2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Açıkçası inanmakdan ve duyumdan ziyade ben iptal olacağını düşünmüyorum. Çünkü baktığımızda ne değişti de iptal olsun. Seçimlerden önce gelen bir sınav duyurusu olsaydı evet iptal olması daha olası oluedu değişen konjonktürde. Fakat seçimlerden sonra sistemi değişmiş ve planlaması yapıllıp duyursu gelmiş bir sınav ilanı var önümüzde. Madem sınavı etkileyecekti bu kararname devlet kurumları bakanlıklar arasında bu kadar sır olup da birbirinden habersiz bir plan yapılmazdı diye düşünüyorum. Gene aynı şekilde madem bu kararname ile sınavın iptali durumu doğdu ösym de bir devlet kurumu değilmi kararname yayımlandığı an başvuruları durdururlardı ösym de. O yüzden net açıklama yapılana kadad çalışmalarımızı elden bırakmayalım. Kendimden örnel verecek olursam zten senelerdir bu idealle çalışıyoruz 2 gün daha fazladan çalışmış olmak bize birşey kaybettirmez. Ama çalışmayı bırakıp sınavın yapılacağı açıklandığında kaybettiğimiz 2 3 günün etkileri daha büyük olur. Gündemi takip edip çalışmalarımıza devam edelim. İçeriği ve imkanları ne kadar deiştirilirse deiştirilsin Kaymakamlığı bir meslek değil bir ideal olarak gören herkese bu yolda başarılar diliyorum.
-
Dostlar durumu haber haline getirdik. Sosyal medyada yayılmasını sağlayabilirsiniz.
-
Arkadaşlar.Evet sistem değişimi sancılı oluyor ama bunlara katlanmak zorundayız.Devlet bu arkadaşlar kusura bakmayın.Bende yıllardır bu yolun yolcusuyum mağdurum diyemiyorum içim rahat rahat çünkü söz konusu devlet bekası ise benim mağdur olmam önem arz etmiyor. Bizim karar vermemiz gereken nokta şurasıdır Mesele bizim hayalimizin kaymakam olarak bir yaşam sürmemiz mi yoksa nerede olursak olalım Devlete Vatana ve bu büyük Millete elimizden geldiğince hizmet etmek midir? Mesele bu arkadaşlar.Evet bende üzgünüm ama yapacak bir şey yok.Devlet konjonktüründe kendi menfaati doğrultusunda ne gerekiyorsa onu yapacaktır ve yapmalıdır.Rızk Allahtan Vatana hizmet bizim içimizden geldiği sürece telaşa mahal yoktur.
-
@kaymakam Hocam haklısında biz nerde vatana ve millete hizmet edebileceğiz (devlet kurumu bazında) her yol tıkanmışa benziyor.
-
@kaymakam işte bu da züğürt tesellisi oluyor,yapılanın devlet menfaatine oldugunu kim söylüyor
-
"İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın"
Şeyh Edebali
-
@plansız kardeşim ilan çıktıgında yanlış hatırlamıyorsam sen bu iptal meselesine baya bir takılmıştın
-
Bence beklemeli açıklama ne olacak hep beraber göreceğiz. Ama çalışmayı bırakmamak gerekir ne olursa olsun bir kere bırakırsanız toparlayamaz hale gelinir ki sınava az zaman var iptal olmazsa.
Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz... -
@enea Olmadığını da kimse söylemiyor hocam Devlet yapıyorsa ve bizde bu sınava girip bu makama kendimizi hazır görüyorsak ki burada bulunan arkadaşların layıkıyla yapacağından Eminim bize devletin verdiği buyruğa uymak düşer.Önemli olan herkesin bulunduğu veya bulunacağı merciinde görevini en iyi şekilde yapmaya çalışmasıdır
-
Nasipten öteye yol yok.
Bu da unutulmamalı. -
@kaymakam Ortada bize verilen makam yok
-
@politics06 Maksat makam elde etmekse o maksatta Sıkıntı var demektir .
-
@kaymakam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@enea Olmadığını da kimse söylemiyor hocam Devlet yapıyorsa ve bizde bu sınava girip bu makama kendimizi hazır görüyorsak ki burada bulunan arkadaşların layıkıyla yapacağından Eminim bize devletin verdiği buyruğa uymak düşer.Önemli olan herkesin bulunduğu veya bulunacağı merciinde görevini en iyi şekilde yapmaya çalışmasıdır
İşte arkadaşlar olay bu , olay hiçbir şeyi sorgulamamanız , her şeyi kabul etmeniz , Neymiş efendim devlet çıkartmış hemen kabul edelim. Yıllardır uyuttukları eğitim sisteminin yetiştirdiği arkadaşlara aşılanan düşünce yapısı bu.
