2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
82 83 bandının aşağısı çok zor. ama ümitsiz de yaşanmaz. 80,5 puan ile ben de başvurdum.
-
@sbf13 100 küsurlu bişeydi hocam
-
@islimbot ben toplamda 3 tane fotoğraf verdim. Oradaki görevlilere sordum öyle dediler. Acaba sorun olur mu?
-
Arkadaşlar merhaba yeniyim forumda. İlan metninde sadece Türk vergi sistemi var. Vergi usul çıkmaz değil mi? Teşekkürler:)
-
Başvuru sayısı ne durumda acaba?
-
@foucault Hocam benim de öyle aşırı bir puanım yok 84,32 ile başvuracağım Allah'ın dediği olur inşallah hepimize hayırlı ekmek kapıları ihsan eder.
-
@bayke insallah kardesim umarim kazanirsiniz
-
@siyasetbilimi ben bugün 14.30 da iibfdrn basvurdum 220 lerdeydi sıra ve kargodan gelenler de dahilmiş
-
@chia87 benim kargo da ellerine ulaşmış. bir kod verdiler, eğer kod numarası başvuru sayısına göre veriliyorsa dediğiniz gibi 230 a henüz ulaşmamış başvuru sayısı.
-
@audit evet basvuru sayısına göreymiş hatta 200 ü doldurmusuz diye muhabbet gecti ordaki görevliyle.cumaya kadar 300 ü gececek gibi görünüyor
-
300 civarında olursa bile mükemmel sayılır. Şimdi ptt'nin neden yökdil'i de geçerli saydığı belli oldu.
-
ama anlıyoruz ki demek ki kurumlar İngilizce istese koca Türkiye'de taş çatlasa hem kpss si olan hem de ingilizcesi olan 300-400 kişi var .ama puana geldi mi 80 üstü 7000 8000 kişi vardır .
-
@ekeblad malesef ki eskiden yds ile alan kurumların birçoğu bu şartı aramaz oldu
-
@chia87 iyi bir şey mi peki?adam kpss kasıyor 85 90 alıyor sonra bu bilgileri unutuyor .kpss alan komple ezber .ama dil bilinse en azından bi yararı dokunur .en kötü kendine yararı dokunur .sonra da millet uzman olamıyor.0 ingilizceye sahip olup ,kuruma başladığından beri kursa gidip yds den geçemeyenleri mi ararsınız ,zaman kazanmak için çocuk doğuranları mı ?
-
@chia87 bana kizanlar olacaktir ama madem uzmanlik madem nitelikli personel madem ulkenin kalkinmasi bir zahmet ingilizce istesinler yahu..yds amma abartiliyor su ulkede zor bir sinav dadegil. Bunu bu baslikta yazabiliyorum herkes almis puanini guzel ama yds istemeyen basliklarda yazsam linc edilirim heralde. Ama ben iyi kurumlarin uzmanliklarin gayette yuksek yds istemesinden yanayim. Umarim gelecekte artar bu is ama iste...
-
Kvkk veya başka bir kurum ösym' den p33 ve p38 puan türünden 80 ve üzeri puan almış, son 5 yıl içinde yapılan yds'den de C ve üzeri seviyelerde ingilizce puanına sahip aday sayısını öğrenebilir mi böyle bir şey mümkün mü?
-
@foucault Katılıyorum. Devlet kurumunda uzman olmak bu kadar önemli bir konuysa en yetkin insanları almaya çalışacaksın. bu insanlar ilerde yönetici adayı olacaklar. devlet kurumlarında yurtdışına gidip İngilizce konuşamayan, konuşulanı anlayamayan başkanlar, genel müdürler var. karşı ülkenin bürokratı bizimkiyle konuşuyor, bizim kurum yöneticileri tercümanın ağzına bakıyor. böyle bürokrat olur mu?
-
p-223 numarası verdiler. 200 kişiyi geçmiş başvuru. Kamu yönetimi puanıyla bu kadar başvuru olmasına imkan yoktu ama uluslararası okuyan arkadaşların çoğunun yds'si var.
-
@öğrenci ben iktisat olup başvurdum sonum hayrolsun hocam
-
@foucault kesinlikle katılıyorum yds şartı olmalı