2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Allah aşkına 100 net 100 puan alsanız Ne olacak bu üslupla bu yapıyla bu konuşma tarzıyla mı kaymakam olacaksınız? Yaşınız kaç arkadaşlar. Sonra neden kazanamadım YADA neden elendim mülakattan diyorsunuz. Bi dönüp yazdıklarınıza bakın arkadaşlar. Ne saçma konuşmalar hesaplar EGO'lar yorumlar bilmişlikler. Allah gerçekten hakedene nasip etsin bu mesleği.
-
Allah aşkına 100 net 100 puan alsanız Ne olacak bu üslupla bu yapıyla bu konuşma tarzıyla mı kaymakam olacaksınız? Yaşınız kaç arkadaşlar. Sonra neden kazanamadım YADA neden elendim mülakattan diyorsunuz. Bi dönüp yazdıklarınıza bakın arkadaşlar. Ne saçma konuşmalar hesaplar EGO'lar yorumlar bilmişlikler. Allah gerçekten hakedene nasip etsin bu mesleği.
-
@city-of-justice dostum bence üslubun hoş degil
-
Her sene sınav sistemini değiştiren bakanlık 1 net 1 puan da diyebilir , kesin böyle midir bilmiyoruz ama olursa asla şaşırmam.
70'in altını görmesi bu sınavın en büyük süprizi olur. -
Yetkili abi aciklama yapti ama hala...
-
@city-of-justice Arkadaşlar hayırdır bir özgüven patlaması yaşıyorsunuz? 1 net = 1 puan diyen troll oluyor ama standart sampa kesin var diyen adam troll olmuyor yani oyle mi? Bunun kriteri bu mu? Herkes fikrini ozgurce soyluyor da sizdeki bu cengaverlik nedir? "Ne bicim milletsiniz"falan bunlar nasıl laflar?
-
@amirim kirmadim inşallah seni. Ben senin ve @KaymakamAdaylıgı kardesimizin diyumuna yorumuna guveniyorum ve forumun samimiyetine inanip takiliyorum bazen kizmazsin insallah.
-
@isko61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kardeş sen bizi mülakat yapanların mı kimin kaymakam olacağına karar verdiğini düşünüyorsun?
-
@gncfb hocam fazla net konuşmayın ösym bu tersi durumda da... aynı yazı şiddeti ile sizin için de geçerli olabilir:)
-
@serdaristanbullu o zaman net denilen şey doğru sayısı idi hocam... evet...
-
Bu sene mulakata kalamayacagim icin mutluyum aslinda. En azindan etrafimdaki insanlari, is arkadaslarimi, akrabalarimi ve ailemi hayal kirikligina ugratmamis olacagim...
-
@ese03 yetkili abin kim kardeş?
-
1 net= 1 puan orada sıkıntı yok. Bu kişinin ham puanı olacak. Bir de buna katsayı eklenecek. Kişilerin 100 puan üzerinden sıralanacak ve bu sınav puanları olacak. 400. kişinin neti 65-66 arası puanı 73,5 olacak tahminim. Bekleyip görelim
-
@gncfb dostum ekmeğine bak hadi
-
@fthgny hay ağzına sağlık
-
Peki yetkili abine selam söyle
-
@gncfb arkadaşımızın söylemlerinin gerginliğini osym den net bilgi (hatta kiminle gorustugunu belirtiyor) almasina rağmen farklı hesapların konuşulmasına bağlıyorum .yazarken eminimki sesli bir şekilde de konuşuyor da yoksa tavrı bana rahatsız edici gelmedi.niyeti kırmak değil bence biraz gerilmiş haklı olarak. Allah hayirlisinı versin artık ya valla sınavın her aşaması çok geriyor yoruyor yıpratıyor
-
@gncfb terbiyesizleşme edebinle dur. kımsenın sana bısey dedıgı yok .
@Agor @Antimülakat siz de lutfen artık bı mudahale edın
-
@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@city-of-justice Arkadaşlar hayırdır bir özgüven patlaması yaşıyorsunuz? 1 net = 1 puan diyen troll oluyor ama standart sampa kesin var diyen adam troll olmuyor yani oyle mi? Bunun kriteri bu mu? Herkes fikrini ozgurce soyluyor da sizdeki bu cengaverlik nedir? "Ne bicim milletsiniz"falan bunlar nasıl laflar?
Hayırdır? İngiltere Prensiyle mi konuşuyorum?
-
@pirinçkimirinçki, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Hayırdır? İngiltere Prensiyle mi konuşuyorum?
Tayfun Bey ne oluyor? Sabri Abi..