Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@hahamas test diye biliyorum hocam
-
91,32 ile başvuracağım. Daha önce sınavına giren adaylar bilgi verirse özellikle işletme ve yabancı dil çalışmaları için çok güzel olur
-
89,6 puan var ama çok zor sanırım girmem. Hem iki yıl hem de çok puan türü olması nedeni + bi de çabuk gelmesi sebebiyle 91-92 bandı arası kapatacağını düşünüyorum.
-
Rekabet Kurumunun sayfasında geçmiş yıl sorularına baktım seçmeli falan oluyor. Zorunlu dersler hangileri seçmeli dersler hangileri? Ekonometri istatistik zorunlu olacaksa hiç şansım yok
-
93,71 ile başvuracağım. Tek sıkıntım Sayıştay sınavıyla aynı günde olması eğer sınav öğlenden sonra oluyorsa problem olmaz gibi ama bakalım. Saatler çakışırsa başvuramayacağım.
-
@paca08 geçen sene sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 oturumdu
-
90,5 ile gelmeyecek sanırım. Ancak sayıştayla aynı günde olması bi nebze etkileyebilir puanı.
-
@genclerbirlikli O zaman hiç şansım yok. Böyle bir kurumun sınavını Sayıştay sınavıyla aynı güne koymaları beni üzdü. Ciddi şekilde hazırlanıp girecektim. Neyse kısmet değilmiş.
-
Arkadaşlar idare hukuku için sizce iyuk dahil olur mu?
-
@rootofallevil link yollar mısınız hocam
-
@paca08 kesin girerim dersen buna gir hocam. Sayıştayda yuksek referans gerekir zannımca
-
92 yi zorlar
-
2017 puanı olan bizleri de hesaba katın tabanı tahmin n etmeye çalışırken 92.18
-
@genclerbirlikli Telefon açıp ilgililerle görüşeceğim. Değişmez ama olsun en azından sınav saatlerini öğrenirim. Sayıştay ikinci gün oturumu 14.45 de başlıyor. O zamana kadar Rekabet sınavını erkenden bitirip Sayıştay sınavına yetişebilirim. Tabi Rekabet ikinci oturum kaçta başlıyor onu da bilmiyorum.
-
@paca08 öğleden sonra 1 gibi filandı. Tam saati hatırlayamadım.
-
Şu sınav için 50 yds istense 85 lere kadar düşebilirdi lakin şimdi tahminim 91-92 civarı.
-
@paca08, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Sınavı Sayıştay sınavıyla aynı güne denk getirdikleri için tebrik ediyorum. Öğleden sonra olursa yine de gireceğim.
2016 ve 2017 rekabet sınavlarının alan oturumu sabah 10'da başladı ve öğleden sonra da yabancı dil oturumu yapıldı. Bu sene de aynen devam ederse hem Sayıştay'a hem buna giremezsiniz hocam.
-
90.43 le başvuracağım. Sayistayla aynı gün sınav olması puanları 89, 90 bandına çekebilir. Umutlu olmakta fayda var:)
-
@genclerbirlikli siz bilirsiniz kurumun son sınavında zorunlu ders seçmeli ders ayrımı var mıydı üstad?
-
@gresham-t hocam en son sayıştayda 67 netle umutlanıp çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım inşallah bu bizim şansımıza olur