2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@issiz size katılıyorum 35 yaşa kadar yolu var diyenler ne yapacak bu bir ayda çalışarak kazanamazsak ne olacak gerçekten insanların hayallerini ellerinden alıyorlar idari yargı hekimliği için de geçerli ben bu iki meslek dışında bir şey istemedim başvurmadım bile açılan sınavlara resmen yıkım.
-
@ayran ben sizin ozelinizde bir sey demiyorum hocam. ben de 2 senedir hazirlaniyorum ve var olan hakkimizin elimizden alinmasina karsin "dur abi bari su sinava girelim" diyen tipler turedi. 3-5 sene bu sinava hazirlanan ve belki 3-5 seneyi daha goze almis kisiler varken "hadi bakalim bu son, yapacaginizi yapin" denme ihtimali icin konusuyorum.
bari su sinava girelim diyen arkadaslar, tamam girin denilse acip gecmis donemde insanlarin protesto yoluyla kazanmis oldugu haklarini ezberleyecekler mesela. o yuzden dedim. devlete naz cekmek bizim neyimize.
-
Ayrıca bir de şu tecrübesizlik falan konusu var benim yakın bir abim 21 yaşında kaymakam oldu en iyi kaymakamlardan biridir böyle erken yaşta yüksek mevkide bulunan kişilerin daha verimli daha çalışkan olacağını düşünüyorum
-
Çok yazık gerçekten. Verilen onca maddi ve manevi emeğin karşılığı bu olmamalı. Bir ülkenin gençleri o ülkenin gelecegidir. Bu şekilde küstürülmemeli..
-
arkadaşlar bir haber alan yokmu?
-
Arkadaslar subeyi aradim bugun net aciklama yapilacak dendi iptal olur mu diye sordum gorevli yuksek ihtimal iptal olacak dedi
-
@enea, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaslar subeyi aradim bugun net aciklama yapilacak dendi iptal olur mu diye sordum gorevli yuksek ihtimal iptal olacak dedi
@rhadamanthus @27ömer27
-
yazılan yorumları okudum sabırla hala iyimser olan kaymakam adaylarını görüyorum. Mesele sınavın olup olmaması değil sınav bugün olmaz yarın olur. Hala kaymakamlık aşkından filan bahsedenler var. Son kararname ile gördük ki bu mesleği bitirdiler. Daha doğrusu artık bu işi bizlere layık görmüyorlar. Sen istediğin kadar otur çalış gece gündüz hatta ağla hiç farketmez. Şu an meslekte bulunanlar bile kendi akıbetini düşünmeye başladılar. Sınav olsa da o kurduğunuz güzel hayaller olmayacak. Çünkü bu mesleğin temellerini dinamitlediler. Bu saatten sonra yüzlerce ilana da çıksa mesleğe olan saygımız ve sevgimiz eskisi kadar olabilir mi sanmıyorum.
-
4 idariye girip 1 inden mulakattan elenmis yillarini idari hakimlik ugruna harcamis sonunda mecburen bakanligin birinde uzman olarak baslamis ama ders calisma istegini inadina yitirmeden kaymakamlik ve idariye yine giren 35 e de gelmisken zaman ..biri olarak 2007 den bu yana hayallerimin yikilmasina ragmen vazgecmedigim halde surda yapsalar bile 2 aylik calisma imkanj olacak biri olarak yaziyorum..ne denir bimiyorum artik..yillar geciyorda hayallerimizi yoketmeseler bari ..emeklerimizin ne olacagindan gectim istek bitiyor bitiriyorlar belirsizlik icinde.......!!!!
-
Hayallerin Varsa, Sınırların Yok
-
@captainblack sınırlar yok mu
-
Yazdıklarımı olur da yetkili biri okur diye düşünerek yazıyorum çünkü biliyorum ki forumu bakanlıktan takip edenler de var.
