Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@genclerbirlikli senin taban puan tahminin nedir hocam? 12 kişilik bı ilan için
-
@gresham-t 92-93 olur hocam bence
-
@golden-ratio şahsen kurumun ben de abartildigini düşünüyorum. Ama elbette her kişinin ilgi alanı farklı olabilir,örneğin benim için de alakasız bir şekilde ekonomi bakanlığı (bu sene ticaret) mb de dahil diğer tüm kurumlara karşı tercih edeceğim bir yer. Bazı insanlar farklı kafalar yasiyabiliyor hocam :))
-
@bluephantom hocam ingilizce test, alan soruları klasikti diye hatırlıyorum, ama testte de alan soruları olabilir tam hatırlayamadım açıkçası
-
Umarım kurumun lojmanları kaldığına değecek kadar yenidir. Kamu kurumlarında lojman deyince bir ürperti geliyor, bizim kurumun lojmanları genelde 40 senelik olunca
-
-
Hemen soruyorum o zaman p14 90.8e gelir mi?
-
Geldi gönlümün efendisi
-
gerçekten gelmiş hayırlı olsunnn herkese
-
Arkadaşlar kaç kişi alacak, hangi puan türleri geçerli, sınav konuları falan neden yazmıyor?
-
Kaç kişi alıyor
-
14 kişi alıyor sınav 14 ekimde
-
Sayıştay ile aynı güne denk geldi ama rakam ve puan türleri yazmıyor duyuruda.
-
-
-
Arkadaslar ben mi kaçırıyorum linki ilanda puan türleri kaç kişi alacağı vs Nerede yazıyor?
-
Sınavı Sayıştay sınavıyla aynı güne denk getirdikleri için tebrik ediyorum. Öğleden sonra olursa yine de gireceğim.
-
@ceks74 kurum sitesinde de yayınlanmış.
-
yabancı dil sınavı nasıl oluyor arkadaşlar. metin çevirisi mi yoksa tek tek cümle mi? sınavın test mi klasik mi olduğu da yazmıyor.
-
89.77251 ile başvurumu yapacağım