2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@yağmur1223 anladım allah kolaylik versin benim bölüm uluslararası ilişkiler allahtan
-
@wasp61 amin hocam, cümlemize inşallah:)
-
acaba taban puan listesi ne zamsan acıklanacak?
-
Verilen takip noyu sitede nereden aratıyoruz göremedim bilen var mı arkadaşlar?
-
@keynesinruhu hocam sitede su an bir sey yok. Muhtemelen verbisten olacaktir ya da aratma bile olmayacaktir liste koyacaklardir. Bekleyelim 1 2 haftaya belli olur. Su an bir durum yok.
-
@foucault teşekkürler hocam
-
Eger kac kişi basvurmus söylüyorlarsa cuma basvurayım bari belki görürüz kaçla
kapadıgını -
Takip no nedir arkadaslar? Ben kargoyla gonderdim evraklarimi
-
@sbf13 söylemiyolar ama takip numarasının başvuran kişi sayısı olduğunu düşünüyoruz
-
@sinek hocam i - xx şeklinde bi numara veriyolar sonuçları takip için size de maille falan dönmeleri lazım
-
@sbf13 takip numarasını kaçıncı sırada başvurduğumuzu gösteriyor. Deftere de bu numara ile sırayla kaydediyor zaten cuma günü başvurursanız başvuran sayısını tahmin edebiliriz
-
@sinek hocam bende kargoyla gönderdim aradım sordum, isim soyisim biraktim 10 dakika sonra arayin dediler. Aradim takip numarami öğrendim. Arkadaşın da dediği gibi İ-XX şeklinde bir sayi veriyorlar. Ben kurumu çok begendim telefonda falan baya ilgili ve nazikler. Sanırım sayilari az ondan dolayi ve kıyıda köşede bir kurum gibi duruyor inşallah çalişmak nasip olur
-
@ankaragüçlü ama kargolar dahil degildir bence ona sahsen basvuranlardır sadece
-
@ankaragüçlü gerci posta dahil demişsiniz onu simdi farkettim tamam ben cuma gideyim bakalım kac kişi 200 de durur insallah
-
@wasp61 hemen yarin ariycam dostum
-
Dostlar takip numarası üç haneye ulaştı mı? Bilgisi olan var mı?
-
@bayke hocam haftaya cuma belli olur ama artik 3 hane olmustur. Iyice uplandi zaten
-
@foucault duzeltme: bu hafta cuma*
-
@foucault 4 haneye çıkmasın da
-
@sbf13 hocam kargo dahil mi tam olarak bilmiyorum sonradan da kaydedebilirler, kargoları geldiği zaman kaydetmiş de olabilir. Başvuru sayısını orada sorarsanız da söylerler bence bayağı nazik ve başvuranlarla ilgilenen insanlardı.