A Kadro Maaşları / Kariyer Meslek Maaşları / A Grubu Maaşları
-
araştırma görevlisi maaşları nedir bilgisi olan var mı
-
Merkez uzmanlık müfettişlik gibi mesleklerin maaşı ne kadar şuan yok mu bilgi verebilecek
-
@rterdogan sosyal denge tazminatı adı altında il özel idaresi ve belediye çalışanlarına verilebiliyor. Öncesinde sözleşme imzalanıyor memuru temsilen yetkili sendika ile işveren olarak belediye başkanı/vali arasında. Mali duruma göre tavandan ya da daha düşük örneğin %50si verilebiliyor. Bazen de kadrolar arası sınıf farklılığı yapılarak veriliyor. Örneğin memur %50 alırken müdür/daire başkanı %100 alır gibi. Bazen de hiç verilmiyor.
-
@nişancı Allah daha iyilerini huzurla kazanabilmeyi nasip etsin hocam.
-
@maxmin 4600-4700 bandında bekar için.
-
@nişancı aynen ya
-
@harmenihas amin hocam amin
-
@mr-aday temmuz zammı dahil mi
-
@bergkamp Hariç
-
9/1 VMY , 9/1 DGUY maaşını da birileri söylese de sınava çalışan arkadaşlarımızın motivasyonu artsa. Net bilen söylerse daha güzel olur. Yoksa 4.600 civarı olduğunu sanırım hepimiz biliyoruz.
Bir de merkez uzman veya müfettiş maaşı yeterlilik alındıktan sonra ne kadar oluyor? 6/1 Vergi Müfettişi veya 6/1 Merkez uzmanı net olarak ne kadar alıyor? 5.500 buluyor mu?
-
Merkez bankası çalışanlarının maaşlarını da bilsek keşke
-
@abd94 merkez uzman yardımcıları 6,5 - 7 binden aşağı başlamıyorlardır diye düşünüyorum. 10 sene sonra 10-12 bin tl civarına çıkıyor!
-
@harmenihas yeni başlayan mhuy maasi ne kadar ?
-
Tüm taşra uzman yardımcıları 15-20 TL farkla aşağı yukarı aynı maaşı alır 3740-3760 arası değişiyor.
-
Belediye müfettiş yardımcıları ne alıyor acaba üç beş giren olmuştu
-
@brzezinski Hocam mhuy çok arada bir meslek. Ankarada bakanlıklarda çalışan arkadaşların maaşı biraz daha yüksek özel hizmet puanı farklılığından kaynaklanıyor diye biliyorum. Onun dışındaki kurum ve kuruluşlarda görev alanlarının maaşı ile bir guyun maaşı 1 lira 2 lira harici aynı. Guy daha fazla alıyor bu arada 1 2 lira. Yani sorunuzun cevabını 3735-3740 arası diye biliyorum. İşte belediyeler il özel idareleri sds vererek ciddi anlamda maaş avantajı sağlıyor ilk etapta diğer yerlerde çalışanlara göre. Ha şunu da belirteyim. Sds dahil örneğin belediyede çalışan bir malı hizmetler uzmanı maaşı ile bakanlıkta çalışan mali hizmetler uzmanı maaşları ileride,yanlış hatırlamıyorsam bir 8-10sene sonra,eşitleniyor.Sonrasında bakanlık mhu maaşı fark açmaya başlıyor.Yani meslekte kalıcı olurum ben diyen biri için bakanlık, kafamızı bi sokalım da yavaş yavaş yükseliriz diyen biri için belediye il özel idaresi iyi
-
@sasvesas 5000 kusur .3600.ek gosterge var diye biliyorum.baslayanlara bosta varsa direkt lojman.lojman aylik gideri herseyiyle 400 tl.
-
@antimülakat Maaşa ek olarak kira yardımı da alıyorlar 1.500 TL
-
@soulofnight @Antimülakat abi bunlar atom mu parçalıyorlar ?
-
@abd94 parayı parçaladıkları kesinde. Atom işi biraz farklı sanki