GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@eliff bu herşeyi değiştirir işte. Alican hoca soruyu doğru anlayipta cevap bu demiş se bitmiştir.
-
@baybatur dedi ki yıllık mi demis aylık mi ben de ne aylık ne yıllık hic bisey soylememis dedim O zaman yıllıktır ve gaag kullanılmaz dedi
-
@eliff peki tahsilatın sözleşmeden bir gün önce yapıldığını söylediniz mi.
-
@enki peki hocam haksızım ben
-
@baybatur zaten soruyu aynen yazmışlar twitter da orada da öyle demis söyledim sözleşme bu zamanda tahsil bu zamanda diye farketmez eğer yıllında gaag kullanılmaz dedi ama gib ne kabul eder bilemeyiz tabi
-
@eliff bunu biz hiç bi zaman bilemeyeceğiz
-
@eliff eyvallah hocam artık dediğiniz gibi gib ne derse o.
-
@eliff hocam alican hocanın yazdığını ben atmıştım buraya zaten sonra isem hocası fatih hocaya sordum o ise 380-480 dedi hatta geçmiş sayfalarda onu da ss attım. biri yanılıyor ama kim ? bence kendimiz çözelim ezbere hesap kullanmak yerine neden gaag ve neden d olağan gelir kullanılır bunu bulalım ki sorunu çözüme kavuşturalım. öncelikle emin değilim gaag kullanılması o ayki gelire dahil edilmediği anlamı taşıyor olabilir ? bu sebeple kullanılıyordur. sorudaki 9. ay parası da 8. aya dahil olmadığı için gaag kullanılabilir sizlerin fikirleri nelerdir ?
-
@2iki bence bosverelim eğer kazanıcak kadar doğru sayınız varsa bu da cabasi olur
-
@eliff inşallah kadar doğrum var hocam bakalım
-
@2iki aynen ins benim de
-
@enki inanmazlar matematiği bile kabul etmezler.
-
@2iki tabiiki 380 480 olacak. İki hocanin dedigide yillik bilanco duzenleyen isletmede ayni sonucu dogurur. Ama muhasebenin temel kavramlari geregi 380-480 olur.
-
@Enki çok önemli değil benim doğru yapıp yanlış yapmam. Benim düşündüğüm şu gib 25i sormak istedi kelimelerle kafa karıştırmaya çalışıyor 2010 sorusu ortada..
-
Arkadaslar "Ortodoksçulara göre para arz ve talebi ......, Keynes'e göre ise ......" sorusunda cvp neydi ve A kitapçığında cevap hangi şıktaydi
-
@aydinata44 faiz düşer milli gelir artar faiz düşer
-
is-lm sorusunun cevabı a grubunda d şıkkı mıydı?
-
@james-buchanan hocam bende çok merak ediyorum.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
is-lm sorusunun cevabı a grubunda d şıkkı mıydı?
is-lm sorusunun cevabı a grubunda d şıkkı mıydı? bilen biri yazsın lütfen.
-
@james-buchanan yanlış hatırlamıyorsam a şıkkıydı