2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Başvurular geçen hafta 3 hanelere ulaşmıştı, şahsen benim 3 hanelerde bu hafta çağırılacak kişi sayısını çok rahat geçecektir başvuru sayısı.
-
@officialsecret siz ne zaman basvurdun uz hocam?
-
Cuma günü @sbf13
-
Sira nomu ogrenmek icin kurumu aradim. Kapatirken basvuru sayisini sordum. Cok yogun sekilde basvuru oldugunu soylediler. Rakam soylemediler
-
@sinek sagol kardesim. Butun umutlarim kirildi. Ben vuruldum arkadaslar. Siz benim yerime devam edin umarim hak eden kazanir
-
@sinek Hocam sıra numaranızın ilk rakamı kaç? En azından kaç yüzlerde olduğunu tahmin edelim 400'lerde mı 900'lerde mi?
-
@bayke hocam basvuru limitine kadar basvuru olsaydi biraz da olsa taban puanin dusme sansi vardi ama limiti gectigi anda bu ihtimal ortadan kalkiyor her halukarda yukselecek taban artik. Ha tabi bu benim gibi sinirlarda dusuk dolasanlari etkiliyor artik 400-900 cok fark etmez :.)
-
Arkadaslar taban tahmini neydi ? 85 lere çıkar mı?
-
@foucault çok mu sınırda hocam?
-
Arkadaslar ben basvuru taban puaninin 82 leri gorecegini dusunuyorum. Yds den dolayi.
-
@bayke hocam beni anca limite kadar ki basvuru kurtarirdi saniyorum. Yani sonrasi zor. Saldim artik benden bu sene gecti. Siz benim yerime de kazanin bir dahaki alimda meslektas olabiliriz ama dikkat edin
-
Dguy 83 le kapattığından beri kimseye güvenmiyorum .82 yle kapatır diyoruz ama milletin deli gibi çalıştığını unutuyoruz.ben 86 küsürle başvurduum ama gelir mi bilmem .bir de uluslararası ilişkileri nerden çalışıyorsunuz ,ve örgütleri.ben kaynak bulamadım
-
@ekeblad 83 mü 78 küsür diye biliyorum
-
@sbf13 kurum sınavından bahsediyorum .dguy da 78 79 la kapatır dediler.herkesin düşüktü.80 üstü asla olmaz dediler 83 le kapattı
-
Bugün öğlen mühendislikten başvuru yaptım sıra numarası 45. İBF için 3 haneli sayılara gelmiş.
-
@rmazandavulcusu 3 hane neydi hocam? 200 mü 300 mü 500 mü 900 mü?
-
Başvuru Formunda elmek kısmı yoktu sanırım, ama form ekine ayrıntılı CV ekledim ben, onda var zaten!
Elmek adreslesine herhangi bir bildirim mi yapılıyo acaba? -
elden başvuruya giden arkadaşlar acaba bir eksiklik olunca hemen orada kontrol edip düzeltiyorlar mı? Elden başvurup sonra başvurunuz geçersiz demesinler de
- olarak da, acaba 3 fotoğraf başvuru formuna yapıştırılacak fotoğraf haricinde 3 fotoğraf mı? Yoksa birini forma yapıştırıp ikisini mi veriyoruz?
-
@islimbot elden verince kontrol ediyorlar. Benim mezun belgemde "certified as valid"damgasi vardi ingilizce kadin asli gibidir damgasi nerede dedi dedim ahanda burada o da haa o kadar ingilizcemiz yok bilemedim dedi. Ayrica foto yapistirma + 3 foto arkasina isim yazin.
-
@foucault çok teşekkür ederim.