2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@can-mavi kesinlikle bana da çok yardımcı oldu yol gösterdi hakkını yenmez
-
@kuzeyinkızı hocam hangi kitabın yazarı bu hoca yoksa kurslardan mı biliyorsunuz ?
-
Burada themis yazarlarının bir suçu yok.Kuram kitapevinin dikkatsizliği söz konusu.Mağduriyet olmaması için de sorular pdf şeklinde yayınlandı.Themis kendini ispatlamış bir yayın.
Asıl eleştiriyi yıllarca yeni güncel baskı altında bilgi hatası dolu kitapları tek kitap olarak 50 60 tl ye satan hocalara getirmemiz lazım.Çıkıp kitabımın şurası hatalı diyebilmişler mi? Guptan atılırsın hemen
-
@k-k, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
kardeşim @can-mavi hoşgeldin.
senle daha güzel buralar.
bir kere daha mülakat heyecanı yaşarız umarım.
verimli çalışmalar dilerim
önce bana sonra sana tabi ki :)))Hosbulduk kardeşim
Bilmukabele
İnşallah yaşarız ve ınsallah bu sefer nihayete erdiririz
Amin inşallah , en çok hakeden 400 listede olsun
Ben zaten daha yeni başlayabilir senden epey bi gerideyim , bi avansını alırım :))) -
@bertuğ 68.9'dur daha fazlası çıkmaz bizim ülkeden en az hangisiyse onu işaretlerdim.
-
@fc-real-gdp Şimdi Nohutçu Ahmet Hoca'nın müritleri savunmaya gelirler :)) zaten o muritler yüzünden böyle şık hareketler göremiyoruz kendisinden. Neyseki kul hakkını bilenler de var.
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama Themisin bu yaptığıda tam amatörlük. Bugün gittim kitabı aldım. 2 cilt basmışlar önlerde 1,2 diye ayırmışlar iki kitabın yanında da 1.cilt diyor. Düzeltilmeden basılmış. Ayrıca 2. kitabın themisle hiç bir ilgisi yok başka birilerine bastırmışlar bu sene o bastırdıkları kişilerle online ders verecekler büyük ihtimalle bir yardımlaşma içerisine girdiler. Bu kitaplar o kadar acelece basılmış ki her halinden belli. Bu sene doğru düzgün kitap yok allah sonumuzu hayır etsin.
-
Hocam bu sınav veya başka sınavlarda herkes genel itibariyle kendi menfaatine bakıp bir şeyler yapıyor kanımca öğrenci odaklı olduğunu bende düşünmüyorum.Kaymakamlık sınavının süresi az ve yeni sistemden dolayı gereken özen gösterilmeyip ne de olsa mecburuz ya öyle davrandılar gibi geldi bana.Yani insanlar emek veriyor o kitap parasını belki zor buluyor belki işsiz kitapları bir alıyor (bütün kitaplar için diyorum) yanlışlık olunca insanın zoruna gidiyor.
-
@economist-04692 hocam size kesinlikle katılıyorum. Ben kendi kulaklarımla sosysal hocanın tekrar dersinde dağıttığı fasikülü bunu ufak bir kitap haline getirip satsam mı diye söylediğini duydum. Yani şu piyasada kimse öğrenciyi düşünmüyor. Ahmet nohutçu, soysal(artivizyon), kutluay falan hiç birini sevmem themisi severdim oda bu hareketiyle gerçekten gözümde bunların yanına yerleşti. Hayatta sevmediğim şeydir elimde fotokopilerle, çıktılarla dolaşmak gittim o kadar para verdim adamlar diyor ki idare kısmı eski çıkmış falan ya kontrol et. çıkarttıktan sonra et ne bu hemen piyasaya sürme çabası bunlar affedilecek olay değil en azından ben kabullenemiyorum. Elden bir şey gelir mi gelmez mecbur kalıyoruz.
-
@mulkihakim hocam artık bir bunalım içine girdim zaten bunlar da tuzu biberi oluyor yani ne diyeyim ki .Yani şurda 1 aydır soru üzerinde veya birbirimizi motive etmek için konuşacakken aman şu kitap yanlış şu baskı hata şu soru yanlış ... Allah'ım kolaylıklar ihsan eylesin hepimize.
