2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ceska bende inanıyorum, mulakatta da o tarihi verdiler sonuçta. Onumuzdeki persembeye kadar açıklanır bence.
-
arkadaşlar bir şey soracağım banka da çalışan biri yardımcı olursa sevinirim 2 sinde eğitim yazmışlar benim o gün başka bir mülakatım var oldu ki kazandık diyelim arasam yardımcı olurlar mı ?
-
Hakikatli duyumu alınca valiz hazırlamaya mı gittiniz naptınız kimseden cıt çıkmıyor
-
Ya bu da gol olmazsa?
-
@dimitris bu sefer gol sanirim
-
@beşiktaş1903 benim de 3 ünde var hocam aynı durumdayız
-
Şimdilik tatile girdi buralar mesai bitti
-
Hafta sonu sakin olur da pazartesi erkenden coşar buralar
-
@cokgizliissiz benim de 3.de hocam bakalım
-
bankada çalışan arkadaşlara bir sorum var. ben şimdiden kurban ve ramazan bayramı tatili için 5 yıldızlı otellerde 2 tatil ayarlayacağım maliyetli olacak çok olur da burada başlarsak bayram sonrası hafta izin alabiliyor muyuz? alabiliyorsak kac gün
-
@yasaklı evlilik izni gibi mazeret izinleri dışında 1 yıl izin hakkın olmayacak
-
@gökalp mulakatlara gitmek için izin veriliyor mu peki ?
-
Hasta olunca günlük rapor falan versek kabul etmiyorlar mı ??
-
@nikola-tersla Sağlık raporları tabiki kabul ediliyor ancak yeni başlayan bir personelin sık rapor alması hoş karşılanmaz
-
@friedman98 yıllık izin hakkın varsa kullanır gidersin mülakat yada sınav için diye izin ayırmazlar
-
@gökalp yıllık sabit 20 gün mü ne izin oluyor o da mı yok ?
-
@gökalp mazeret izni felan yokmu hocam o şekilde olmaz mi
-
@friyay insanlık hali hasta da olmayalım mı
-
@friedman98 veya sağlık raporu alınarak bir şekilde halledilir heralde bu durum
-
@yasaklı bayram izinlerini birlestirmek konusunda bildigin rekabet var kurumda zaten. Yeni gelen birine hele ki hakedilmis izni olmayan birine bayram oncesi sonrasi izni vermezler.