2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Mhuyu bilmiyorum fakat duydaki sessizlik bakanlık yapısının merkez ve taşra teşkilatları olarak komple yenilenecek olmasından kaynaklanıyor. Son cb kararnameleri ile milli emlak çevre şehirciliğe, muhakemat valiliklere, muhasebat gib e bağlanmıştı haliyle defterdarlık birimleri yok denecek kadar azaldı.
Maliye il müdürlüğü çatısı altında gu ve du ları birleştirip il vergi uzmanı dguyları ise devlet vergi uzmanı yapabilirler. Söylentiler bu şekilde -
@paretowilfredo hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama geçen sene bu zamana 12 tane bakanlık kadro açmış şu anda hiçbir bakanlıktan ses yok. Maliye Bakanlığı yapılanma içinde demişsiniz bu tüm bakanlıklar için de geçerli mi ve alım yapmama ihtimalleri var mı
-
@halluka Estagfurullah dostum ne rahatsızlığı. öncelikle geçen yıl yıl sonuna doğru ilanlar çoğaldı bu doğru. Bu yil da yine yılbaşına doğru bir artış bekliyorum ama muhtelif belli sayıda alımlar olur bunlar. Halı hazırda beklediğimiz ilanlardab il göç ve bddk geldi. Spk yı yakın zamanda bekliyoruz. SGK alım sürecini tamamladı, yeni bir alım bekliyoruz buradan da soruşturacağiz bunu da. Bunun dışında yapılanma bir çok bakanlığı etkiledi. Birleşen bakanlıklarda bu durağanlık var malesef. Ama yılbaşından sonra bir düzene oturacağını düşünüyorum. Maliye Bakanlığından epeydir beklenen ilanlar var bunların da süreç içerisinde gelmesini bekliyorum. Bakalim gelişme oldukça paylaşacağız dostum
-
@paretowilfredo EPDK hakkında bilginiz var mı hocam ? Bu yıl da gelir mi ilan ?
-
@öğrenci p32 puanınız 93 ve üstü olmalı yoksa EPDK beklemezsiniz. dereceniz için tebrik ederim bu arada 2017'nin başında ve sonunda 20 ve 33 kişilik alımlar yapmış. bence zor alım yapması
-
@öğrenci Malesef dostum.
-
@merasim34 3 ay önce böyle bişey yazdım.linç yemiştim.sıkıntı yok doğruları söyledik diye.ara ara yine bakıyorum foruma.gayet güzel iyi niyetli arkadaşlar var ama seçimden önce büyük alım beklentimiz olmasın bence.hükümetler seçimleri sever.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim hocam sağolun
-
@antimülakat duy için @can-mavi hocama sorabiliriz aslında. Kendisi duy du sanırım.
-
@paretowilfredo hocam maliye bakanlığında beklenen ilanlar vmy ve mhuy ilanı mı?
-
Dernek denetçiliğini ben de merak ediyorum bilgisi olan yok mu gelir mi ilan ne dersiniz?
-
@legolas dernek denetçiliği yok ki artık
-
@merasim34 ben 3 ilandan bahsettim 2 si geldi diğerini de bekliyorum.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@legolas dernek denetçiliği yok ki artık
Nereye gitmis
-
@legolas dernekler dairesi kapandı
-
@genclerbirlikli insallah sdk yds istemez genclerbirlgi de ait olan yere geri doner:D
-
@genclerbirlikli diğeri dediğiniz hangi ilan hocam?
-
@genclerbirlikli mevcut denetciler noldu peki
-
@genclerbirlikli kararnameye baktim Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü olmuş. O zaman bunlar ilana çıkar mi diye soralim
-
@wroclaw sdk 70 ister, inşallah döneceğiz