2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gmsmustafa soruyu tam olarak yazanilir misiniz ?
-
@g-uzmanı hocam heyecanla iktisat sorularını derlemenizi bekliyorum.
-
@zenginmemur otomatik stabilizatör sorusu vardı. Cevap götürü gider olacak. Götürü alınmamalı vergi
-
Sosyal yardımlar nasıl dolaysız tranfer harcaması adamın cebine direk paramı koyuyosun sanki anlamadım gitti?
-
@ysahin2 bi bitmediniz
-
@sdf biraz daha düşününce doğru cevabın şans oyunları olması daha mantıklı geldi hocam. sınavda insan bildiğini yanlış yapıyor
-
ŞU POZİTİF DIŞSALLIK SORUSU MUTLAKA İPTAL EDİLMELİ , SORU ZOR DEĞİL SAÇMA , A DA DOĞRU B DE ,, hani her sorunun 1 doğru cevabı vardı , hani optiğe birden çok cevap işaretlenirse cevap yanlış kabul edilirdi
-
Listenin 78 le kapatmış olduğu sınav 90la kapatırsa helal olsun denilir:)
-
@moonlight paz sat dag , gelecek aylar gelecek yıllar ve indirilecek kdv borclu , bankalar alacakli
-
@moonlight genel üretim gid 10bin, maliyet gid karşılığı 30bin, ind KDV borçlu, kapsamı banka alacakli idi
-
@eneskcr hocam insalllah duser
-
78/80 aralığında kapatır bence hayırlısı olsun
-
@zenginmemur kardesim düşer merak etme
-
@ysahin2 sorsak 30 yanlışın vardır
-
@moonlight evet maliyet gider karşılığı bir önceki yıldan eksik tahmin edilmiş olduğu için eksiği de PSDG Yİ borçlandırarak 373 nolu hesap ile borçlandırarak kapatmamız gerekiyordu
-
@fatihmavcu insallah kardesim suan yanlislarim artiyo gitgide iktisat
-
@zenginmemur
Bence de inşallah düşer hocam.
bir de 600 kişi çağırılacak yani sayıyı da göz önünde bulundurmak lazım. -
@bankacıkız Acaba ben de mi öyle yaptım,, 2 şıkkı eledim bankaları alacaklandırdım
-
@bankacıkız maliyet gideri karşılığında genel üretim gideri borçluydu hocam paz sat dag yoktu
-
@bankacıkız hocam soruları karıştırıyor olabilir misin bence de pdg başkaydı yav