GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@fatihmavcu hocam benim anlamadığım soruda bütçe açığı ve bütçé dışı açık ibareleri vardı sadece
-
@fatoss21 Performans Bütçe Sistemi
Kamu yönetimince, mali yıl için kendilerine ayrılan ödeneklerle amaçlarını gerçekleştirme derecelerini ortaya koyan; bu amaçla hizmet etkinliğini ve fayda-maliyet analizlerini esas alan bir bütçeleme sistemidir. Bu sayede eldeki kaynaklarla en çok hizmet çıktısı elde edilmeye çalışılmaktadır.
-
Bakan ve cumhurbaşkanı yardımcılarıyla ilgili olan bi soru var dı ben onu cumhurbaşkanı önerir meclis seçer olan şıkkı işaretledim ama emin değilim cevabı ne olacak onun
-
@fatihmavcu tam hatırĺıyorsun madem hocam soruyu yaz da bizde bakalım netten
-
@kpss01 sadece cb 2017 degişiklik
-
Aynen @canmavi bilir bunu , optimal kaynak fayda maliyet derse hangi bütçe sistemi hocam ?
-
@2iki fayda maliyet programdada vsr ama alternatifler arasında seçme sadece programda var
-
Sonunu cevabı program..
Facede birisi kitaptan görüntü atmış (monopol yayınları) -
@fs program abiler internette ne olduğu belirsiz sitedeki alıntıya göre cevap vermeyin
-
@okanugur soruda yazmiyordu ama anlattigi iki durum vsrdi ordan çıkıyordu trafkteyim aciklayamiom
-
@2iki, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@gencburokrat ortalama satış fiyatı üzerinden kar sorulmuşsa cevap 0.50 olur. 125/250
Ortalama satış fiyatı üzerinden kâr denince bunu anlıyorsanız sıkıntı yok hocam, ben 25 yaptığımı hatırlıyorum, yanlış kabul ettim.
-
Tam yargi mi yurutmenin durudurulmasi mi ben tam yargi yaptm emin gibiyim
-
1250 liraya 10 tane ürün sattığınız zaman ortalama satış fiyatınız ne olur ? 125
250 lira kârınız varsa ürün başı kâr ne olur ? 25
Oranlama 25/125 olur. İnşallah değiştirip 20 yapmışımdır -
@emektari̇ibfli pardon yurutmenin durdurulmasi yaptm
-
vergi karşılığı sorusunun cevabı neydi 691 li olan.
-
@toranj tahakkuk kaydı
-
@obra metinde teknolojiye çok değinilmişti eğer zaten değinilmeseydi iki cevap da kabul edilebilirdi yani yeni klasikler de ama vurgulu bir şekilde teknolojiye dem vurulduğu işin cevap reel konjektür teorisi.
-
@shanks, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@2iki fayda maliyet programdada vsr ama alternatifler arasında seçme sadece programda var
ben de program yaptım ancak 2012 guy sorusu sanirim aynı ve cevap performans olarak verilmiş
-
@baybatur sana geçmiş olsun o soruyu uzaya çıkart indirt yine % 25
-
@phateh devri butcemiydi