2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Hic hareketlilik yok ama
-
O degilde gercekten 81le kapatır mı?
-
@zenginmemur yüksek mi yoksa düşük anlamındamı sordun
-
@zenginmemur hic belli olmaz kapatabilir de. Umarim kapatmaz
-
Ya su telefon neydi bende bir arayayim
-
Sonuçlar bugün aciklanacaksa bile saat 14.30 dan sonra açıklanır gibi geliyor. Tüm Türkiye bakanın ne söyleyeceğini merak ediyor
-
@zenginmemur 81 çokça zikrediliyor duyum falan var sanırim. Olabilir.
-
@kaimoğlan Hocam sanmam duyum olacağını yav yüksek yapan işgüzarların tahminidir o
-
Yapılan anketlerde pek düşük kapatacağını göstermiyor .
Allahım kazasız belasız girseydik şu listeye . -
@moonlight umarım
-
Medenideki hak ehliyeti/taraf ehliyeti sorusunu hatırlayan ve açıklayacak olan var mi?
-
@i̇lanbekleyenbiri aynen soru listesine bakinca aradan da zaman gecince o soruyu dusunmeye basladim.diger şiklari hatirlayan var mi?
-
@ultras06 ben yanlış yaptım ama hatırlamıyorum. Sorunun mantığını anlamadım
-
@i̇lanbekleyenbiri dostum o soruyu ben şu mantıkla yaptım. Şimdi bir cocuk cocuk ya da cenin ne biliyim. Fiil ehliyetine sahip olmasa da bir miras davasına taraf olabilir. O yüzden taraf ehliyetini hak ehliyeti ile ilişkilendirdim
-
@uruk-hai hocam sen çok yanlış düşünüyosun 15 yaşında demek 14 yaşını doldurması demek 15 yaşın doldurulması demek 16 yaşından gün almak demek ayrıca 1 aylık bebeğe 1 yaşında denmez çünkü daha yaşını doldurmamıştır 1aylık denir o sorunun cevabı 15 yaşında olması doldurması farklı gitmişsiniz yok istek yok rıza yahu ufak tefek yerlere takılıp esas yanlışı göremiyorsunuz
-
@gannicus evet mantıklı acaba şıkları hatırlıyo musun hangisi çeldiriciydi nasıl düştüm diye merak ediyom:)
-
@i̇lanbekleyenbiri tam hatirlamiyorum ama sadece hak ehliyetinin yeterli oldugunu soruyor sebepsiz zenginlesmede iadeyi isteme vardi şıklarda galiba
-
@i̇lanbekleyenbiri küçüğün rızası denmişti şıkta yanlış ifade edilmiş ben orada düştüm yanlış yaptım bildiğim soruyu küçüğün isteği Veli’nin rızası olsa idi doğru ifade olacaktı
-
@i̇lanbekleyenbiri haksız fiil yaptım ben taraf ehliyeti ve onun arasında kaldım ama hakkaniyet gereği haksız fiilinden sorumlu olur diye düşündüm
-
@bankacıkız hayır o başka soru