2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo teşekkürler üstad tüm bilgilendirmeler için
-
1-2 hafta önce topluca duyum güncellemesi paylaşmıştınız. Gene öyle yapsanız daha iyi olmaz mı? Herkes tek tek soruyor böyle karışık oluyor.
-
@byteks1, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
1-2 hafta önce topluca duyum güncellemesi paylaşmıştınız. Gene öyle yapsanız daha iyi olmaz mı? Herkes tek tek soruyor böyle karışık oluyor.
Etiket atmayı unutmuşum . @paretowilfredo
-
@byteks1 Dostum aslında güncel bi durum olmadığından yapmıyorum bunu ama soran dostları da kıramıyorum, böyle bir durum oluşuyor n'apalım
-
@paretowilfredo teşekkürler umarım 10.promosyon biran önce gelir
-
@paretowilfredo eximbank ilanı için bir duyumunuz var mı?
-
İlanlar gelmeye devam edecek mi acaba?
Yalnız alımlara işişkin süreçler hızlı yürütülmeli yoksa hep aynı kişiler sınavlara giriyor. -
@paretowilfredo merhabaalar hocam p39 puan türünden herhangi bir kurum alım yapmıyor araştırdığım kadarıyla. Sizce bu puan türünden alım yapacak bir kurum olur mu?
-
@stradivarius hocam ceko ile ilgili puanlardan 40-41-42 ve 43 daha olasi. P39 kesin istenmez de diyemeyiz tabi. Isletme ve iktisata bagli bu tip puan turu istendigi oluyor cunku.
-
@sbf1983 evet diğer puan türlerinden sürekli alım yapılıyor sgk denetmen yardımcılığı iş müfettişliği gibi ünvanlara. Ancak yeni yapılanmalarla belki p39un da şansı olur diye düşündüm. Hesaplanan puan türlerinin arasında hiçbir kurumca tercih edilmeyen puan türlerinin mevcut olması bana ilginç geliyor.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@friedman94 BDDK ile birlikte öğrenip, duyurmuştum dostum onu da. BDDK geldi o da yıl bitmeden gelir diye düşünüyorum.
Hocam bu ögrendiniz neydi acaba bulamadım Bi türlü
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merhaba dostlar.
BDDK alımına dair her şey hazır. Cumhurbaşkanlığı'na yollandı 150 kişilik ilan. Eğer onay çıkarsa bu sayıya ilan en kısa sürede gelecek. Sayıda Cumhurbaşkanlığı'nın talebi üzerine azalma olabilir bir ihtimal lakin ilan Kurumdan çıktı onay bekleniyor.İki ay evvel yaptığım bu duyuru dostum. @sbf13
-
@hayatsinav Hocam siz bunlara ilan mı diyorsunuz.10-15 kişilik ve bir kısmı İng bilenlere yönelik.20 gündür köşeme çekildim dışarıdan bir kişi gibi izlemeye çalışıyorum.Guy ve Dguy mülakat tarihleri bile belirsiz durumda.Malesef bu arkadaşlara destek verilmeyip yalnız bırakıldılar.Bu mülakatlar geciktikçe yeni ilanlar da gecikecek.Sgk denetmenleri hala göreve başlamadı sanırım.Şu an Mhuy,Sgk,İlgöç genele hitap edebilecek ilanlar.Malesef bunlar için de yaptığımız etkinlikler hedefe ulaşmadı.
Sanırım herkes halinden memnun.Mart seçimlerinden de birşey çıkmayacak gibi.Kimseden ses,seda çıkmıyor artık herkes kabullenmiş bazı şeyleri -
@sbf13 spk yi diyor hocam
-
@legolas, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@sbf13 spk yi diyor hocam
Tesekkürler
-
@paretowilfredo sgk atamaları olmuş sanırım???
-
@paretowilfredo üstad. İçişleri dernek denetçisi alımı hakkında bilgi var mı
-
@firito, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo üstad. İçişleri dernek denetçisi alımı hakkında bilgi var mı
Hocam var mı bi gelişme?
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo sgk atamaları olmuş sanırım???
-
2019 yılı içinde merkez göç ile insan hakları kurumu ilanları gelir mi ki?