-
@mulkihakim
Haklısınız. Başka bir zaman olsa kesinlikle hiç düşünmeden iade ederdim ancak zaman çok kısıtlı ve kullanabilecek fazla bir alternatif yok. Yayıncılar, yazarlar da bunu bildikleri için vurdumduymaz bir şekilde hareket ediyorlar. Yazık. -
@economist-04692 kurs hocasıdır fakat ümit kaymak neyi olur bilmem onun kitaplarını tavsiye ederdi bana idari hakimlik için yol gösterirdi çalışma düzenini belirler şema olarak kurstakilere dağıtır planlı çalışmayı sağlardı kursa gelemeyenlere üşenmeden defalrca planı gönderiridi nelere nasıl çalışman gerektiğini üşenmeden anlatırdı bende yardım isteyince malum uzağım her konuda yardımcı oldu . Seveni çoktur esprilidir tavsiye ettiği kitaplardan ben memnun olmayanı görmedim idari hakimlik deyince = Murat kaymak der herkes bilen biliyo aslında böyle biri işte
-
@mulkihakim hocam soysali aldigima bin pisman oldum keske daha once yazsaydiniz
-
herkes hemen hemen aynı kaynaklarla hazırlanıyor, bence can sıkmadan son günleri verimli geçirmeye çalışalım. kışın o kadar sınav bekledik, yazın ortasında sınavları arka arkaya, hatta aynı güne getirerek ne amaçlıyorlar merak ediyorum bakalım birinden çıkıp diğerine yetişebilecek miyiz
-
@y-oguz90 hocam yazdım da yukarlarda kaldı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ya senelerdir diyorum , adam gibi adam murat kaymak
hakikaten öyle, özelden yazdım konu ile alakalı, diğerleri gibi kaale almamazlık yapmadı. Güzel bir şekilde izah etti. Sağ olsun.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Burada themis yazarlarının bir suçu yok.Kuram kitapevinin dikkatsizliği söz konusu.Mağduriyet olmaması için de sorular pdf şeklinde yayınlandı.Themis kendini ispatlamış bir yayın.
Asıl eleştiriyi yıllarca yeni güncel baskı altında bilgi hatası dolu kitapları tek kitap olarak 50 60 tl ye satan hocalara getirmemiz lazım.Çıkıp kitabımın şurası hatalı diyebilmişler mi? Guptan atılırsın hemen
onlar yok mu onlar. Yaptıkları hatalarla yüzleşmek yerine kendilerini üste çıkarma derdindeler. Yahu eyvallah yine satacaksın belki de en çok sen satacaksın lakin size laf söylenmez diye bir kaide mi var? Tekel misiniz siz piyasada ? Her yere herkese sahip olabileceğinizi bu haddi nereden buluyorsunuz ? Sanırım biraz da bizler yapıyoruz. Belli seviyelere gelmiş insanlar aldığı ürünle alakalı tek kelime edemedikten sonra sanırım bunlar müstahak. Adamların yaptığı en iyi şey kibirli kibirli cevap vermek, ukala ukala konuşmak son darbe olarak gruptan atmak
-
@kemoenes Merhaba Günaydında
Şu nohutçunun kas olan kitabın çoğu mu hatalı yoksa bir iki tane mi ?
Tşkkrlr -
@minadyg Çok hata bulamadım fakat soruların bazıları acayip, mesela;
Hangisi İdarenin hak ve yükümlükleri değildir diye sormuş. ''İdare, İmtiyazcının ''kusurunun'' olması ya da kamu yararının zorunlu olduğu durumlarda tek taraflı olarak sözleşmeyi feshedebilir''. şıkkını yanlış cevap olarak göstermiş.
Ağır kusurunun olması durumunda feshedebiliyormuş.
Sınavda böyle bir detay sormazlar diye düşünüyorum. -
Artvizyonu çözen arkadaşlar sorular nasıl? Kas çözdüm themis den vazgeçtim kararsız kaldm ne alayım diye?