GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@kpss01 ben hatırladığımı yazdım muhtemelen sizin dediğiniz gibidir
-
Ben bi performans bütçe işaretledim de fayda maliyet hesaplanır diyprdu sorulards o sorunun cevabı ne olacaktı
-
Sabaha kadar %25 1000 %25den 250 1250 zaten toplam satıştan gelen
-
@gencburokrat Hocam kâr dediğiniz olguyu maliyet üzerinden hesaplarsınız. Hangi mantıkla 25/125 yaptınız anlam veremedim. ortalama satış fiyatı üzerinden dese dahi kârı maliyet üzerinden hesaplarsınız. Yalnızca baz alacağınız fiyat 125, maliyet ise 100, değişmez.
-
@kpss01 performans hocam
-
@gkhn-gnr program hocam o sorunun cevabı
-
@gkhn-gnr kara borçlu diğer olağan gelirler ve gelecek aylara ait gelirler alacak gelecek yıllar diye bir hesap kullanmiyoruz benim bildiğim kadarı ile
-
@gencburokrat abicim soruda iki durum vardi biri enf digeride işsizlik durumuydu. Yani cok net philips
-
@gencburokrat ortalama satış fiyatı üzerinden kar sorulmuşsa cevap 0.50 olur. 125/250
-
@okanugur sağolun hocam
-
@gkhn-gnr bende performans yaptım fayda maliyet analizi onda var diye hatırladım
-
@okanugur fayda maliyet analizi diyordu soruda cevap program
-
@okanugur niye hocam soruda fayda maliyet analizi yapılan ve minumum maliyetle diyordu buda perfoemans
-
@gkhn-gnr min girdi ile Max çıktı performans hocam o sayılanlar program a ait özellikler
-
@fatoss21 performansda da var
-
@fatoss21 fayda-maliyet performans bütçe
-
Abiler o soru nasıl Philips oluyor Allah aşkına ben üç şıkkı eledim direk zaten hiç duymadığımız şeyi isaretledim adını hatırlayan varsa o sıkkın internetten bı araştırayım hayrına yazsın
-
@okanugur hocam elimde kitap var şuan bakıyorum perfonmans
-
@vural 0.2 çıkması için soru şöyle olmalı ortalama karı üzerinden ortalama geliri kaçtır denirse 0.2 çıkar. 25/125
-
@baybatur cevap 20 dedigin gibi bastira bastıra ortalama satış fiyatı demiş