2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@victory-carleone Abim avukat amaa daha önce danışaya gidelim dedi bir iki kişiyle görüştük vazgeçtik. Çünkü adamlar mahkeme kararı dinlemiyor
-
Ayrıca bu sınav kesinlikle davalık. Farklı sorularla değerlendirmede bizzat ben açacağım.
Belirtmek isterim ki şu sınavdan hiçbir beklentim yoktu, ama haksızlık karşısında susan da dilsiz şeytandır yeter. -
@paretowilfredo ben bu konuda @fiscaldrag arkadaşımızın ifade ediş biçimine güveniyorum. Öncesinde de yine kendisinin hazırladığı bir metni yollamıştık. Ki ben kendime hakim olamayacağıma inanıyorum. Kendisi de kabul ederse ortak bi metni en geç yarına kadar ulaştıralım ilgili yerlere. Hazır tazeyken durum yollayalım.
-
Sınav kolaydı diyen arkadaşlar da, ben şahsen belki sınav yeniden başlatılır hak geçmesin ekranı kapanan arkadaşların diye bakmadım , ama her sınavda olan bir kaç kolay soruyu görüp sınavin tamamını öyle değerlendirmek doğru değil .zaten onlar herkesin yapabildiğini sorular..
-
Sınav çıkışı yokuşu çıkarken sol kenarda elinde profosyonel kamerayla çıkanları çeken polis memurunu gördünüz mü? O polis memuru neye dayanarak çekti bu görüntüleri veya hangi doğrultuda emir aldı? Ya da aşkınlık yapanları, tepki gösterenler mi fişlenmek isteniyordu? Bu kadarına da PES!
-
@timuçin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sınav kolaydı diyen arkadaşlar da, ben şahsen belki sınav yeniden başlatılır hak geçmesin ekranı kapanan arkadaşların diye bakmadım , ama her sınavda olan bir kaç kolay soruyu görüp sınavin tamamını öyle değerlendirmek doğru değil .zaten onlar herkesin yapabildiğini sorular..
İdari hakimlikte olduğu gibi onemsemedigin bir kaç tarih, birkaç Türkçe mat sorusu sınav kaybettiriyor böyle sınavlarda
-
neden o 5000 kişiden 500 kişisi meclise gidip şikayet etmedi boynunu bükük evine döndü? sonra sosyal medyada cimerde bimerde hakkımızı arayalım diyorsunuz hiç birisi meclise 500 kişinin gitmesi kadar etkili olamaz
-
@rorschach159 ama dava açılırsa sınavı yapamazlar hemen diye düşünüyorum bunu bir şekilde bir yerlere iletmeliyiz ama sakin kafayla iyi bir metin yazarak sınav salonunda şahit olduysanız şovmenlerde vardı bu salon başkanın odasını falan başmaya giden bina yetkilisin odasını başmaya giden ve orada değişik şekilde bağırmaya çalışanlar vardı herkez mağdur ama mağduruyet güzel bir dille iletilmez ise hiç bir yere varamayız
-
@yasaklı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
neden o 5000 kişiden 500 kişisi meclise gidip şikayet etmedi boynunu bükük evine döndü? sonra sosyal medyada cimerde bimerde hakkımızı arayalım diyorsunuz hiç birisi meclise 500 kişinin gitmesi kadar etkili olamaz
Ya hocam nedenini sen de biliyorsun. Ne ilk sınav ne de son olacak, ben dahil yazık bunca genç insana.
-
@yasaklı korkuyor tabi herkes terörist ilan edileceğiz diye orası da doğru kim bilir ne diye itham edecekler darbeci bile derler
-
Ben 2016 Sayıştay sınavında derece yaptım bu sınava kolay diyenlere kesinlikle inanmayın arkadaşlar.Bu sınav bir önceki sınavdan kesinlikle daha zordu.Ozellikle muhasebede kolay soru yoktu.
-
@economist34 kişisel sorun yaşayanlar hocam daha önce e denemeye girmeden gelenler sınavda bağırıyordu falan ama tek tük sınavı başlamayan vardı
-
Arkadaşlar metni paylaşıyorum lütfen duyarlı olalım hepimiz gönderelim bimer ve cimere.
