2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arayan arkadaslara para yatırmayın demişler arkadaşlar başvurusunu yeni yapmış olan arkadaşlar açıklama gelene kadar bekleyin
-
Arkadaşlar parayı yatırmayın zaten acele edicek bir durum yok ki 13ü son 48 saat var daha para işi 1dk lık iş biraz sabredin
-
ben 8 yıllık uzmanım bana bir şey olmaz ama bu meslege emek vermıs ınsanlar var umarım inşallah 5 yıl şartı en azından bu sınav ıcın getırılmez
-
Son postları okuyunca (ne kadar doğru yanlış bilemem) bende sınav durumunun patates olduğu hissine kapıldım. Mental olarak cidden sildim kafamdan. Geçmiş olsun yapacak birşey yok. Hayat devam ediyor
-
Mülki idare : "Bir umudun anatomisi"
-
Tamamen hissiyat "sınav ertelenmeyecek aynen devam " sadece düşüncem bu yönde kimseyle tartışma niyetinde değilim her görüşe saygılıyım ancak moralinizi ve motivasyonunuzu kaybetmeyin dostlar
-
Ben suan osym den basvurumu yaptım bir hata vermedi ödeme 13/07/08 23 59 a kadar ödeme yapabilirsiniz diyor
-
@freeboy hocam ösym faize yatırıyor paraları, son gün son saat yatırın. ösym'nin faaliyet raporlarına bakarsanız faiz geliri diye bi kalem var.
-
O degilde ilan gelirse simdiye kadarki en düşük puanli alim olacak cok sey degisti,daha çok seyde degişecek gibi
-
Artık bir açıklama gelse de rahatlasak iki gündür sırf konuyu takip etmekten tek sayfa birşey çalışamadık. Yazık ya bunca insanın emekleriyle oynamayın artık olacaksa olsun olmayacaksa açıklama yapılsın.
-
1- kaymakamlık muamma
2- hakimlik muamma
3- sayıştay ile vmy aynı gün
...
Şimdi aylarca bekledigimiz bu sınavlar yüzünden uykusuz kaldık , emek verdik , yeri geldi ne şartlarda hazırlandık, sonuç tam bir rezalet ...
Gençler hiç mi düşünülmez , iibf mezunları hiç mi düşünülmez ... akıttığımız alın terinin hesabını kim nasıl verecek ... -
@can-mavi kontrolsüzce ilerleyen bir düzenin içerisindeyiz..ilerleme mi ? Orası da muamma ..
-
@can-mavi bu ülke de kimse hesap vermez gariban dışında. Önceden 28 subat mağduru vardı yıllarca siyaseti yapıldı e şimdi bunlar yapıyor mağdur olmuyor mu ? Ya ben gençliğimi verdim hasta oldum tedavi oluyorum uyku uyuyamıyorum gelinen noktaya bakın. Birileri hep daha iyi birileri de hep daha kötüye. Ruhen çöktüm. Geleceği aydınlık görmüyorum
-
Herşey tam bir muamma.Genç olarak bu sınavdır şudur budur ruhumuz yaşlandı adı genciz umarım görürler ve birşeyleri düzeltirler allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
-
Özel sektörde işe girmek istesek 3 4 yıl tecrübe istiyor. Kaymakam olalım desek 5 yıl istiyor. Müfettişlik desek onlarda 2. Cetvelde yer alıyor. 5 yıl istiyor. Biz ne yapalım taş mi yiyelim.
-
@ayran, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Özel sektörde işe girmek istesek 3 4 yıl tecrübe istiyor. Kaymakam olalım desek 5 yıl istiyor. Müfettişlik desek onlarda 2. Cetvelde yer alıyor. 5 yıl istiyor. Biz ne yapalım taş mi yiyelim.
Kimsenin bizi takip ettiğini ve düşündüğünü sanmıyorum. Ancak yazmak istiyorum emeğimize yıllarımiza dokunmayın. Bırakın şu son sınava bari girelim...
-
@ayran ilk yazdiginiz iletiye kendiniz "birakin bari su son sinava girelim" diyerek kendinize cevap vermissiniz. bu sinav bizim hakkimizdi. tepki gostermek yerine sirf ilan khk'dan once geldi diye bari suna girelim diyor insanlar.
ben mesela 35 yasina kadar, kazanana mulakati gecene kadar girmeyi dusunuyordum. noldu, bitti.
yapilmasi gereken bu saatten sonra girebilirsiniz dense bile herkesin tepki koyup sinava girmemesi. ama olmaz oyle bir sey tabi.
-
@issiz Hocam bu meslek bir aşk. Siz hala naz yapma, protesto yapma hakkımızın olduğunu mu düşünüyorsunuz. Bize verilenle yetinmek verilmeyen için gecelerce ağlamaktan başka çare mi var sanki. Hak istesek adalet istesek,canımızdan öte sevdiğimiz vatanda vatan haini ilan ediliriz. Offf offf
-
@issiz kardeşim ben küstüm girmiyorum diyecek konumda değilim. 3 yıldır bu sınav için uğraşıyorum. Bi defa mülakattan elendim son sınavda sınırda kaldım aylardır bu ilanı bekleyip gece gündüz çalıştım. Kendi adıma diyorum ki gir derlerse girerim. Devlete naz çekecek konumda değilim.
-
@issiz konuyu tartışmaya çekmek istemem. Temennim ve dua ilana verilen sınavın yapılması. Sürekli zit bilgiler çıkıyor ortaya. Olayın en azından netlesmesi gerekiyor.