Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@rootofallevil hayırlısı olsun hocam..
-
Arkadaslar yazili sinava girebileceklerin isimleri hangi tarihte yayimlanir bilen var mi?
-
@uzmanavukat ilanda yaziyor
-
@richie-rich zaten ilanda göremediğim için sormuştum
-
@richie-rich ama buldum teşekkürler
-
arkadaslar basvururken butun belgeleri yukluyorum ama yine de formlarin tamami yuklenmeden onay veremezsiniz uyarisi aliyorum ayni sorunla karsilasan var mi
-
Bu sene KPSS’den herkesin puanları yüksek geldi, açıldığı günden beridir bu ilanı takip ediyorum, 92 gibi yüksek bir puanla kapatırsa hiç şaşırmam.
-
@djeoly hocam dosyaları pdf olarak yüklüyorsunuz değil mi?
-
Kadronun dolmadığı ve başvurabilen herkesin zaten girebildiği TCMB hariç Rekabet Kurumu ya da KVKK'ya başvuran arkadaşlar lütfen sınava girecekseniz başvurun.
-
@uzmanavukat ben bulamadım arkadaşlar ,ne zaman acaba ???
-
@ekeblad 5 Ekim de
-
@ankaragüçlü hocam ben de pdf şeklinde yükledim hepsini ama ısrarla formların tamamı doldurulmadan onay veremezsiniz uyarısı alıyorum?
-
94.15 puanla başvurumuzu son saatlerde yaptık. İngilizce yok işletme yok bakalım ne olacak herkes için hayırlı olsun...
-
@giallorosso işletme şu an bende de 0. Şahsen 1 haftada biteceğini düşünüyorum. Insallah biter hayırlısı olsun.
-
@ceks74 gadanı alırım reis işletmeyi 1 haftada halledecek kaynak fışkırt şuraya da önümüze bakalım. İyi çalışmalar hakkınızda hayırlısı bu arada
-
@tezantitezsentez hocam rekabet kurumunu arayın o zaman daha sağlıklı bilgi alırsınız.
-
@giallorosso ben 88 le başvurdum Isletme mezunuyum ingilzcem de iyi yds 76 küsür, muhtemelen puanim yetmeyecek umarım sizin durumdakiler de verebilir o dersleri de kadrolar heba olmaz, hakkımızda hayırlısı
-
@gölkentli gerçekten üzülüyorum böyle olanlara..Hakkın da hayırlısı olsun Allah herkese vicdan versin.
-
@akademili sorun yok hocam ama anlayasiniz icin tesekkurler. ben gayret edip şansını denemek isteyenleri anlıyorum tabi ki en doğal hakları başvurmaları, denemeleri ama şu başvurup da sınava girmeyenlere uyuz oluyorum
-
@gölkentli hocam kesinlikle ingilizcede benden ne kadar kalifiye olduğunun farkındayım ama alanda da ben senden o derece kalifiyeyim. ikinci olarak ben bu sene gelen guy'da geçen sene puanım 77.1 olduğu için istanbul olmadı (bu sene 92.94)... şimdi bana söyler misin izmirde 70 le giren istanbula 77.4 ile giren adam benden daha mı hak etti ? Umarım senin içinde hayırlısı olur o yds ve alan puanıyla en iyi yerlere gelirsin.