26.05.2018 tarihinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de ÖSYM tarafından Sayıştay Denetçi Yardımcılığı sınavı elekronik ortam yapılması planlanmış, söz konusu sınav merkezlerinden biri olan Ankara'daki Esenboğa e-sınav merkezinde sistem arızası sebebiyle sınav ertelenmiştir. İstanbul ve İzmir'deki adayların sınavlarının geçerli olup Ankara'da Esenboğa e-sınav merkezinde giren adayların farklı sorularla bir başka tarihte tekrar sınava tabi tutulması, sınavın genel anlamda hakkaniyet ölçülerine aykırı hale getirecektir. Söz konusu bu hakkaniyetsiz durumun oluşmaması için gereğinin yapılmasını arz ederim.
-
@victory-carleone şovmenler her yerde vardı. Ben de şahsen herkesi çıkartmaya çalıştım toplu hareket edersek bireysel yapmazsak problem olmayacağını söyledim ki sınavı 2 sefer başlatmaya çalıştılar. Ben çıkalım dediğim zaman bazı çok bilmiş insanlar yapmayın dedi
-
@kilici Tarihi yanlış yazmışım burada 26.05 olarak düzeltin siz.
-
Sınavı bilgisayar saatine göre başlatmak yerine, ana sunucudan herkesin bilgisayarının hazır olduğunu kontrol ettikten sonra aynı anda başlatsa bu sorun olmazdı.
Yani bu sistem test edilmiyor mu, fizibilite yapılmıyor mu b planı yok mu insan gerçekten hayret ediyor. -
@bulut_xw adamların planı yok ki B planı olsun. Gözetmenleri sokakta yoldan çevirip getirmişler sanki. Hepsi ölü taklidi yapıyodu
-
@kilici bimer cimer icin bence uygun metin dostum ancak sosyal medyada dahasi dile getirilmeli tum sorunlar anlatilmali ve e sinavin tekrarinin onune gecilmeli
-
@shady1, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaslar ösym yi ben de kınıyorum. Sinav ilanindan beri saçmaliklar silsilesi devam etti. Bunun böyle olacağı daha ilanin gelişinden belliydi ama bu kadarini ben tahmin bile etmemistim.
Daha önce de söyledim bu soru calinma olaylari sonrasinda bu kurumun sinav yapmaya devam etmesi zaten akil alir gibi bir sey degildi. Bu kurumun acilen lağvedilmesi gerekiyor.
Ben de bimer cimere yazma tataftariyim. Lütfen şu hususlari yazmadan göndermeyelim.
-
Bütün sinavlar iptal edilmeli
-
Adaylarin tüm zarari karşilanmali
-
E- sinav saçmaliğindan vazgecilip, basili kitapçiktan sinav yapilmali.
-
sinavi sadece Ankara da yapmaktan veya sadece e sinav merkezinde yapmaktan vazgeçilmeli.
-
ösym de bu işten sorumlu olanlar cezalandirilmali.
-
ösym nin senelerden beri yaptigi sinavlardaki skandallar artik son bulmali , bu tacir kurumdan bu görev alinmalir.
Biz sadece sinavin iptalini istersek belkide bizi yine dikkate almayacaklar. Bende bu sorunlarin atlanilmamasi gerektigini düşünüyorum.
-
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar metni paylaşıyorum lütfen duyarlı olalım hepimiz gönderelim bimer ve cimere.
26.05.2018 tarihinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de ÖSYM tarafından Sayıştay Denetçi Yardımcılığı sınavı elekronik ortam yapılması planlanmış, söz konusu sınav merkezlerinden biri olan Ankara'daki Esenboğa e-sınav merkezinde sistem arızası sebebiyle sınav ertelenmiştir. İstanbul ve İzmir'deki adayların sınavlarının geçerli olup Ankara'da Esenboğa e-sınav merkezinde giren adayların farklı sorularla bir başka tarihte tekrar sınava tabi tutulması, sınavın genel anlamda hakkaniyet ölçülerine aykırı hale getirecektir. Söz konusu bu hakkaniyetsiz durumun oluşmaması için gereğinin yapılmasını arz ederim.
Sınav ücretleri de iade edilip masraflarımız karşılanmalı. Özel araçla gelenleri hariç tutuyorum ben de özel araçla geldim ancak pareto'nun da belirttiği gibi bunu da ekleyerek genişletelim metnimizi arkadaşlar.