Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@pasazade arkadaşımız iyi tarif etmiş yökdik ile yds arasında bir sınav.
-
Arkadaşlar herkese iyi günler ben sınav giriş belgesini çıkaramadım aday.ankara.edu.tr giriş yapıyorum fotoğraf yüklenmiyor o yüzden güncelle deyince hata veriyor hiçbir şekilde ulaşamadım yardım edermisiniz
-
@gizemlii kurumu aramanız yerinde olur
-
@evandro tesekkur ederim
-
Sınava bozuk/ kağıt para getirmek yasak mı
-
Bende de foto yok arkadaşlar sorun olmaz umarım
-
Yarin sinava girecek arkadaslara basarilar...
-
@ceteris getirilebilecekler arasında yok ama ben kağıt para alıcam yanıma iç cebe falan konur eve nası dönücez yoksa emanet de olmayacakmış
-
Uçlu kalemle girebiliyor muyuz yoksa illa suradan kurşun kalem mi olmak zorunda?
-
Emanetçi işini çözebilen var mı? Bu arada herkese başarılar dilerim
-
Sınav soruları çok yumuşaktı. Çoktan seçmeli soruların değerlendirilmesi nasıl yapılacak? Zira klasik sınavda, her bir bölüm zaten kendi içinde 100 puan. İşletmeyi, iktisat bilgisiyle halledebileceğimiz seçeneklerle sordular. Bu seviyede puan alarak gelmiş herkesin, öğleden önceyi yüksek yüzdeyle atlattığını düşünüyorum.
-
Soruların puanlaması nasıl acaba?
-
Soruları giren arkadaşlar yazabilir mi acaba?
-
İşin ilginç yanı klasik sorular 50 şer puan dan 100 puan ediyor bu test soruları beye göre değerlendirilecek
-
Her bölümden ikişer soru istediler her soru 50 puan. Sınırı geçen herkesin mülakata kalacağını düşünüyordum ama bu sorularla baya yüksekte kapatır.
-
@islimbot, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Soruları giren arkadaşlar yazabilir mi acaba?
+1
-
@gannicus +1
-
hukuk
borçlar kanunundaki kusursuz sorumluluk hallerini yazınız
ticari işletme olmanın unsurları
cb kanunda olan yürütme ile ilgili bir konu ile ilgili bir konuda cb kararnamesi çıkarması anayasa ya uygun mu gibi bi soru
medeni kanun kişiler hukukundaki tüzel kişiler hakkında bi soru -
İngilizcesi geçen sınavlarına göre çok daha zor geldi bana. Özellikle paragraf soruları, akışı bozan cümleler, cümle tamamlama soruları yds seviyesindeydi. Hatta paragrafları bana daha ağır geldi. Sabah oturumundan kalacak kaç kişi olur bilemem. Ama ingilizce yine en büyük belirleyici olacak. Sabah oturumu soruları daha esnekti.
-
işletme
talep esnekliği kavramını açıklayınız
banka kredisi ile ilgili yevmiye kaydı
pazar bölümlendirme türleri
yalın üretim nedir(tam hatırlamıyorum)
aklımda kalanlar
iktisat
monopol piyasa varsayımları denge üretim miktarı
talep kavramı ve eğri üzerinde hareket ike kaydıran sebepler
likidite tuzağı ile ilgili bi soru
bi kaç tane daha var ama tabi yaptıklarım aklımda kaldı her üç dersten 2 soru yapılması istendi