GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Herkese iyi bayramlar şimdiden geçen geçti gitti sınavda yaptın yaptın yapamadın kimse neden yapamadığına bakmaz:)herkes için hayırlısı olsun işsiz olanların öncelikle kazanması dileğiyle..
-
@kpss01 yanlış. Bu soruda hatayı yanlış yerde arıyorsunuz. Soruda şık .......temel bir yıl üzerinden mal alımı..... diye gidiyordu. Sadece mal değil mal ve hizmet alımı olacak. Yani tanım olarak reel gsyih doğru mal ve hizmet yazmadığı için yanlış. Diğer lıklar doğru işsizlik, iktisadi büyüme vs
-
@toranj simsar degilmi kardeş onun cevabi
-
@balans-etkisi bnde Kıbrıs yaptım
-
@toranj alacağı Türk mahkemelerde ileri sürme imkanın bulunmaması olan şıktı sanırım cevabı
-
@yea-sbf türk borçlar kanununda geçiyor o hocam
-
@yea-sbf evet pardon ben yanlış anlamışım soruyu
-
@alika28 işsizligin tanımı nasıl doğru oluyor ki hocam?
-
@elinor-ostrom ha zamanaşımı durdurma hatırladım şimdi
-
@elinor-ostrom işsizliğin tanımı net yanlış.
-
Sonuç bayramdan sonra açıklanır sanırım dostlar
-
@toranj yenileme ibra takas diğer şıklar
-
@balans-etkisi Kıbrıs cumhur başkanınin 'biz hep yavru mu kalacağız' çıkışından sonra bı nebze büyümüş ler demekki
-
@elinor-ostrom işsizliğin tanımında çalışmayanları işsiz olarak alıyordu diye hatırlıyorum halbuki işsiz sayılmak için iş aramak ama bulamamak olmalı
-
@2iki aynen hocam ben de öyle biliyorum işsizlik tanımı yanlıştı
-
Ara sıra yorumları okuyorum bu soruların guy soruları olduğuna emin misiniz sayıştay soruları olmasın gib kendini aşmış iyice ben şok ben iptal
-
@obra aa tamam asıl şimdi hatırladım . sağolun hocam
-
İç Borç için kesinlikle piyasa uyruğu kriterini bildirmeli
GSMH değişiklik yaratmamalı , Şıklara bakarsa Türkiye içi ve ingilteredeki Türk’ün borcu GSMH hasılada değişiklik yaratmaz , uyruk vermediği için sıkıntılı soru, paretoda Ender Saraçta mutlaka piyasa kriteri verilmesi lazım demiş yoksa zaten litaratürde tartışmalı bir konu , yüksek lisans hocama sordu oda aynen Özgür saraç hoca gibi dedi kriter vermeden çözülemez dedi , tabi sınav komisyonununda ne kabul edeceğine önemli itiraz olur gibi ne geliyor . -
@mascott cevap sizce ne oluyor hocam
-
@balans-etkisi teşekkürler çok sevindim️