2018 Kpss Muhasebe
-
@casanova ferhat hoca detaya girmemiş olsa kesin gözden kaçırmış derdim ama şu an bişi diyemedim
-
Bu ferhat yildizi taniyan eden sosyal medyadan iletisimi olan kimse yok mu adama sorsunlar bir o ne diyor
-
@uruk-hai soruya diğer taraftan bakınca ferhat yıldız haklı çıkıyor bu kezde eğer karından %5 yedek akçe ayırması gerekir ama %20 lik kotadan dolayı karın %5 inden daha küçük bir miktar ayırabilir.bu durumdada %20 lik kotayı doldurduktan sonra daha fazla akçe ayıramaz.
-
@casanova kardesim senin gonderdigin resimi Sakir Demirbuga hoca var muhasebeci ona gonderdim simdi hocam sorunun cozumu dogrumu cevap 1900 mu diye hocadan haber bekliyorum bakalim ne diyecek
-
@lion hocam her ne olursa olsun durum ortadadır. Cevabın 3000 çıkması 4000 çıkması değil sorun, sorun kpss muhasebe deyince akla gelen 3 isimden birinin eğer ki böyle bir yanlış yönlendirmeyi bastıra bastıra yapıyorsa düzeltmesidir. Sorular açıklanmadan günahını almak istemiyorum soruda "gerekli" ibaresi yoksa cevap 3000 dir. Fakat gerekli ibaresi var olduğu halde de 3000 çıkıyorsa Ferhat yıldız gereği neyse kendisi yapsın hocam piyasada binlerce kitabı olan, bir dershanenin muhasebe kürsüsü editörü ve profesör olarak.
-
@casanova hocam imkansız binlerce aynı tip soru gördüm cevabı %20 i aşan bir ayırma olan soru görmedim yani burdaki 4.000 gibi.
Burda zaten işin tongası dolmasına 3.000 kaldığını görmeden 4.000 ini yapıştırmanı istemesi farklı bir sonuç çıkacağını hiç zannetmiyorum mantığada aykırı biraz -
@uruk-hai hocam kusura bakmayın gerçekten beynim allak bullak tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım.
-
@maxmin hocam attığım fotoğrafı incelediniz mi ?
-
@kilici Adem hoca’dan mı bahsediyorsunuz ?
-
@casanova sınavdaki soruda ayrılması gereken mi ayrılabilecek olanı mı soruyor yani ifade tam neydi onu hatırlıyor musun
-
@maxmin gereken olarak hatırlıyorum.
-
@casanova bence çok saçma bir ayrım bu kelime oyunu ayrılması gereken ile ayrılabilecek daha önce hiç bu tarz bir ayrım konu ya da soruda görmedim 2004 sorusunun cevabına gören oluşturulan çözüm olmasın
-
@casanova hocam cokta takılmamak lazim guy sorulari ferhat hocaya gore farkli imeceye gore farkli cozulmüs.Keza hukukta konsensus ceza bolumu resmen rezillik.Bunlara aliskiniz bu nedenle diyorum iyi kitap vezirde yapar rezilde bn bulamadim saglam bir kaynak
-
@david20 Soruda stoklar 10000 di ve iki kat artmis seklinde ifade ediliyordu. Iki kat artarsa stoklar mantiken 30000 olmasi gerekmez mi? Kelime oyunu var gibi geldi.
-
Analiz sorusunun cevabı karşılaştırmalı mı yüzde miydi arkadaşlar ?
-
@kaimoğlan Dediğin gibiyse 1,75 çıkıyor ben şıklarda hatırlamıyorum
-
Faiz gelirleri de vardı25 bin liralık yüzde 15 i peşin ödeniyordu bu sorunun cevabını hatırlıyor musunuz ?
-
@kaimoğlan iki kat artmış 20bin
iki kat fazlası artmış 30bin demek olur -
@politics06 karşılaştırmalı analiz
-
@zenginmemur hocam nasıl takılmayın 1 soru belki beni 100 kişi öne atacak heleki muhasebe gibi sapması olan alanda. Bakın "gereken, gerekli olan, hiçbişey dememiş olsa bile" ayıracağı" (ayıracağı ayrı anlam ayırabileceği ayrı anlam ifade eder birinde zorunluluk birinde isteğe bağlı) demesi bile Ferhat hocanın çözümüne göre 4000 yapıyor cevabı. Tek bir ayırabileceği demesi ise cevabı 3000 yapar ki o yüzden soruların açıklanmasını bekliyorum olabilir ben gerekli diye çözdüm fakat ayırabileceği demiştir ilk iletimde beri dediğim gibi emin değilim, öyle hatırlıyorum. Ben boşuna çalışmış ayrıntıda boğulmuş hissediyorum kendimi kim verecek bu kelime oyununun hakkını?