2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@sayıştay bir tık daha öteye şeytanın avukatlığına götüreyim konuyu... ..lastiği gibi çekildiği yere giden ibarelerle hedeflerine daha rahat ulaşılıyor ise?
-
@refik-soydam idari yargı konusunda biraz önce söyledim , benim korktuğum da o zaten. biz bunu aday meslek memurluğuna üniversite hayatı boyunca 1 tane bile diplomatik ilişkilere dair dersi olmayan insanlara alım yolu açıldığında görmüştük.
-
@kuzeyinkızı arkadaşım göndermediğimizi , cimere yazılar yazmadığımızı , sosyal medyada bu durumdan bahsetmediğimizi nereden biliyorsun ? böyle genelleme yapmanız hiç hoş değil. Ortada bir gerçek var , madde yürürlülüğe girdi bunun felaket tellallığıyla ne alakası var ? İibfliler olarak yıllardır yemediğimiz kazık kalmadı , her yere yazılar yazdık ne değişti bir söyler misin ? Bu ülkede dışişleri bakanlığında aday meslek memurluğuna psikoloji bölümünden adam almak için ilan açıldı , yeni khklarla beraberde hem idari yargı hemde kaymakamlıkta elimizden alındı olarak gözüküyor .
-
@sayıştay Hukuktan önce 'hukuk' kelimesine gelen eklerin yazımını öğretmek lazım hocam.
-
Arkadaşlar biraz sakin şimdi aldığım bilgiye göre yarın netleşecek herşey derse devam...
-
@karax hukuku kurtardık, sıra dilbilgisini kurtarmaya geldi sanırım.....
-
@amirim yarınlar bizim için geç artık..
-
@refik-soydam eleştirdiğimiz konuda hataya düşüyorsak, evet öyle.
-
@karax hukuka değil de hata yapıp hukuğa yazdığım için bütün eleştirilerimden feragat ediyorum gelen sistem çok doğru (!)
dil bilgisinde hata yapman senin hayatını karartmaz ama senin kariyerinde iibf olarak ulaşabileceğin kaymakamlık ve idari hakimlik göz göre göre elinden alındığı bir noktada YEMİŞİM DİL BİLGİSİ KURALINI. ülkede her şey düzgün sanki de bir harfi yanlış yazdık diye biz hatalıyız , birde böyle cins cins tipler türedi. sen önce kendi kullanıcı adına bak ne zamandan beri x harfi alfabemizde var ?
-
Verilen haklar teker teker elimizden alınıyor adamlar yok ğ yi oraya koydun b yi buraya koydun goygoy peşinde.
-
@timuçin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sanki başvuru sayfası hemen kapanacakmış gibi bir hışımla başvurdum 16 subat gecesinden beri geldi gelecek derken yine basvuruda bulunduk .
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.İçime doğmuş , doğmaz olaydı...
-
Arkadaşlar mesai bitmek üzere.Açıklama yarına kaldı denilebilir mi? Yoksa böyle durumlarda mesai saatleri dışında da açıklama gelebiliyor mu?Bileniniz var mı?
-
@kaymakam kardeş insanı yaşat ki devlet yaşasın.adalet mülkün temelidir. Bak bu sözleri iyi oku. Çünkü binlerce yıllık devlet geleceğinin oturduğu temeller. Devletin bekası önemlidir tabi ama devlet halkını insanını gençlerini adaletsiz şekilde bir gecede tüm emeklerini zayi etmez. Bu bir geçiş süreciyse bu alınan kararlarda yavaş yavaş zamana yayılarak yapılır insanlara bir açıklama adres gösterilir. Devletin yaptığı gençlerinin hayali bu ülkeye hizmet olan gençleri birden yüz üstü bırakmak. Adalat mülkün belki bilmezsin mülk devlet demek devletin temelidir. Bu yapılanların neresinde adalet hakkaniyet. Bu siyasi bir olay DEĞİL. Bu yapılan haksızlığa yanlışa karşı eleştiridir.
-
@gezgin9 hocam hakikaten şimdi para yatirayim mi yatirmayayim mi kararsızım.
-
@ertuğrulbey Kardeşim bana daireden ''son güne kadar bekle para yatırmak için gerekirse , sadece başvuruyu tamamla şimdilik.'' dediler. Bende öyle yapacağım.
-
@kaymakam kardeşim devletin tüm unsurları tek elde toplandığından dolayı ben verilen karara devlet kararı olarak bakamıyorum verilen veya verilecek kararlar devleti parti devletine adım adım yaklaştırmaktadır bu adımları devlet menfaatine uygun olarak görmüyorum
-
Devletin bekasiymis. Devlet senin için var , benim için var , bizim için var . Bu beka sorununu birilerinin iktidar hırsından kaymakamligin atanma şartlarina kadar düşürdünüz . Türk devleti bu kadar basit ve çaresiz bir devlet mi ki birileri gidince , veya birilerinin kararları kabul edilmeyince bekamiz tehlikeye düşsün.. eger ki öyle bir durum söz konusu dahi olursa "muhtaç olduğunuz kudred damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur. " Ufacık şeylerde devlet bekasını öne atarken binlerce yıllık tarihimizden utanmalıyız.
-
@plansız o zman ihtimali düşük tutmuştum kardeşim ama galiba haklıymışsın
-
arkadaşlar bir şey aklıma takıldı. bu sınav iptal edileceği fikrini kim ortaya attı. 1 nolu cumhurbaşkanlığı kararnamesinin (192 sayfa olan) son maddesinde yani geçici madde 1 aynen şöyle:" 2/7/2018 tarihli ve 703 sayılı khk ile teşkilatlarına ilişkin kanun veya khk'ları yürürlükten kaldırılan kamu kurum ve kuruluşlarından münhasıran devir ve geçiş hükümleri düzenlenenler ( ki kaymakam adaylığı ile ilgili bir düzenleme henüz yok) dışında kalanlar hakkında ilgili cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle düzenleme yapılıncaya kadar yürürlükten kaldırılan hükümlerin uygulanmasına devam olunur." yazıyor. yani sınavın iptali için düzenleme yapılması gerekiyor. O da ortada olmadığına göre benim görüşüm sınav yapılır.
-
@amirim hocam ne ihtimaller konuşuluyor ne yapmayı düşünüyorlar bir bilgin var mı