2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bg2603 aynen hocam millet halen soru cevaplıyor bence sence yok gereksiz bir ton tartışma önemli olan gib in neyi kabul edeceği
-
@istatistikçik Hocam ben de bu sorunun cevabina muhalefet edenlerdenim. Hayır böyle değil belki şu kastedildi demek ego kasmak mı ya da dogru budur'u dikte etmek mi? Yapmayın bu adamın ne zaman böyle bir amacı olmuş ?
-
@kaimoğlan Ego kasmak dememin sebebi 'beni aydınlatacak kişi sen değilsin' ibaresiydi. Neyse ne beyler kralın önünde eğilip gidiyorum.
-
@casanova
estağfurullah hocam -
@sessessc kardeşim icra ve dava safhasina gelmişse tamamı için karşilik ayrilir
-
@i̇lanbekleyenbiri sağol hocam
-
Geçmiş tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu soru tartışan arkadaşlar genelde hüsrana uğrayanlar oluyor
-
@istatistikçik, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi Sakin ol şampiyon,herkes hata yapar ben de yaptım 'duyumculuk' döneminde tüm etiketlere milyonda bir cevap attığından beri bilirim seni,bu yoğun klavye kullanışın öfkendenmidir anlamadım.İnatla yabancı sermaye konusunu sayfalarca tartışman az önceki düşünceyi canlandırdı bende.ve evet arada bir okuyorum zamanım oldukça.Daha fazla sayfa kirletmeyeceğim size iyi tartışmalar.
Valla senin aydınlık dediğin bildiğimiz kindarlık , ayrıca beden öfkeli olayım , yorumları arada bir okuyabilirsiniz eyvallah da arada bir okuduğun yorumlar üzerine sallamayacaksin , bak 2 3 sayfa geride ne yazmışım , @casanova arkadaşın paylaştığı görüntü nedeniyle başka şık yanlış demişim .. yorumlara sallayacaksan tam okuyacaksin ondan sonra sallayacaksın
-
@gencburokrat Aynen karşılık ayrilirsa doğru cevap bu olur karşılık ayrilmazsa zaten 128 Şüpheli Ticari alacak 280.000 alacaklı
-
@can-mavi bişe salladığım ve kendime aydın dediğim yok,bilgi paylaştım ve aydınlanmana yardımcı olur dedim,üzerime atlayıp 'aydınlatacak olan sen değilsin' diyen sensin.Dostum işin rast gitsin.
-
@istatistikçik, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kaimoğlan Ego kasmak dememin sebebi 'beni aydınlatacak kişi sen değilsin' ibaresiydi. Neyse ne beyler kralın önünde eğilip gidiyorum.
Aydın biri değilim diyen benim , beni aydınlatmaya çalışan sensin ve ego kasa ben mi oluyorum , güler buna :)))
-
@fatihmavcu hocam hocam soruda dönem sonu diye bir cümle yoktu m biz karşılıkları dönem sonu ayırıyorduk ben o soruya çok dikatli baktım ve çok üstünde durdum
-
@mucize2301 aynen ole hocam gib neyi kabul ederse guydada bi suru yanlis cevabi kabul eden bir kurum sonuclara kadar ne kimse gecti nede kaldi.
-
Bu arada arkadaslar sinava 100 kisi felan girmemis diye duydum ayrica girenlerin cogu atanmis guy arkadaslardandi butun guy arkadaslari orda gordum
-
@casanova sınavdayken kpss gibi neresi bir tık aşağısı falan dedim zamanımı alan çok soru oldu.sınavdan çıkınca annem moralini bozma ama çıkanlar 90 la kapatır dedi o an üzüldüm inşallah yüksek kapatmaz dedim.Sonra baktım facebook kolay diyenler zor demeye başladı.bence sınav kolay görünümlü dikkat ayrıntı isteyen bir sınavdı.
-
@toranj hocam Bi çıktım ben böyle insanların daha koridorda ki konuşmalarından başladı Azer Bülbül başaramadıoooğğğmmm aheyyyyaheyyyy sesleri içimden ama bakalım şimdi sorular cevaplar tartışıldıkca ne olacak. Tek korkum doğru cevap b olsa bile kurum d kabul etmişse d dir işte bu
-
yıllık beyanname sorunun mart olduğuna eminmiyiz
-
Soruyu 10 kez okudum. Dönem sonu dememiş. Karşılık ayrıma dememiş. Sadece şüpheli hale gelmiş alacağını bir kısmını tahsil etmiş. Sonrasında ise kalan alacak hala alınmamış devam ediyor. Tahsil edilebilme imkanı var. Hala gelmiş burada neyi diretiyorsunuz anlamıyorum. Ya biz salağız ya da yanlış yaptığınız soruyu zorla doğru çıkartacaksınız.
-
@minsipo bencede bu soruyu tartışmaya gerek yok dediği gibi herşey net
-
Ortada cevap anahtarı yokken herkes kendi yaptığı çözümün doğru olduğunu savunabilir. Bu herkesin en doğal hakkı kardeşim. Hakaret edecek seviyeye gelen cevaplarla ne kaznıyorsun netin mi artıyor? Yok aç kitap bak yok aç şöyle yap! Kardeşim cevabım iddiam yanlış olabilir. Ama senin kendin ve cevab şeklin edebsizlik. En azından kimseye hakaret etmiyorum ben cevabımı savunurken. Kendi doğrumu savunurum yanlışsa zaten ben kaybederim ama başka cevaplara tahammüledemeyen bir güruh da var kesinlikle! Tahammülsüzüğünüzn önüne geçin herşeyden önce. Bir daha da bu konuya yazmam. Zaten iki üç gün sonra ak kara ortaya çıkar. Kalın sağlıcakla:)