2018 Kpss Muhasebe
-
İki katına çıkmakla iki kat artmak arasında fark var. Soruda 2 kat arttı dediyse 10.000+20.000 yapacaktık
-
@2iki Mantik hatasi. Bir kat artinca kac olacak peki hocam?
-
@kaimoğlan 10 bin olur o da iki kat demek olur
-
@rootofallevil 2 kat artti diyordu hocam net hatirliyorum. Cevaplari gorene kadar kimse su kadar muhasebe yaptim demesin tuzaklarla doluydu.
-
@kaimoğlan hocam hukuk hariç sınav hedefi olan bir insana kolay değildi, 25'erden 100 neti kafi gören insana kolaydı. Bir sürü çelişkili soru buldum.
-
@kaimoğlan muhasebe çok tuzak doluydu zaten. O likidite oranı sorusunu yanlış yaptım. Mesela müstahsil makbuzunu doğru bilip düzenleyen kısmında köylüyü işaretledim. Yani böyle basitçe hatalar
Sınavın sonucunu maliye ile muhasebe belirleyecek -
@rootofallevil hocam mühtahsil sorusunda çelişkili soruda süt satan köylü gerçek usulde vergilendirilmeyen adam diyordu değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
-
@rootofallevil Kesinlikle hocam
-
@secret evet
-
@kaimoğlan bir kat daha fazlası = 2 kat artmış
2 kat daha fazlası = 3 kat artmış
ahaha oldu mu beynim yanıyor gelme üstüme -
@casanova evet hocam ordaki köylü gerçek usulde vergilendirilmiyordu. Sütü alıp işleyen firma düzenleyecekti müstahsil makbuzunu
-
Arkadaşlar sınav geçti artık. Muhasebede kimse net şeyler hatırlamıyor çünkü zaten yetiştirmeye çalışırken soruları akılda tutma imkanı olmuyor. O yüzden boşa kendinizi yormayın zira çok uzun zamandır yorgunuz artık rahatlayın biraz
-
@2iki Hocam lafzi olarak hatali diye dusunuyorum. Iki kat artmakla bir kat artmak arasinda fark yok sizin bakis aciniza göre.
-
@kaimoğlan bir kat fazlası ile 2 kat arasında fark yok diyorum hocam neyse
-
Arkadaslar sozkonusu soruyu faceden sakir demirbuga hocaya sordum bilenler bilir. Ferhat hocanin cozumu dogru bana gore oradaki kelime oyununa dikkat etmek lazim dedi.
-
Doğrusu 2 katına çıktı olmalıymış ama şıklarda 1,75 var mıydı yoksa cevap 2 zaten
-
@2iki Hocam siz soyluyorsunuz iste "fazlasi"seklinde ifade etseydi hakliydiniz. Iki kat artmistir diyor. Ben de diyorum ki bir kat artinca ne oluyor? Soruda bir kat armistir deseydi yine 20000 mi diyecektiniz ? Diyecekseniz hangisi dogru
-
@fernando-reges 1.75 yoktu sanırım ama lafzi olarak soru hatalı diyorum hocam. Ama tam hatirlamiyorum 1.75 belki vardır.
-
@lion aslında hocaların ne dediği önemli değil ben de fatih dalkırana attım o da sanmıyorum ösymnin böyle bişi yapacağını dedi. Muhasebe camiası da ikiye bölündü konu tdk’da.
-
@2iki Bu guzeldi hocam