evet onermısler ama butun sınavlarda cıkanları kapsayan bi kitapmıs galıba yanı gereksizmi olur bilemedim bende bildiğimiz şeyler de çorba olmasın
-
Arkadaşlar bırakalım artık yok guy iyi değil sonra buraya gelirler banka iyi değil, yav arkadaşım ben keyfimden mı yapıyorum sanıyorsun en son guy mulakatindan elendim.ee napayım yani çoğumuz mecburiyetten basvuruyoruz. Ve büyük kisimda atananinca birakicak bu işler böyle dostlar
-
herkes için hayırlı olsun sonuçlar... İnşallah mülakatlarda da başarılı olup iş hayatına atılırız. Menfi yorum yapanlara kanmayın arkadaşlar. Ekmeğin aslanın midesinde olan şu dönemde(özellikle iibf'liler için) iş beğenmeme gibi lüksümüzün olmadığını düşünüyorum.
-
@birgarip ben
-
@maliyeci1 mülakat için belli konular yok herşeyden gelebilir yani derya deniz bütün sınavları kapsaması bana kalırsa iyi. Bildiğimiz şeyler zaten mülakat günü heyecandan çorba olur
-
Dostlar maas bir tek bir cift olursa bu meslek bir cok tasra uzmanliktan iyidir gorusundeyim bnde
-
@zweigstefan haklısınız artık hayırlısı hakkımzda hepımız için