GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@toranj Ben de Ankara yazanlardanım. Dguy da 80 garantim var ama bunda o bile zor
-
@2iki, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@ilanmılano hocam notumda şöyle bişi var piyasa vatandaşlık para cinsini tanımlamışım altına dikkat notu düşüp türkiyede para cinsi kullanılıyor yazmışım o sebeple o sorunun cevabı o değil malesef ingilteredeki bir türkten tl ile borçlanılması iç borçtur.
arkadaşlar ogrenmemiz gereken kriter vermezse hangi kriteri baz alacagiz. benim bildigim kriter vermezse piyasa kriteri sizin notta para cinsi kriteri baska arkadas kisi uyrugu diyebilir cikip en iyisi ben devlet borclanmasi kaynaklarima bakayim oyle yazayim belki sizin dediginiz dogrudur tam bi ogrenelim.
-
@balans-etkisi onu hatırlamıyorum hocam muhtemelen kıbrıstaki bankadan diyordu ama kıbrıs ayrı bir ülke bu sebeple yerli olarak görülmemeli
-
@gkhn-gnr soruda hangisi yanlıştır demiyor muydu. Bende bu şıkkı işaretledim
-
@toranj hocam ne oldugunu daha anlayamadım bütün sorular derlensin en kötü ne gelir envanterimi çıkaracagım:)) sizinkide iyidir inşallah
-
@ilanmılano hocam not murat güzelliye ait bana değil. başka bişi çıkarsa bilemem murat güzelliye gidin
-
Tüm soruların toplandığı ileti var mı dostlar
-
@saitulukurt eyvallah kardeşim
-
@gencburokrat dguy daha güzel hocam ,iniaşlah guy da olsun ama dguy sınavı da mülakatıda sorunsuz atlatırsınız inşallah
-
@merve06 valla hocam hiç hatırlamadığım sorular var yani mesela devri bütçeyle ilgili olan soru. ve phillips mi cevap bütçeli bi cevap var dı o mu. özetle muallak sorularım var
-
Sorulari toplayan bi hayirsever yokmu bi fikir edinelim
-
@2iki, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@ilanmılano hocam not murat güzelliye ait bana değil. başka bişi çıkarsa bilemem murat güzelliye gidin
https://i.hizliresim.com/r1XWmB.jpg
Themis Maliye İsmail Engin adam belirgin sekilde yazmış valla takdir ettim.
-
@balans-etkisi Kıbrıs ta Türk ten alınan diyordu. Yabancı kik unsuru yok. Ama diğer siklarda ya para yabancı ya piyasa yabancı yada şahıs yabanci
-
@toranj Hayırlıysa olsun hocam. Kim en iyi şekilde hizmet edecekse Allah ona nasip etsin.
-
@rybczynski2 32-35. sayfalar arasında var 95 soru
-
@gencburokrat amin inşallah. en önemlisi o
-
@biriibfli 32-35. sayfalara bakın hocam orda liste olacak
-
Twitırda birisi paylaşmış orada vardı 98,99 soru, ama resim atmayı bilmiyorum
-
@gannicus link atar mısın hocam
-
Baya çeldirici sorular var hakikaten. Umarim taban puanlar düşer