2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
https:// www. memurlar. net/haber/751532/osym-de-sistem-arizasi-sinav-iptal-edildi.html desede içerikte ertelendi diyor..
-
Doğrudur.
-
@kpssa34 eee ozaman istanbulda da sıkıntı olmus. boyle bir durum varsa.
-
Arkadaslar ösym yi ben de kınıyorum. Sinav ilanindan beri saçmaliklar silsilesi devam etti. Bunun böyle olacağı daha ilanin gelişinden belliydi ama bu kadarini ben tahmin bile etmemistim.
Daha önce de söyledim bu soru calinma olaylari sonrasinda bu kurumun sinav yapmaya devam etmesi zaten akil alir gibi bir sey degildi. Bu kurumun acilen lağvedilmesi gerekiyor.
Ben de bimer cimere yazma tataftariyim. Lütfen şu hususlari yazmadan göndermeyelim.
-
Bütün sinavlar iptal edilmeli
-
Adaylarin tüm zarari karşilanmali
-
E- sinav saçmaliğindan vazgecilip, basili kitapçiktan sinav yapilmali.
-
sinavi sadece Ankara da yapmaktan veya sadece e sinav merkezinde yapmaktan vazgeçilmeli.
-
ösym de bu işten sorumlu olanlar cezalandirilmali.
-
ösym nin senelerden beri yaptigi sinavlardaki skandallar artik son bulmali , bu tacir kurumdan bu görev alinmalir.
-
-
Tekrar söylüyorum bimer, cimer etkili olmayacak.
-
@bytheodoras kirdiysam kusura bakma hocam sinirlerim bozuk.
-
@murky Hocam guy için bile etkinlik yapılamıyor twitter da sayıştay gibi 5 bin kişinin katıldığı sınavda hiç gündem oluşturamayız.
-
Yazık günah ya. Ben bile dedim orda gozetmene sistemi niye kapatıyorsunuz diye boş boş bakıyor.
Sorun olduğunu baştan kabul etseler böyle olmayacaktı. Hep reddetme hep suçu başkasına atma vs vs.
Sistemden arıza varsa
Bu arızanın nedeni nedir?
Sorumluları kimlerdir?
Kolunda saati unutup, kapıdan da geçip sınava giren adayın sınavını iptal edin osym niye hep çuvaldızı bize batırıyor? -
Kesinlikle BİMER ve cimer e de Yazmalı ve hususî olarak osym ye dilekçe gönderilmelidir bi sınava gelip gitmek 300 liraya patlıyor , ayrıca istanbul ve İzmir in sınavı kabul edilmesi biz ankara da görenleri mağdur edecektir , sınav külli bir şekilde ertelenmelidir
-
Hadi diyelim yds gibi sadece puan almak sinavi olsa neyse de, “SIRALAMA” sinavinda nasi baska sorularla degerlendirilir insanlar? Neye gore siralanacagiz?
Zaten yasanilan buyuk rezillikti, ama sinavin sadece esenbogaya iptal olmasi en buyuk rezillik oldu -
arkadaşlar sorulara biraz bakmaya çalıştım hızlı hızlı. soru kökleri uzun değil kısa kısa çoğu ezber bilgi. kültür soruları bana zor geldi sanki ilkçağdan vs sorular vardı. güncelde robot sophia vardı diğerlerini hatırlayamıyorum.bi iktisat kolay gibiydi sanki .. sınav çok kolaydı diyenleri anlayamadım maalesef
adaletli olan tabi ki herkesin aynı anda aynı sorulardan sınava girmesidir. sadece esenboğada girenleri değil İstanbul ve izmiride mağdur etti. adam orda sakince soru çözerken bitti kurtuldum sanarken esenboğada birbirimize girecektik. -
Arkadaşlar bu sınav nasıl iptal olmaz ? O kadar sınav parası verdik, yol parası, konaklama parası ne olacak bunlar? Sınavı farklı tarihe erteliyorsunuz bu kadar insan yine mi masraf yapacak ? Yazık günahtır. Allah bizi bunların elinden kurtarsın ne diyeyim. Olan yine mağdura mazluma oluyor.
-
@terkiphatasi haftaya hafta sonu olmazsa en yakın tarih 15 temmuz pazar günü görünüyor ama o gün de anma törenleri olacağı için yapılmaz. O halde en uygun tarih 4 ağustos cumartesi oluyor ama uzadıkça iptal etmediği için tepkiler artacak o yüzden hızlıca haftaya hafta sonu yapar. Keşke sesimizi duyurabilsek
-
@shady1 su an skandali yapan osym ama neden sayistay dan bir allahin kulu bir aciklama yapmiyor. bunu acaba dile getirmek gerekli degil mi?
sayistay pekala diyebilir tum sinav iptal oldu diye. o kadar beni halen yargi organi olarak gormuyorlar diye yanip tutusan sayistay. esitlik ortamini saglamali. herkes ayni zamanda ayni sorularla muhatap olmali diye aciklama yapmali.
herseyi osym ye verirsen olur tabi hersey -
Milletvekillerine falan ulaşmak aslında gündem olsa daha çok ses getirir.
Belediyeye bekçi almıyorsun ki sayıştay bu yani. -
@paretowilfredo üstad hak aranacak yer tam olarak sınav merkeziydi . Herkes boynunu büktü, içinden bir kaç kufretti gitti. 5bin kişi bir olup orda oturma eylemi yapılabilirdi. Ama maalesef birlik olup hakkımızı arayamiyoruz. İnsanlar korkuyor ...
-
@econ17 gerci evet ben sadece alan sorularina bakabildim. Gk gy zor olabilir.
Iki tarafta magdur oldu ve bunun cozumu sadece bi kesimin sinavini iptal etmek kesinlikle degil -
Arkadaşlar bu süre uzar bence bu işin bide dava süresi var illaki davada açılır ozaman yapamazlar gibi e geliyor hemen inşallah aramızda akrabası avukat olan vardırda hemen dava açılır
-
@economist34, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@shady1 su an skandali yapan osym ama neden sayistay dan bir allahin kulu bir aciklama yapmiyor. bunu acaba dile getirmek gerekli degil mi?
sayistay pekala diyebilir tum sinav iptal oldu diye. o kadar beni halen yargi organi olarak gormuyorlar diye yanip tutusan sayistay. esitlik ortamini saglamali. herkes ayni zamanda ayni sorularla muhatap olmali diye aciklama yapmali.
herseyi osym ye verirsen olur tabi herseyHaklisin hocam. Sayistay a yazalim bunu.
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@murky Hocam guy için bile etkinlik yapılamıyor twitter da sayıştay gibi 5 bin kişinin katıldığı sınavda hiç gündem oluşturamayız.
Vekillere twit atmak gerek hocam. Muhakkak gündeme getirilir.