2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@alpersalpers geçen ilanda da aynıydı.gelir uzmanlarını naklen almıyorlar.ondan alsalar mesela buna daha az kişi girer .ama merkez uzmanı niye başvursun ?yani kurum bu konuda neyi düşünerek böyle yapıyor anlamadım
-
arkadaşlar fotoğrafı kutucuğa sığdırabildiniz mi?boşluk kalıyor beyaz beyaz
-
@voice bende de kaldi ama çok önemli değil yani o kadar
-
Kim kac paunla basvuruyor arkadaslar? Ben p33 84 ile basvuruyorum
-
80,94 ile basvurcam sansımızı deneyelim
-
@alpersalpers Birçok merkez uzmanın 3600 ek göstergesi yok (KPSSnin olmadığı dönemlerde kurum içi sınavlarla uzman olanlar) Bu tarz kurumlara YDSleri de varsa başvurup kuruma yerleştiklerinde ek göstergeyi alıyorlar, birkaç yıl çalışıp emekli oluyorlar.
-
@sinek p34'den YDS B Puanı istemişlerdi yasama uzman yardımcılığında. diğer puanlardan C istediklerinde duruma itiraz etmiştik, kurum takdiri denilip üzerinde durmadı kimse.
-
83 82 leri gorur kpss puani
-
Arkadaslar postayi hangi adrese gonderecez
-
@sinek kurumun kendi sitesinde adresi yazılı hocam :))
-
Adres kismina no 4 yazmayi unutmusum ama basina kvkk yazdim. Sorun olur mu sizce
-
@sinek olmaz diye düşünüyorum.
-
@sinek
Tebligat ev adresine yapılıyor, sana ulaşamazsa kazandığında ayrıca bilgilendirilmezsen sıkıntı olur.
Kurumu arayıp söyle istersen düzeltirler büyük ihtimalle. -
Arkadaşlar, yarışma sınavı başvuru formunu bilgisayardan düzgün bir şekilde doldurabilen oldu mu yav. Sürekli alt satıra iniyor bende.
-
@ankaragüçlü hocam biraz ayarlaya ayarlaya oluyor valla. Hucrelerin boyutunu duzenleyerek yaptim Numbersta.
-
@foucault valla enteresan bi başvuru formu koymuşlar biraz zaman alacağa benziyor bu formu doldurmak
-
@ankaragüçlü hocam oradan da adam elemek istemisler sanirim
-
@ankaragüçlü Bende de aynı durum oldu hocam yazı boyutunu 9 olarak ayarladım ama adres yine alt satıra indi o şekilde vereceğim sıkıntı olmaz inşallah.
-
@bayke bi sıkıntı olmaz hocam bence
-
@keynesinruhu hocam ben kurumun adresindeki noyu yazmayi unuttum