2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@meçhulasker S.G. denetmen yardımcılığı 9. Promosyonsa onlar işe başladı üstad
-
Gib'ten birileri burayı takip ediyorsa şu anda bizleri bünyelerine almaktan şüphe ediyorlardır. 5 gündür dirayet göstermiyoruz. En ufak şeyde hakaretler, küfürler havada uçuşuyor. Evet biliyorum süreç gerçekten zor ama bütün bu tartışmalar da bize ne katıyor bilmiyorum..
-
@umuttukenmez, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@secret bugünlere hep bi umutla geldim yarınlar içinde hep bir umudum var. O yüzden dolari yakarim ama ne kitapları ne de hayalleri yakarım.
-
@teslame biliyorum ben de bekledim 9. promosyonu
-
Arayan var mı ben sınav hizmetlerine baglanamadim
-
Gune umutla baslamak isterdim fakat dolarım yok :))
-
@no33, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Gib'ten birileri burayı takip ediyorsa şu anda bizleri bünyelerine almaktan şüphe ediyorlardır. 5 gündür dirayet göstermiyoruz. En ufak şeyde hakaretler, küfürler havada uçuşuyor. Evet biliyorum süreç gerçekten zor ama bütün bu tartışmalar da bize ne katıyor bilmiyorum..
GİB’ten birileri burayı takip ediyorsa bizi almaktan şüpheye düşeceğine durumumuzu görüp süreci hızlandırsın.
Bize ne katıyor : “İçimizi döküyoruz yoksa sinir krizinden ölelim mi?” -
@teslame yok burda gazileri mevcut :(((
-
@moonlight ben hakaretlerden küfürlerden bahsediyorum, iç dökmekten değil. İyi okuyun isterseniz. Size göre bunlar iç dökmekse bilemem bana göre değil.
-
boşver @olursaolur olmazsa olmaz
-
@meçhulasker hepimizde bir halk aşıklığı vecizli söz yazma huyu var biraz daha açıklamasalar şair çıkacak forumdan
-
@no33 tamam Haklısın o konuda pardon, ama dirayet gösteremedik demene cevap verdim ben özellikle , ben gösteremiyorum 6 günüm elimden kayıp gitti bunlaeın keyfi yüzünden, 3 sınavım var Ve benim için büyük kayıp , ben odaklanamıyoeum amaaan bir ara açıklanır diyemiyorum , büyük kayıp çok büyük
-
@umuttukenmez 100 dolarım olsa şöyle güncel bir kitaplık çekerim kendime artık boya badana yapmadığım yeri kalmayan kitaplarıda yakarım hocam, kitapta parayla değil mi beyin bedava reise döndüm resmen
-
@dguy kitaplık mi kitap mı alisrsın?
-
@moonlight ama arkadaşım bu yine sana zarar. Bak bu zamana kadar ne yollardan geçtik nelere dirayet gösterdik. Şimdi bu şekilde paniklemek bize zarar. Eminim sen de bunları biliyorsun ben sana akıl vermek için demiyorum asla gerçekten 3 tane sınavına çalışamamana üzülüyorum senin adına hepimiz adına.
-
@no33 hem sen ne zarar .. gitti 5-6 gün gitti geçmiş olsun gerçekten.. hayırlsıı artık ne diyelim sonucu güzel olsun telafi etsin
-
Abi Yok bu alım cok duyumsuz geçti kimsenin ağzını bıçak açmıyor ..
Pareto hoca gelip süreçle ilgili duyduğu şeyleri aktarırdı , Tuğrul hocayı zaten kaybettik.
Neden açıklanmadığını dahi bilmiyoruz .
İş itirazlı soruların görüşülmesinden çıktı buna eminiz .
Guyla birlikte açıklanacak söylentileri bile varken iyi cıldırmadan bekleyebiliyoruz . -
Eğer Gib işleyişi değişmesiyle, ya da tamamen keyfiyete dökmediyse işi bu iş bugun saat 3 ten sonra biter uzamaz daha . Duyum değil tamamen bu güne kadar edindiğimiz tecrübelere dayanarak söylüyorum
-
@gannicus kesinlikle katiliyorum saati bilemem ama banada bu is bugun biter gibi geliyor
-
@hashus mantık onu gösteriyor hocam