GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@toranj tahakkuk kaydı olacaktı d şıkkıydı hatta
-
@okanugur hocam o akreditif ti
-
@minsipo inşallah haklı çıkarsın kardeşim bende 25 yaptım da ️
-
@gencburokrat cevap 25 arkadaslar ort karı soruyordu birim basına. Matım iyidir emin olmadıgım soruyuda konusmam bu arakada hukuk full sormak istediğiniz varsa.
-
@okanugur, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@ilanmılano hocam soru aynı değil ben baktım oradaki birim maliyetler diyor ben zaten birim maliyet maks çıktı performans dedim en başta , sorular farklı burda optimal kaynak fayda maliyet diyordu program olacak
Hocam ben program yaptım insallah dediginiz gibidir
-
@gannicus arbitraj nerden çıktıysa he o hocam aynen bu varant ile tanımları çok yakın geldi ve çıkmış soru var varant cevabı da soruyu hatırlıyor musunuz , bu arada doğru olmadığını biliyorum merak ettim çıkmış soruyla farkına bakcam
-
@fatihmavcu likit devir hızı soruyordu .
-
@yea-sbf hisse senedi çıkaramaz, tahvil çıkaramaz
-
@gencburokrat eyvallah kardeş. Birde şu maliyet sorusu vardı attım 440 binli bişeydi sanırım nedir cevabı bilgin var mı
-
@ilanmılano program diyen 2012 Nisan 65 soruya baksın neymiş cevap (imece)
-
@fatihmavcu kisa donem
-
@okanugur hocam vatan çıkmış sorularda vardı, daha farklı bir şeydi diye hatırlıyorum. Varant sahibine bir menkul kıymeti alma hakkı mı ne tanıyordu tam hatırlamıyorum. Ama tanım direk akreditif muhasebeden hatırlıyorum yurtdısına mal alacağın zaman bankada akreditif hesabı acılır
-
@tülaytan kisa vadeli borc odeme gucuy
-
@maesteo abicim bak son kez yazıyorum amacim burda doğru cevap diretmek değil ama o çıkmış soruyu güzelce bir okur musun lütfen orda fayda maliyet optimal kaynak gibi bir kelime var mı ? Birim maliyet kelimesi geçiyor o zaten performans ama bugünkü soru program saygılar daha bu soru üzerine konuşmuyorum isteyen istediği hocaya sorsun ben netim
-
otel hizmet üretim mi genel üretim mi
-
@ilanmılano doğru cevap bende öyle yapmıştım
-
Butce devresel bileşkesi:tam istihdam utce fazlası ile olağan dönem butce fazlası arasndaki farktır.Buna mi philips egrisi deniliyo
-
borcun uyruğuyla ilgili bi soru vardı. kıbrıs mı doğru ingilteremi arkadaşlar
-
Otelin demirbaşının amortisman kaydını sormuştu hizmet üretim maliyeti olacaktı cevap değil mi arkadaşlar ?
-
@eliff aynen nasıl oluyorsa