GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@minsipo sen hep böyle Tezcan limisin. Muhasebe nmi kit yoksa matematiğin mi. Üzerine tez mi yazayım anlaman için
-
@walrass06 hocam orda bi ayrıntı vardı 2.yıl ki anaparayı yada bi şeyi dahil etmiyorduk sınavda dedim düşmemiz için yapmışlar ama bakalım ne çıkacak
-
@toranj Türkiyede ing bankası gibi şık vardı cevap o kardesim
-
@ilanmılano hocam kafam karıştı şimdi benim imeceye göre performans mı program mı??
-
@okanugur program bütçede birim maliyetin önemi yok program bütçe en yüksek toplumsal refahın hangi hizmetlerle sağlanacağı üzerinde durur
-
@gencburokrat LİFO sorusunun cevabı değil o 780 olacak lifo. Ama o 440.000 başka bir muhasebe sorusunun doğru cevabı karıştırdınız ️
-
Gerçekte artış sorusunun cevabı neydi?
Kamu harcamalarının gsyih’e göre artması mı, hem parasal hem de kişi başına artması mı? -
@bankacıkız Evet karıştı sanırım, sınavın son bölümünde kafam yanmıştı, etkisi devam ediyor gibi
-
@gencburokrat arkadaşlar bu tip sorular cozmemis olmanız bu sorunun cevabını 25 yapmıyor. Bi arkadaş demiş ki yukarda Kar sadece maliyet üzerine olur ???? Kar i neyle oranlarsan onun üzerine olur. Bu tip sorular var
-
@yasemen anapara düşülür sonraki yıllarda, önceki sayfalarda çıkmış soru paylaştım bununla ilgili, cevap net 960.000
-
@toranj şu zamanda yavrularla iş yürümüyor kardeşim ne yazık ki büyük topların çok daha önemli olduğu zamandayız maalesef ki cevap iddia etmiyorum elbette ama bilgime göre İngiltere olmalı
-
@obra hem parasal artış hem de kişi bası mal hizmet artışı dedim
-
@gencburokrat bakalım hocam doğrudur
-
@baybatur Hocam ben 25 demiyorum bana neden kızıyorsun
-
Arkadaşlar iç borç sorusunda neye gore cozulecegi verilmemis ancak bildiğim kadariyla neye gore cozulecegi verilmiyorsa piyasanin uyruguna gore cozulecek diye biliyorum. bu yuzden "Türkiye piyasasinda" marsli birinden uganda şilini de alsanız iç borc olur. zaten para birimi yada kisi uyruguna gore dusunursek tek cevap cikmiyordu. sonuc olarak cevap turkiyede faaliyette bulunan yabanci bir bankadan yabanci para uzerinden borc alinmasi olmalı.
-
@gencburokrat yok hocam yanlış anlaşılmış cevapla yazinca direk sizin adınızı yazmış çok pardon
-
@bankacıkız haklısınız hocam, ben koca bir çarpı basayım ona
-
@gencburokrat allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz zorlu süreç içinden geçiyoruz çok normal haliyle birçok kişi öyle merak etmeyin
-
@ilanmılano hocam yabancı para olursa nasıl türk uyruğu olacak?
-
@merve06 hocam imece nette mevcut bir acip ilgili sayfadaki soruyu okuyun derim ben yazarsam biri daha itiraz edecek imece sayfa 468 olmalı üstte de yazdım.