2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@no33 ahh be hocam gerçekten bu pratik düşünme zekasının örneği fakat gerçekten soru ezberdi pratiklik istemiyordu, üzüldüm adınıza. Kamulaştırma özel kesimden yada toplumdan aldığınız malı devletleştirdiğiniz için el değiştirmeydi emisyon ise doğrudan para pompalamak. Bu yüzden kamulaştırma olacaktı cevap ama üzülmeyin çoğu kişi sizin gibi yaptı gerçekten.
-
Yahu cevaplar icin birbirimizi kirmaya ne gerek var sakin olalim,kacla kapatir birkac gune goruruz giren arkadaslarda daha sonra hatirlarsa cevaplarini soyler,soru hazirlayanlarin bizim kadar derin dusunmedigi asikar,bence boyle bir sey icin uslup bozmayalim
-
Kafa bir dünya oldu , hangisi kurumlar vergisi mükellefi değildir sorusunun şıklarda neydi
-
Dun soyledigim 78 79 du kapatma hala böyle düşünüyorum umarım 75 e kadar düşer ama
-
@casanova Zaten hep öyle oluyor ya hocam. Dip bilgi bilmek bazen iyi değil. Dümdüz düsünüp geçmek gerekiyor. Hayırlısı..
-
@moonlight aynen 85 ustu dinlesin bugunde onlar kesin icerde.75-85 arasıda dua etsinki az daha dussun.Durum boyle yoksa 90la kapatma falan hikaye artik.85 ustu mulakata hazırlansin.Amac burda asagilara inmesi bu forumda bu konusulusun artik.Sorulari bulduk 100 soru biz cevaplari hicbir zman ne oldu diye bilemeyecgiz
-
@thorstein-veblen diger secenekleri animsayamadim hocam
-
@can-mavi iktisadi kamu krumlari dernekler sermaye sirketleri kooperatfiflerdi.
-
Ben 20 yanlış yaptım diye söylemiyorum , ben sadcee orta zekalı insanların 20-22 yanlış yapmasının doğal olduğunu düşünüyorum , arkadaşlar bu sınaav 76-78 ile kaaapaaaataaaacaaaaakkk , ha şunu itiraf edeyim bir daha DGUYu -sınav esnasında- küçüksemeyeceğim
-
@no33 nasıldı sınavınız umarım beklediğiniz almılsınızdır?
-
@can-mavi hocam cevap dernek ya da vakıftı:) tipik guy sorusu
-
@kaimoğlan kooparatif dernek vardı diğerlerini hatırlâmiyorum
-
@ceks74 bence degil hocam,tartismalara baksaniza yorumlara filan toplasak 10 kisi arada farkli kisiler yaziyor ama takildigi soruyu sorup cikiyor,yapanlar yapti ve evlerinde su an rahatlar,bizler ise masallah birbirimize bile girdik cevaplar icin uzucu
-
Bir not daha pozitif disssallik sorusu sta sorusunuda herkes yanlis kabul etsin
-
Tam sinirdayi 78 79 net gelir umarim dusuk kapatir
-
@gkhn-gnr usta hatlar karisti herhalde
-
@casanova Ortalıkta gezen cevaplara göre, 3 tane de hatırlamadığım için en kötü senaryo 17 yanlış hocam
-
77-78de kalır gibi
-
@zenginmemur toplumsal sosyal maliyeti özel maliyetten büyük olunca negatif dışarılık olmuyormu yanlış cevabı ben böyle hatırlıyorum
-
@duyguuu37 iste benide bunlar korkutuyo millet rakip eler olmuş artik.Hic ses seda yok.Sanki herkes 85 bandinda