Bizim için (İİBF, SBF) her geçen gün kötü bir haber gelmeye devam ediyor. Mv yaşı 18 e indirilirken kaymakamlık için 5 yıl kamu da çalışmış olma şartı getirilmesinin akılla mantıkla hiçbir izah edilir yani yoktur. Biz bu meslek için nelerden vazgeçtik hele ki ilan geldi herkes masraf yaptı emek harcamaya başlamıştı bir sabah uyandık hayallerimizin elimizden alındığını gördük bu işler bu kadar basit olmamalı çocuk oyuncağı değil bu. Bu son sınav yapılsa bile benim artık umudum kalmadı çünkü sınavı gecsek bile mülakatta eleyecekler yeni sistemdeki şartları taşımadığımız için yani AÖF lulerin mülakatta elenmesi gibi olacak. İdari hakimlik durumu da anlaşılmaz bir halde ayrıca Sayıştay kılavuzuna baktığımızda orada da aklımızla dalga geçtiklerini görüyoruz. Ankara'da sınavı iptal olanlar yeni sınava girecek İstanbul İzmir'de sinava girmiş olanlardan isteyenler yeni yapılacak sınava girebilecek diyor. ADALET nerede ? Eşit şartlarda sınava tabi tutulmak nerede ? Artik Kpss den de ciddi alım yapılacağını düşünmüyorum çünkü başbakanlık başta olmak üzere kapanan bakanlıklardaki bürokratlar açık yerlere yerlestirilecek. Devletimizi yönetenlerin çoğu İİBF li olmasına
rağmen bu yapılanlara anlam veremiyoruz. Tüm sorumluları Allah'a havale ediyorum. Rabbimden başka kimsem yok o inşallah rızkımı kazanacağım bir işi bir an önce nasip eder. -
@brkmrvv, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@captainblack sınırlar yok mu
yani hayalleri olan ınsanlaır hıc bır engel hedefınden sasırtmaz demek ıstıyorum arkadas demıs 35 geldım ben de ugrasıyoruz hala
-
@captainblack onu anladım da sınır var işte yok beş yıl yok bakanlık insiyatifi yok 35 yaş sınırı...
-
@enea kardeşim yanlış anlama da bikaç kere ben de aradım ısrarla sormama rağmen iptal yüksek ihtimal flan şeklinde bilgi vermediler. Çalışmalar devam ediyor yapılıp yapılmama konusunda siteyi takip edin denildi hep. Sana naısl kalkıp da yüksek ihtimal iptal ya şeklinde bir bilgi verirler anlamış değilim.
-
@the-kaymakam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yazdıklarımı olur da yetkili biri okur diye düşünerek yazıyorum çünkü biliyorum ki forumu bakanlıktan takip edenler de var.
Bizim için (İİBF, SBF) her geçen gün kötü bir haber gelmeye devam ediyor. Mv yaşı 18 e indirilirken kaymakamlık için 5 yıl kamu da çalışmış olma şartı getirilmesinin akılla mantıkla hiçbir izah edilir yani yoktur. Biz bu meslek için nelerden vazgeçtik hele ki ilan geldi herkes masraf yaptı emek harcamaya başlamıştı bir sabah uyandık hayallerimizin elimizden alındığını gördük bu işler bu kadar basit olmamalı çocuk oyuncağı değil bu. Bu son sınav yapılsa bile benim artık umudum kalmadı çünkü sınavı gecsek bile mülakatta eleyecekler yeni sistemdeki şartları taşımadığımız için yani AÖF lulerin mülakatta elenmesi gibi olacak. İdari hakimlik durumu da anlaşılmaz bir halde ayrıca Sayıştay kılavuzuna baktığımızda orada da aklımızla dalga geçtiklerini görüyoruz. Ankara'da sınavı iptal olanlar yeni sınava girecek İstanbul İzmir'de sinava girmiş olanlardan isteyenler yeni yapılacak sınava girebilecek diyor. ADALET nerede ? Eşit şartlarda sınava tabi tutulmak nerede ? Artik Kpss den de ciddi alım yapılacağını düşünmüyorum çünkü başbakanlık başta olmak üzere kapanan bakanlıklardaki bürokratlar açık yerlere yerlestirilecek. Devletimizi yönetenlerin çoğu İİBF li olmasına
rağmen bu yapılanlara anlam veremiyoruz. Tüm sorumluları Allah'a havale ediyorum. Rabbimden başka kimsem yok o inşallah rızkımı kazanacağım bir işi bir an önce nasip eder.Belki bir duyanımiz olur...
-
@bf24 hocam once subeyi aradim o da beni 422 41 70 adli numaraya yonlendirdi durumu sordum iptal olma ihtimali var bugun net aciklama yapılacak dendi bu ihtimali oranlarsak iptal dusuk bir ihtimal mi dedim yuksek ihtimal dedi bana neden soyleyip sana neden soylemedigi konusunu bilmiyorum ama duydugum bu
-
@bf24 bide bu numaraya bir sor hocam ayni seyi mi soyleyecekler bende merak ettim
-
@enea aradım açan olmadı.
-
@bf24 acana kadar dene o zaman kardesim ne diyim