Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@rootofallevil ders ayrımı yoktu ama sorular seçmeliydi hocam
-
Geçen yıldan işletmede boyumun ölçüsünü almıştım ing de kolay sayılmazdı
-
91.93 ile ben de başvuracağım arkadaşlar, kurumların diğer sınav tarihlerini gözetmiyor olması abesle iştigal bir durum.Konu içeriklerinde istatistik, ekonometri oluşu ve işletmenin ayrı bir alan olarak yer alması diğer sınavlardan ayırıyor.Bu süreçte herkese iyi çalışmalar dilerim
-
İngilizcesi yds tarzı mi arkadaşlar? Yani paragraf,ingilizce türkçe çeviri vs şeklinde mi yoksa genellikle Gramer mi soruyorlar ? Ona göre ingilizce deneme falan da almak lazım şimdi
-
@genclerbirlikli yani istersem ekonometri ile istatistik çözmeyebilirim değil mi?
-
@snc61 geçen yıl kaç puanla kapattı hocam acaba ?
-
@shadowmoon inanın hatırlamıyorum 92ile girmiştim ben 89 aşağısı olduğunu sanmıyorum ama
-
@rootofallevil eğer toplam 6 soru sorarlar 2 sini istatistik-eko sorup, 4 ünü seç derlerse secmeyebilirsin ama 5 ini derlerse mecbur secersin içeriğe bağlı
-
@ceks74 yds gibi
-
Arkadaşlar öncelikli olarak hepimiz için hayırlısı olsun. benim bir kaç sorum olacak cevaplandırırsanız sevinirim arkadaşlar.
1)-14 kişilik bir alımda birden fazla puan türünde 280 kişinin sınava girecegini düşünürek benim p 14 puanım 90.92637 231.sıradayım bu puanla bu sınava girme olasılıgım varmıdır?
2-) geçmiş yılları analiz eden arkadaşlar varsa en son alımda sınava sonuncu sıradan katılmaya hak kazanan kişinin kaç puanla kaçıncı sırada oldugunu bilen varmı
3-)Sayıştay sınavına girecek olan arkadaşlarımız eger ki bu kuruma başvuru yapmaz ise tahmini olarak puanlar düşer mi düşerse kaça kadar düşer.
Teşşekkürler -
İngilizcesi çok kolay sayılmaz.yani sgk teftiş gibi bir ingilizce değiş. Ancak yds kadar da zor değil. Yds den bir tık daha kolay. Özellikle finansal ingilizce çok soru geliyor. Ekonomik terimler falan. 55 ve üstü yds puanı olanlar geçebilir sınavı.
-
@fg94 inşallah hocam. Bence Sayıştay sınavı etkiler bu sınavı ve puanlar düşer
-
konu dışı ama sayıştay yeni mi sınav açtı
-
Arkadaşlar geçen sene 18 kişinin alındığı sınavda taban puan 89.18 miş. Birde yukarıda bir arkadaş sormuş. Sayistayla aynı gün olması puanları düşürür mü diye, bana göre kesinlikle düşürecektir. Bu da şansa avantajımız oldu
-
@tolga80 sayıştayın yazılı sınavı 13-14 ekim hocam.
-
P15 te 89.1 var sansimiz nedir acaba?
-
98.8 puanım var admin kardeş gelir mi çok korkuyorum sabaha kadar kustum.s.s..s ? @genclerbirlikli
-
2018 p15 92.6 ile başvuracağım hayırlı olsun ilanımız
-
Admin bey 93.77 ile içerde olur muyuz, ne dersiniz? @genclerbirlikli
-
@tolga80 hayır hocam test sınavını geçenler için yazılı sınavın ikinci aşaması.