GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
"Ortodoks parasalcilara göre..." diye başlayan sorunun cevabı nedir dostlar. Ben "
"faiz oranı düşer/milli gelir artar/ faiz oranı düşer"yaptım . Cevabi bilen varmı -
@ilanmılano dernekler tüzel kişiliği zorunlu organları kurulunca kazanır diyordu fakat zorunlu organları kurulunca fiil ehliyetini kazanır tüzel kişiliğini değil evet 70527 defa çözdüğüm soruya düştüm dikkatsizlikten
-
@toranj hizmet üretim yaptım hocam emin degilim ama
-
@merve06 şimdi baktım hocam hizmet üretim doğru
-
Kar sorusuna takılmayim arkadaşlar soru fiyat üzerinden mi maliyet üzerinden mi sorduğuna gore degisir. 10 tane ürün 100 liradan alinsa 1000 tl yapar 6 tanesi %45 karla satilmis 2 tanesi %10 zararla 2 tanesi de maliytine satılmış. yani 6 tanesinden 270 lira kar 2 tanesinden 20 lira zarar 2 tanesinden ne kar ne zarar durumu ortaya cikiyor. maliyetimiz 1000 ise 250(270-20) lira kar var maliyet ile oranlanirsa 250/1000den %25 kar edilir. ancak ortalama satis fiyati uzerinden oranlanırsa tüm malı 1250 liraya satmisiz 250 kar vardı 250/1250 den cevap %20 olur.
Mesele çözümde degil ne üzerinden sorduğu ben 25 yaptım ama sanki ortalama fiyat uzerinden sormus gibi geldi sinavdan cikinca
-
@yea-sbf Evet 440.000, son giren ilk çıkar sorusu
-
@gencburokrat fifo 780.O 440 başka soru
-
@fatihmavcu, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@can-mavi yi buraya davet ediyorum acilen:))
Buyur kardeşim
-
Arkadaşlar faiz sorusunda anapara ve 2.yıl faizini mi soruyordu
-
@toranj ben İngiltere yaptım,İngiltere’de olması önemli değildi ama Türk birinden Türk lirası olarak alınmıştı cevap muhakkak bu olmalı diye düşünüyorum ben
-
@yasemen evet
-
@ilanmılano Evet hocam ben de 25 diye hatırlıyorum ama muhasebede 3-4 soru değiştirdim son bölümde, inşallah 20 yapmışımdır. Sonradan hatırladım ortalama satış fiyatı üzerinden dediğini
-
@walrass06 aynen kardeş baska soru
-
@walrass06 cevabı ne çıkardın hocam sen
-
@maesteo, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@ilanmılano program diyen 2012 Nisan 65 soruya baksın neymiş cevap (imece)
hocam ben de onu yazdım zaten yukarda 2012 nisan sorusu imece sayfa 468 ama bi iddam yok. insaniz yanlis hatırlıyor olabiliriz takilmalım o kadar.
-
@yasemen 960
-
@bankacıkız hocam çok merak ediyorum o soruyu ben yavrı vatan diye kıbrısı işaretledim ama ingiltere de çok aklım kaldı
-
@yea-sbf 440 cevabı olan vardı ama, sorular karıştı
-
-
@yea-sbf doğru yapmıssın kardesim