2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@yorgun sdk uzm yard
-
Sdk ,SİGORTA DENETLEME KURULU mu?
-
@genclerbirlikli sizce SGK uzman yardımcılığı ilanı gelir mi yakın zamanda? En son 2 sene önce yapılmıstı alım. 60 kişilik
-
@872 geçen sene de bekleniyordu ama gelmedi. Umarım gelir başka bilgim yok
-
@legolas evet
-
@genclerbirlikli teşekkürler hocam
-
@paretowilfredo hocam maliye bakanlığında hangi alımları bekliyorsunuz?
-
@intermilan Dostum bu soruya yanıtım her hafta değişmiyor ki Önceden söylediklerim geçerli halen. Siz çalışmanıza devam edin. Hangi alım gelirse gelsin siz hazır olmak durumundasınız ve bunca ilan azlığı içerisinde ilan gelsin diye beklemek lüksünüz yok. Ben gelişme oldukça duyuruyorum zaten merak etmeyin
-
Hocam Hazine uzmanlığı mesleği hala var mı ilanı gelir mi yoksa müsteşarlıkla beraber o da mı kalktı bi bilgisi olan var mı
-
CB İletişim Başkanlığı Uzman istihdamı için yönetmelik çıkarılmış, KPSS şartı yok.
-
@zapo 1 ay önce istisnai meslek haline getirilmişti.Onun devamı olmuş. İlerleyen süreçte CB'na bağlı çoğu kurum böyle olacaktır diye düşünüyorum.
-
@öğrenci 657'ye tabi hocam ama bu uzmanlıklar da. Cumhurbaşkanlığı biraz daha özele yakın bir konumda duruyor ama buralara kapağı atanlar çok rahat eder. Yakında gelir ilanı bence.
-
@zapo demek ki cumhurbaşkanlığına bağlı TMSF'yi son alımda kazananlar yaşadı
-
@islimbot Teknik kurumlar onlar, onlar için bir şey diyemem. Ama direkt CB uhdesinde bulunan Strateji ve Bütçe Başkanlığı, İletişim Başkanlığı gibi birimlerin bana kalırsa imkânları oldukça fazla olacak. Gerek kariyer, gerek yurt dışı vesaire olarak.
-
@zapo yds ister mi peki isterse kaç ister? Bir de hocam kpss şartı yoksa başvurular nasıl olur?
-
@872 yazılana göre kendi ön eleme sınavında "yabancı dil konuları" diye belirtmişler. yani kendi ön eleme sınavında ingilizcede olacak en azından YDS istemese bile.
-
@foucault tamamdır hocam teşekkürler
-
@872 umarım çok gecikmeden gelir ilan
-
@foucault inşallah hocam:)
-
@zapo Bu kurum eskiden başbakanlığa bağlıydı ve ismi bygem'di. Burada staj yapmıştım ve ortam çok güzeldi. Geçen yine yolum Balgat'a düştü ve önünden geçtim. Güzel bir kurum, ilan gelirse bakalım nasıl gelecek? Oradayken tanıştığım insanlar kpss ile girmişti kuruma tabi ama şimdi işler değişti. Hayırlısı olsun diyorum.