2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@giordanobruno hocam girecek olanlar aciklandiginda istenir
-
bugün elden başvurumu yaptım arkadaşlar 84 puanla. postadan varanlar dahil 91 kişi başvurmuştu. Böyle giderse 80 civarı kapatabilir hem yds istediği hem de u.i kamu oturumuna girmeyenler olduğu için . Bu arada dosyalar dizilirken bikaç erkek arkadaşın fotoğrafını gördüm takımlı ve kravatlı idi. Benim fotoğrafım tişörtlü sıkıntı olur mu ?
-
@fg94 hocam puaniniz tam 84 mu kusurati var mi?
-
@fg94 foto sikinti olmaz arkadasim.
-
@fg94 hocam benim puan da 84. Puan türü uluslararası puanı olduğu için genelde de uluslarcı arkadaşların ydsleri yüksek olduğundan pek umudum yoktu bu sınavın bana düşmesinden. Lakin ikinci hafta da az başvuru olursa yani 200-300 civarı 84 puana gayet düşebilir hatta 80 puanla bile kapatabilir. Fotoğraf konusuna gelince de sıkıntı olmaz bence
-
@ankaragüçlü hocam kusurati kac puaninizin ?
-
@sinek 84.07
-
@ankaragüçlü bu 4. 84 duyuşum bu arada postadan yökdil belgesi gönderenler olmuş başvuruları reddedilecekmiş sadece yds olduğunu bilmeyenler var galiba
-
@fg94 yökdil’in de yds denkliği var zannetmiş olabilirler yökdil belgesi gönderenler. Şimdi bu sınavında düşeceği umuduyla rekabet, kvkk ve tcmb sınavları arasında kaldım. Umarım üçünden de çuvallamam
-
@ankaragüçlü ben tcmbyi eledim hocam hala liste açıklanmadı 29 unda sınav var p1imde o kadar iyi değil . O kadar detaylı ekonometri çalışıp diğerlerini riske atamam. Ben şahsen gelme olasılığı en yüksek rekabet olduğu için 90 üzeri puanla o ağırlıklı çalışıyorum
-
@fg94 benim p1 iyi de rekabet sınavını riske atmamak için bende rekabete yönelik çalışıyorum son 6 gün eğer düşerse kvkk artık
-
@ceks74 saolun bilgilendirdiğiniz için.
-
80'in altına kesin düşer gözüyle bakıyorum, bana gelmez diye başvuru yapmamazlık etmeyin.
-
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve diğer düzenlemeler, kişisel verilerin korunması ile ilgili uluslararası mevzuat ve uygulamalar (%20)
Bu kısıma nasıl ve nereden çalışmayı düşünüyorsunuz ? 20 soru gelecek buradan.
-
@wasp61 hocam kurumun sayfasında kanun da var uygulaması denilen kısım da var oradan bakabilirsiniz ben oradan kanunu alıp okuyacağım. 20 soru olduğunu nerden anladınız hocam yazmıyordu sanki? Ben de uluslararası ilişkiler, siyasi tarih, tdp, uluslararası kuruluşlar kısmını nerden calışmak gerek onu bilmiyorum.O kısım sıkıntı sanki hocam. Orayı ne yapmayı düşünüyorsunuz?
-
@yağmur1223 %20 yaziyor ilanda, ben zaten ilandan kopyalayıp yapıştırdım.
3.1.1. Ortak Konular
-
Genel Kültür (% 15),
-
Genel Yetenek (%15),
-
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve diğer düzenlemeler, kişisel verilerin korunması ile ilgili uluslararası mevzuat ve uygulamalar (%20)
3.1.2. Mesleki Alan Bilgisi
Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme mezunları için; Anayasa hukuku, İdare hukuku, Mikro ve makro iktisat, İktisat politikası, Türkiye ekonomisi, Uluslararası iktisat, Kamu maliyesi, Türk vergi sisteminin genel esasları, Maliye politikası, Personel yönetimi, Uluslararası ilişkiler, uluslararası kuruluşlar, Türk dış politikası, siyasi tarih (% 50).
Bu arada bende sizin gibi düşünüyorum, sitede olan rehber ve tebliğlerden vs gelir
-
-
@wasp61 Tabiki 100 soru sorulursa 20 soru oluyor
-
@wasp61 evet hocam %20 yazıyor da 20 soru mu olur onu bilmiyorum. Bakalım, kolaylıklar diliyorum.
-
@yağmur1223 hocam bence ona bu saatten sonra çok çalışacak birşey yok geçmişten, universite derslerinden kalan bilgilerle sinava gireceğim özellikle bir çalışma yapmayacağım sanırım. Önemli başlıklara göz gezdireceğim. Çünkü çok geniş bir konu
-
@wasp61 öyle gerçekten hocam. Ben de kpss notu buldum bir kaçından onları okumayı düşünüyorum çok iyi değil notlar ama. bölümüm itibariyle çok aşina değilim de o konulara