Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Arkadaslar hukuktan girenler icin iktisat kisminda ozellikle agirlik verilmesi gereken konular var midir?Eski sorulara baktigimda genelde mikro agirlikli cikmis gorunuyor. Deneyimli arkadaslar belki biliyordur diye sormak istedim.
-
@uzmanavukat t ben de hukuktan girecek bir hukukcu olarak ekleyeyim, ekonometri ve istatistikten hangi konulara agir vermemiz rasyonel olur? Sure cok az kaldi ve yetistirmek gerek
-
arkadaşlar sınav giriş belgesine aday.ankara.edu.tr adresinden ulaşan var mı?
-
@kuheylan makul olan ekonometri ve istatistik soruları yerine iktisat sorularını çözmektir diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar sınav giriş yerleri ve belgelerine nasıl ulaşacağız? Sisteme kayıt olurken kullandığımız fotoğraf nasıl olacak yine biyometrik mi koymamız gerekiyor?
-
Sisteme girdim, sınav işlemlerinden rekabet kurumunun seçtim ve sınav başvurunuz bulunmamaktadır diyor. Valla inşallah bir sıkıntı yoktur şu an korktum.
-
@alageyik08 aynı durum bende de oldu düzelir inş
-
@akorkmaz1910 Daha sisteme sınav giriş yerlerini girmediler diye düşündüm. Liste bile mesai sonu açıklandığına göre bu da aynı vakitlerde açıklanabilir.
-
Arkadaşlar sınav giriş yerleri açıklandı galiba . Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi Sıhhiye Kampüsünde olacak snav. Fakat belirtilen sisteme girdiğimde başvurunuz bulunmamaktadır diyor.
-
@gannicus Ya ama şaka gibi. Halen daha başvuru bulunmamaktadır diyor. Sinirlenmemek elde değil.
-
Anlamadım valla sonunda bi bomba olmasa
-
Kurumun sınav duyurularında ki yazı güncellenmiş arkadaslar. Sanırım çarşambadan itibaren açılacak sınav giriş yerleri
-
@gazi3 Evet şimdi gördüm, ama çok az önce baktığımda tarih aralığını 8-13 Ekim vermişlerdi. 10 Ekim'de açılacakmış giriş belgeleri. Neyse bir de 10 ekimi bekleyelim.
-
@alageyik08 aynen bende daha önce baktığımda 8-13 ekim yazıyordu. Sonradan değiştirdiler demek
-
arkadaşlar öğleden sonra oturumu tahmini kaçta biter ? 4 e kadar bütün sınav işi hallolur değil mi ?
-
Giriş belgesini alabilen var mı?
-
@arven16 giriş belgeleri yüklenmiş sisteme hocam
-
Arkadaşlar sınav giriş belgenizde fotoğraf var mı?
-
@halluka yok
-
arkadaşlar sınav konularında İdare Hukuku demiş ama İdari Yargı da dahil mi bunun içine? Geçmiş yıllardaki ilanlara baktım, orda İdari Yargılama diye ayrıca belirtmiş. Burada yazmadığı için dahil değil diye düşünmek doğru mu sizce?