2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@pepe35 Mevcut durumda bir değişiklik yok. Duyurduğumuz haliyle bekliyoruz Bakanlığı. Gelişme olursa duyururuz.
-
@paretowilfredo dostum bakanlığın teşkilat yapısı yıl bitmeden değişecek mi? Bununla ilgili kapsamlı bir cb kararnamesi bekleniyor mu yıl sonuna doğru?
-
@rootofallevil Dostum bu konuya fazla girmek istememekle birlikte iki farklı taslağın Külliyede olduğunu biliyorum. Iki taslaktan birisi haberleştirdiğim durum. Diğeri ise Rehberlik Teftiş Başkanlığı ile Vergi Denetim Başkanlığının ayrı ayrı düzenlendiği diğer uvanlar içinse unvan birleşmelerini içeren taslak. Bu taslaklardan birisi bence yıl sonuna kadar tasdik edilir ve yayımlanır. Çok gecikmeyeceğini tahmin ediyorum.
-
@paretowilfredo üstad 1 ay içinde açıklanması yönünde yönetmelik çıkmıştı o durum yok mu şuan..
-
Hocam hazine uzmanlığı diye bi meslek kaldı mı bilgisi olan var mı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@pepe35 Mevcut durumda bir değişiklik yok. Duyurduğumuz haliyle bekliyoruz Bakanlığı. Gelişme olursa duyururuz.
Ocak,şubat söylentileri doğru mu peki,yerel seçimden önce gelir kanaati var.
-
@islimbot Kardeşim Kurumlar bütçe sürecinin tamalanmasını bekliyor olabilirler
-
@hizmetli hocam peki geçen yıl kabul edilen bölümlerin aynısı mı kabul edilir yani iktisat işletme kamu falan?
-
@gs47 hazine ve maliye uzmanlığı oldu
-
@genclerbirlikli hocam hazine müsteşarlığına 70 yds ile giren uzmanla, maliye bakanlığı uzmanı aynı statüde mi oldu şimdi? Hazine ve maliye bakanlığı uzmanliği
-
@genclerbirlikli yayınlandı mı hocam teşkilat yasası.. link verebilir misiniz?
-
@872 neden olmasın? her ikisi de merkez uzmanlık ve 3 yılın sonunda 70 yds istemiyor mu? tek farkları girişte isteyip istememesiydi. şimdi nasıl olur bilmem ama
-
@islimbot hocam olmasın diye birsey söylemedim zaten:) oldu mu diye merak ettim.
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
@genclerbirlikli Hocam bi duyum var mı ilan gelir mi yakın zamanda bilginiz var mı
-
Böyle muhabbet geçince ilan var sandım.
-
@genclerbirlikli hocam en son durumlar nedir biraz bahseder misiniz?Sizin öngörünüz nedir?
-
@zenginmemur son durum hakkında pek bilgim yok açıkçası
-
@gs47 ilan için pek bi şey duymadım hocam
-
@eryugr hocam ilk teşkilat kararnamesinde böyle yazıyor