GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@minsipo her türlü 25%. 20 diyenlerle sonuçlar açıklandığında burada buluşalım.
-
Alacak devir hızı ve cari hesaplı sorular tam olarak neydi arkadaşlar
-
Performansa bütçe sorusu merak edenler nisan 2012 guy sorularina baksin yada imece 468. sayfa
-
@ilanmılano neymiş cvp hocam
-
@emr Sonuçlar açıklansa da cevabı öğrenemiyoruz, sorular açıklanmıyor
-
@gkhn-gnr hangisi likidite oranlarından biri değildir soru tarzının eş anlamlısını sormuş aslında dolandırmışlar soruyu sorarken . 3 tane orandan biri olmayan şıktı cevap ama likidite değil cevap yani
-
@bankacıkız anlamadım tam ama bi soru daha vardı cvp devir hızı olan onu demek istedin galiba
-
Bir kira sorusu vardı zihni kayıt mi cevap dostlar. Ne yaptınız
-
@yea-sbf zihni kayıt evet
-
@gkhn-gnr çok doğru
-
dernek sorusu vardı yanlışı soruyordu sanırım cevap tüzel kisiligini .... birsey yapinca kazanir olan şık olacaktı
Ticari mal alinıp 1000 tllik kismi iade ediliyordu kdv belirtmemesine rağmen %18 kdvliydi şıklar
Satıcılar 1180
------------ Ticari mallar 1000
------------ Hesaplanan Kdv 180
Cevap bu tarz biseydi sanırim -
@okanugur eyvallah
-
@yea-sbf Zihni kayıt, daha önce sorulmuştu sınavın birinde
-
@gencburokrat eyvallah
-
@gkhn-gnr ben de program yaptm ama performansmış. bi bakın isterseniz soru aynı sanırım.
-
@fs bende öyle yapmıştım program çok mutluyum şu an
-
@ilanmılano dernek tüzüğünde olmayanlar için kanun uygulanır gibi bişey vardı bunu yaptım ama emin değilim
-
Arkadaşlar bu arbitraj sorusunda tam ne diyordu hatırlayan var mı çıkmış bir soru var cevabı varant ve bana çok yakın geldi bugün biri açıklayabilir mi farkını
-
@ilanmılano hocam soru aynı değil ben baktım oradaki birim maliyetler diyor ben zaten birim maliyet maks çıktı performans dedim en başta , sorular farklı burda optimal kaynak fayda maliyet diyordu program olacak
-
Limited şirketler hangisini kullanmaz diyordu 1 4 attım onu bilen varmı muhasebe öncülü soruydu