GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@daedalus Teşekkürler
-
Zonguldak Guy .
-
Arkadaslar simdi su kira sorusunun cevabi 649 a 480 miymis
-
@dovunque hocam net bişey yok. Alican hoca diye.ol.gel. demiş. Başka bir hocada gaag. Demiş. Net bişey yok yani
-
@baybatur hergun yeni bise cikio bayram kotu denk geldi bi aciklansaydi oldubveya olmadi nese hayirlisi bakalim
-
@baybatur hocam sizin a grubu muydu kitapçık.
-
@dovunque o soru gayet net , ikame mal tamamlayıcı malı tartışmak gibi bir şey
-
@james-buchanan hocam a idi ama şık lari pek hatirliyamam ben ya şık soracaksan
-
@baybatur valla hocam is lm 4.bölge sorusu d yaptım. onu soracaktım. fazla fazla diyordu ama bi arkadaş a şıkkıydı dedi.
-
@james-buchanan yok hocam bende son şık yaptım onu hatırlıyorum. D yaptım yani.
-
@james-buchanan a da artar artar yoktu sanki. Son iki şık artar artar ve azalır azalır di öyle hatırlıyorum
-
@baybatur hocam allah razı olsun. önceki sayfada bi arkadaş a şıkkı dedi moralim çok bozuldu o yüzden. d yaptım bende.
-
@james-buchanan kesin A şıkkı olacak A grubunda. Ben A dan D olarak değiştirdim o soruyu malesef gitti
-
@baybatur hocam o mikro sorusu dizin dediğiniz, is LM sorusunu sormuş o da A grubundan A şıkkı. %100 eminim ikisi arasında gidip gelip D yi isaretledim
-
Samsun icin guy anketi yapildi mi ?
-
@samsunguy hayir siz samsun icin girdiniz sanirim kac dogrunuz var ? Bende samsun icin girdim
-
@james-buchanan o soru a kitapçığı a şıkkıydı. Mal talep fazlası ve para talep fazlası.
-
@edmilson28 bir aksilik olmazsa 85 dogru sizin nasil
-
@james-buchanan a şıkkı dostum yüzde yüz eminim
-
@istatistikçik Bende Muğla yazdım Yüksek beklememe rağmen 80 üstünü görse bile 85 i falan bulacağını sanmıyorum Muğla'nın.