İdari hakimlikte de vahim bir hataya düştüler , bu arkadaşın kafa yapısına göre devlet çıkarmış o zaman kabul edelim , böyle bir saçmalık var mı ?
Allah sana akılı ne diye verdi arkadaşım ? Düşünesin diye sorgulayasın diye bilgilenip o bilgilerin üzerine de kendin bir şeyler koyup insanlara örnek olasın diye
Bu troll arkadaşı muhattapa almayın.
-
@kaymakam Bu kadar saçma bir kabulleniş hayatımda görmedim o kadar emek çaba bunca insanın boşa giden bir ömrü olacak? Devlet biziz biz gecesini gündüzünü vatan hizmeti için harcayan gençler.
-
@enea Evet dostum doğru hatırlıyorsunuz. İlandaki malum maddeyi ilk anda fark etmemiştim @1umut sağolsun dikkat çekmişti. O zaman amaçlarına dair bir fikrim vardı ama henüz netlik olmadığından çok yorum yapmamıştım. Şimdi de alınacak kararı bekliyorum, söylemek istediklerim var. Bu arada ilandan sonra bir sınavı kazandım çok şükür ve başvurular başlamadan önce bu sınava girmekten vazgeçmiştim. Sizler gibi evimde oturduğum yerden olan biteni takip ediyorum ötesinde bir bilgi sahibi değilim yanlış anlaşılmasın.
-
@paretowilfredo hocam haber sitelerine dağıttım lingi illa ki birinden biri dile getirir biz elimizden geleni yapalım
-
çok zorluyorum ama bu adımların, hiç bir devlet menfaati olacağına yorumlayamıyorum. Kimse kusura bakmasın, bu kadar muğlak hukuk dili kaleme alan iradeden sağlıklı adım beklemek bile başlı başına akıl tutulması, iyiye yormak ise gerçekten teselliden öte bir mana ifa etmiyor... He yapacak bir şey de yok... kurbanlık koyun gibi orta meydanda her yerden gelene gidene bakmaktan öte de edebileceğimiz yok... umarım sadece bunun gibi bir kaç meslekte böyle yaşanır, ama korkarım ki devamı da gelecek... kimse artık yarın ne olabileceğini kestiremeyeceği de çok net.. ve uygulamalı örneği olduk... allaha havale ve ondan yardım dilemekten öte kimsenin elinde tek bir güç (bazı özel insanlar hariç) yok...Allah'ım kurbanlık gibi halimizde olan herkesi korusun....
-
- kimse aleyhine dile getirilen ihtimalleri kabul etmiyor
- özlü sözlere başladık(zor durum kurtarıcısı )
- kimse kimseye bir şey lütuf etmiyor
- hepimizin hem fikir olduğu nokta adalet,hak,liyakat
- tecrübeli arkadaşlar iyi bilir bize kalan yine "hayırlısı olsun " demek kaldı.
-
@refik-soydam bence bunlara tekrardan hukuğa giriş dersi aldırıp hukuki bir ifadenin nasıl yazılacağını hatırlatmak lazım.
-
Burası ağlama duvarı değil yeter artık gidin umutsuzluğunuzu başka biryerde dile getirin insanların azıcıkta olsa ümitlerini heveslerini kaçırmayın sabahtan beri felaket tellalığı yapanlar var bir işe yarayın mücadele edin dile getirin hepiniz birbirinize bakıyorsunuz bişeyler yapsınlar diye sabahtan beri mail göndermediğim haber sitesi kalmadı birinden biri haber yapsın diye elinizden hiç birşey gelmiyorsa susun bari daha fazla insanların sinirleriyle oynamyın zman aleyhimize işliyor anlamıyormusunuz . Arafta kaldığımız için kimse ders çalışamıyor kolay kolay zaten durumlar zor daha da zorlaştırmayın üzmeyin artık lütfen. Herkes hür iradesiyle birşeyler yazıyor fikrini dile getiriyor fakat biraz daha dikkatli olalım sadece durumlar netleşinceye kadar saygılar