2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Ben formu doldurdum iki sayfa cikti. Sorun olmaz. Takmayin bu kadar
-
Ayrica cogunuzun dikkatini cekmedi ama basvuru sartlarinda 9. Madde de basvuru formunda hakkinda bilgi alinacak iki kisiden bahsediyor ama basvuru formunda oyle bir bolum yok. Hemen aradim kurumu olayi anlattim sorun yok dediler. Bende verdim kargoya gonderdim
-
@sinek
Ahah o zaman bişey olmaz diye düşünüyorum -
@sinek belki sıralamadan sonra ek belge isterler ,o zaman referans isterler .Yani bu belgeler de hiç yeterli değil bence .kimlik fotokopisi felan bile istemiyor.
-
@voice evet yazili gecenlerden referans istenecekmis
-
@fg94 e devletten alınan mezuniyet belgesi geçerli oluyormuş ben sordurdum kuruma. ama barkod olacak.
-
@giordanobruno zaten barkodsuz çıkmıyor ki indir deyince .
-
@giordanobruno öyle yapayım o zaman onayli diploma örneğim lazım olur kullanmayayım
-
Bugün müracaatımı yaptım , kurum binasi çok güzel, altında kapalı garajı var, sessiz sakin bir yer, Allah orada çalışmayı nasip etsin dostlar.
-
P38 84.42 ama yds 50 olunca olmuyor malesef. Gerci yds sarti olmasa 89 altini gormezdi zaten. Bazi seyleri zamaninda halletmedigime cok pismanim:(
-
çok saçma olucak arkadaşlar ama bu başvuru formundaki imzanın üstündeki taahhüt metnine kelime aralarına boşluk koysam mı öyle bitişik bitişik sinir oldum takıntılı olduğumdan ben de yarın elden başvurumu yapacağım 84.07 ile böyle küçük detaylara takılmazsam..
-
@fg94 kelime aralarında boşluk var zaten. Yani ben hiç düzenleme yapmadım o kısımda normal görünüyor benim başvuru formunda. Ayrıca bu formda taahhüt metnindeki satır arası boşluklarla not ve ekler kısmındaki satır arası boşluklar aynı değil göze batacak kadar farklı hatta. Ben de buna taktım başvuru formunda
-
@ankaragüçlü telden indiriyorum boşluk var pcden indiriyorum yok .. Ben anlamadım nası bi form bu neyse sağolun hocam
-
@fg94 Hocam ben de pc'den hallettim office word programının sürümü ile ilgili olabilir, bende de hepsi bitişikti boşlukları oluşturdum, formu doldurdum iki sayfaya çıktı tekrar yazı boyutunu ayarladım bir sayfaya indirdim.
-
Bu hafta içinde evraklarımı teslim ettim 30 küsür kişi başvurmuştu arkadaşlar .Sadece iibf mi bilmiyorum .Kurum güzel bir kurum çok sessiz ,o kadar sessiz ki ışıkları bile yanmıyor :))Ankara'dan gidecekler için 263 nolu otobüs önünden geçiyor .sgk durağında inebilirsiniz .Belgeleri güvenlik alıyor ,yukarı çıkmıyorsunuz .E-devlet mezuniyet çıktısını kabul ediyor.Bana İ Lİ BİR numara verdi. o sıra numarammış.
Diğer başvuran arkadaşlar size de mi İ li bir numara verdi acaba? -
@voice evet,bana da verdi takip numarasıymış.Kurum sitesinden takip edebilirsiniz dedi. Liste sitede yayınlanır zaten filan dedi.
-
@voice ben de yarin bizzat gidecegim bakalim. E devlet mezun ciktisini kesin kabul ediyorlarsa cok iyi sonra patlamayalim da
LKurum binasina giderken arkadan Sayistaya da sinsi ama bir okadar da kirgin bakislar atacagim. Vicdansiz.
-
@foucault Ya onu ben de düşündüm de görevli bi şey demeyince sorun olmaz dedim.sonra bi de bundan elemesinler :)))Sayıştay apayrı bir dünya...
-
Arkadaşlar bugün e devlet çıktısı ile kargoya verdim. Daha önce kargoya veren var mı? Kurumun kabul edip etmediğini nasıl öğrenebiliriz bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar yıldırım bayezid üniversitesinin sitesine baktım ücretlerin yatırılması ile ilgili herhangi bir duyuru yok. Ne zaman ücretlerle ilgili bir duyuru yayımlanır bir bilgisi olan varmı acaba?