2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Hee belki bir sonra yapilan sinav daha da kolay olcak ve bu seferde izmir istanbulda girenlerin hakki yenmis olcak.
Yenilen haklar zaten yendi tabi, geri donusu yok ama ortak bi nokta bu olmamali -
@shady1 hocam ben de mantıktan yanayım fakat ÖSYM de öngördüğüm şekilde açıklama yaptı zaten
-
@1umut Sana helal olsun dostum çok haklısın.
-
İstanbulda genel durum : Adayın biri kendi fotoğrafını çekmek yeri karekodunu çekti , sınavda diğer bölüme geçmek için sınavı bitire basanlar oldu..
-
Arkadaslar Osym nin takviminde yakin zamanda sinav olmayan tek gun haftaya gorunuyor.yani 100de 99 sinav haftaya yapilir
-
@1umut zararı sıfırlamak olur bu durum ağustosda herkes tercih ettiği yerde eski sistem kağıda baskı yeniden sınav dersin şehir dışından gelenlere biletleri alırsın eyvallah deriz. Ama bunu diyecek kurum yok işte
-
Artık herkesin bir dilekçeyle bimere cimere yazması gerekiyor bu erteleme kararının adaletsiz olduğuyla ilgili. Yapabileceğimiz çok birşey de yok bunun dışında.
-
Talep ettik e sınav olmasın diye 'he he' dediler. Benim için travmaydı bugün bir kez daha soğuttular.Geldiğimiz nokta işte iptal mi olacak yoksa ertelenecek mi.
-
Dostlar tekrar ediyorum, siz hakkınızı aramazsanız, hakkınız oldu bititye getirilecek. ÖSYM'nin huyudur bu, bu kez müsade etmeyin ve arayın hakkınızı. Ankara'da evine varanlar bir an önce, yolda olanlar şehrine varınca bimer ve cimere durumu yazsın. Bundan daha doğal bir hakkınız yok yazık emeğinize, çabanıza. İhmal etmeyin dostlar bu durumu ve bu sınavı iptal ettirin. Yoksa bu tip durumlar yıllardır olduğu gibi artarak devam edecek. Artık ÖSYM'ye bi dur denmesi gerekiyor.
-
@paretowilfredo Üstad ortak bir metin oluşturulsa aslında. Bu tarz durumlarda kendine hakim olamayan arkadaşlar oluyor. Hem onların da başı ağrımasın hem de daha dikkat çekici bir iş yapmış olalım.
-
Kriz yönetimi konusunda maalesef başarısızız.
-
@baumol Dostum ben hazırlardım ancak durumu yaşayarak idrak eden sizlerden birisi hazırlarsa bence daha etkili olur ancak ortak metin olmalı doğrudur. Bu noktada da sınava girmiş sizden birisi bir metin koysun ortaya ve bunu bi değerlendirelim hep birlikte.
-
@paretowilfredo @1umut Sen yaparsın bu işi
-
@odtüsbky bunu diye birkac kisidir ki ben diyecegini sanmiyorum.pareto nun dedigi gibi tamamen osym skandali ortmek istemesi icin sinavla yakinda alakasi olmayan kisilerdir bunlar haberturk haberinde cikanlar felan. ben osym den beklerim. bugune kadar soru isareti vardi ankara oldugunu gitmeme fikrim hakkinda. ama iyi kide gitmemisim.ben bunu dusunurken binlerce kisinin ve ne sartlar altinda gitigini bildigim icin uzuluyorum.
sinava girmedigim halde sanki ben magdur edilmisim gibi uzuldugum icin herseyi yaparim yapilmasi gereken ne ise. -
Arkadaşlar bimer cimer hiçbir şeye yaramıyor. Onlar ÖSYM ‘ e yönlendiriyorlar şikayeti ÖSYM ‘de bilindik cevapları verip sonlandırıyor. Bimer, cimer sistemini çok yakından biliyorum. Twitter etkinliği daha faydalı derim.
-
@murky bu durumda da osym ye yonlendirirler mi acaba?
-
Farklı sorularla değerlendirme kabul edilemez.
-
Ben hazırlıyorum arkadaşlar metni.
-
@economist34 evet. Koordinasyonu yapan orada görevli kişiler zaten. Bimer, cimer faydalı olmaz. Twitter ve anahaberler üzerinde durmak gerek.
-
Arkadaşlar, fox ihbar hattı ya da herhangi bir haber hattına filan ulaşmayı deneyelim. Bunun gündem olması, ösym nin bu işten kârlı çıkmaması gerek. Ne varsa birlikte yapılması gerekli.